ladyyxd 13.04.10, 15:08 bo u mnie tak i to niedawno ... to jest straszne.. jutro ide na pogrzeb. a u was ktoś z twojej szkoły zmarł? jeśli tak to z jakiego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophie_annabet Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:11 kurde, to takie słitaśne dawać miliony emotikonów w tytułach. możecie przestać, oczy mnie szczypią?Oo Odpowiedz Link Zgłoś
ladyyxd Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:15 sophie_annabet napisał(a): > kurde, to takie słitaśne dawać miliony emotikonów w tytułach. możecie przestać, > oczy mnie szczypią?Oo wiesz co ? ja tu mówie o poważnych sprawach , a ty sie emotikonkami przejmujesz . śmieszą mnie takie osoby jak ty ,,możecie przestać, oczy mnie szczypią?Oo'' . zabawna jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:33 dzięki. szkoda tylko, że nie potrafisz mówić poważnie bez emotikonów. Odpowiedz Link Zgłoś
brook Ja byłam bliska śmierci... 15.04.10, 09:56 ..ale to już inna bajka. W mojej sql nikt nie umarł (przynajmniej sobie nie przypominam. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka0050 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 15.04.10, 09:16 u mnie taka dziewczyna na sepse umała Odpowiedz Link Zgłoś
laska.bieberaxd Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 17:37 Na szczęście nie . Współczuję ci. 3maj się< 3 Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 15.04.10, 16:35 w listopadzie chyba zmarł kolega, syn nauczycielki... nawet nie można było iść na pogrzeb, bo był daleko stąd Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 20.04.10, 19:10 Tak, dziewczyna... ale ona była ciężko chora ; | Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:13 Nie, z uczniów i pracownikow nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
selenka89 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:13 U mnie w szkole umarł Wojtek była cała szkoła i rodzina ja też jechał na motorze i sie rozbił Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:18 nie, być może kiedyś zanim mnie nie było w szkole. taki jeden w podstawówce podobno robił sobie głowę, ale chyba przeżył. w gimnazjum niby ktoś umarł, ale nie wiem, nie było mnie tam wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_girl Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:19 Tak mama dziewczyny, która jest o rok starsza odemnie jej mama zginęła w wypaku, bo jechała na motorze Odpowiedz Link Zgłoś
midnight_sun13 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 16:33 U mnie zmarł i to bliski przyjaciel z klasy... W wakacje utopił się w morzu... Odpowiedz Link Zgłoś
th_33 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:17 taka dziewczyna.. rok starsza ode mnie.. to było 3 lata temu.. chyba na raka Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:19 na szczęście nikt nam ze szkoły nie zmarł, ale jeden chłopak był temu bliski, gdyż się opił i prawie wypadł przez balkon z dziesiątego piętra. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyyxd Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:21 uzupełniam pytanie ? i co ludzie w waszej szkole wtedy robili ? i nauczyciele. bo u mnie wszyscy ryczą ( nie dziwie sie ) i klasa tego zmarłego chłopaka ma wolne przez tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
lalula005 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:25 tak. chłopak popełnił samobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:28 tak. mój rok starszy kolega 4 lata temu został potrącony przez samochód. i jeszcze taki mały chłopczyk teraz byłby w 4 kl, ale był ciężko chory i zmarł. Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Suddenly. 13.04.10, 15:27 Moja szkoła ma 11 lat, więc znam większość absolwentów (szczególnie, że każdy rocznik to ok. 40-45 osób, a ja sama jestem już w niej 5. rok). Przyjaźniłam się z wieloma osobami, szczególnie rok, dwa i cztery lata starszymi. Całkiem znałam się też z tzw. Zośka teamem z naszej szkoły - Alanem, Błażejem i Piecykiem. Niestety - Błażej zginął w 2008 roku w grudniu, śmiercią tragiczną. To był chyba jeden z najsmutniejszych dni w moim życiu. Tam mu na pewno lepiej. Ale tu też był kochany. Zawsze w moim serduszku, B. Odpowiedz Link Zgłoś
olcia1995 niestety... tak ;( 13.04.10, 16:31 w tamtym roku chłopak 2 lata starszy ode mnie na raka kości i wcześniej jakaś dziewczyna ale nie wiem dlaczego bo jeszcze wtedy nie chodziłam do gim. Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: niestety... tak ;( 13.04.10, 19:51 teraz w gimie nie ale w podstawówce tak. mama kolegi klasy[wypadek samochodowy na Ukrainie] mama koleżanki nie z kalsy ale znałam ją[na serce] jakaś pani z sekrekariatu[nie pamietam jej,ponoć na raka] z harcerstwa chłopak nie znałam go ale wszyscy byli na pogrzebie[był starszy o ok.4-6 lat,miał raka] Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowany_xd ta bo walnoł 13.04.10, 15:32 łbem o beton z całej siły ;/ żal mi go Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:36 tak. jeden chłopak popełnił samobójstwo, powiesił się. Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:37 rok temu po alkoholu chłopak spadł z ogromnej wysokości. zmarł na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:38 Nie Odpowiedz Link Zgłoś
olcia2604 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:38 nie i oby nie to straszne ! Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:42 u mnie było troszkę inaczej , zmarła dziewczyna co chodziła do mojej sql. Miała 15 lat .. ; ( Zatruła się czadem gdy brała kąpiel .. Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:46 Tak, miałam taką koleżankę z 2 gim. (wtedy) Teraz byłaby już w 2 liceum, ja chodziłam wtedy do 3 klasy a teraz chodzę do 6. Chorowała strasznie, chodziła do klasy specjalnej... Była moją najlepszą starszą kumpelą. Zmarła szczerze mówiąc nie wiem na co, coś z płucami nie mogła normalnie oddychać w najgorszym momencie.... Odpowiedz Link Zgłoś
justinkowa Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:53 Tak, jedna dziewczyna u mnie w szkole, miała na imię Kate i zmarła, bo miała wypadek samochodowy, strasznie mi było smutno, bo była świetną kumpelą. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia5250 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:58 niestety tak mineło od tego troche czasu ale to było straszne chociaż ich za bardzo nie znłam bo akurat byłam w 1 klasie gimnazjum to i tak to bardzo przezylam zginęło 4 osoby w tym 3 z mojej szkoły byli w trzeciej ginmnazum pare dni po testach wracali z zabawy kiedy wjechał w nich pijany chłopak to było straszne jedna dzewczyna znlazła się w szptalu ale po kilku dniach zmarła niedługo bedzie rocznica ich smerci , zgineli w kwietniu Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 16:10 u mnie 2 dziewczyny zginęły w wypadku samochowym. Odpowiedz Link Zgłoś
zazdrosnakredka Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 16:21 tak. bartek i karolina z tego co kojarzę. bodajże na raka. Odpowiedz Link Zgłoś
lorelei_ Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 16:25 tak. córka pani dyrektor w czasie lekcji. dokładnie nie wiadomo, co jej się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 16:35 Wice dyrektorka w podstawówce. Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 16:41 Tak . w podstawówke , ale nie w mojej klasie , zmarła dziewczyna . niewiem z jakiego powodu . ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualistka Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 16:45 Rok temu, w Walentynki, zmarła moja pani z I-III. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 16:50 bodajże w czwartej klasie umarł chłopiec, który był chory na raka. chodził on ze mną do klasy. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś