Dodaj do ulubionych

Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? ; ((

13.04.10, 15:08
bo u mnie tak i to niedawno ...
to jest straszne..
jutro ide na pogrzeb. crying

a u was ktoś z twojej szkoły zmarł?
jeśli tak to z jakiego powodu?
Obserwuj wątek
    • sophie_annabet Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:11
      kurde, to takie słitaśne dawać miliony emotikonów w tytułach. możecie przestać,
      oczy mnie szczypią?Oo
      • ladyyxd Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:15
        sophie_annabet napisał(a):

> kurde, to takie słitaśne dawać miliony emotikonów w tytułach. możecie przestać,
        > oczy mnie szczypią?Oo

wiesz co ? ja tu mówie o poważnych sprawach , a ty sie emotikonkami przejmujesz .
        śmieszą mnie takie osoby jak ty ,,możecie przestać, oczy mnie szczypią?Oo'' .
        zabawna jestes.

• sophie_annabet Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:33
          dzięki. szkoda tylko, że nie potrafisz mówić poważnie bez emotikonów.
          • brook Ja byłam bliska śmierci... 15.04.10, 09:56
            ..ale to już inna bajka.
            W mojej sql nikt nie umarł (przynajmniej sobie nie przypominam.
        • mariolka0050 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 15.04.10, 09:16
          u mnie taka dziewczyna na sepse umała
      • laska.bieberaxd Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 17:37
        Na szczęście nie .

Współczuję ci.
        3maj się< 3
      • zbieramchmury Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 15.04.10, 16:35
        w listopadzie chyba zmarł kolega, syn nauczycielki... nawet nie można było iść
        na pogrzeb, bo był daleko stąd
      • misia_147 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 20.04.10, 19:10
        Tak, dziewczyna...
        ale ona była ciężko chora ; |
    • slodkiporanek Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:13
      Nie, z uczniów i pracownikow nikt.
    • selenka89 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:13
      U mnie w szkole umarł Wojtek była cała szkoła i rodzina ja też jechał na motorze
      i sie rozbił crycrycrycry
      • elliot Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:18
        nie, być może kiedyś zanim mnie nie było w szkole.

taki jeden w podstawówce podobno robił sobie głowę, ale chyba przeżył.
        w gimnazjum niby ktoś umarł, ale nie wiem, nie było mnie tam wtedy.
      • cool_girl Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:19
        Tak mama dziewczyny, która jest o rok starsza odemnie jej mama zginęła w wypaku, bo
        jechała na motorze sad
        • sonialovemiley5 ... 15.04.10, 20:51
          niee
      • midnight_sun13 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 16:33
        U mnie zmarł i to bliski przyjaciel z klasy...
        W wakacje utopił się w morzu...
    • th_33 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:17
      taka dziewczyna.. rok starsza ode mnie.. to było 3 lata temu.. chyba na raka sad
    • idiotka_ Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:19
      na szczęście nikt nam ze szkoły nie zmarł, ale jeden chłopak był temu bliski,
      gdyż się opił i prawie wypadł przez balkon z dziesiątego piętra.
    • ladyyxd Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:21
      uzupełniam pytanie ?

i co ludzie w waszej szkole wtedy robili ? i nauczyciele.
      bo u mnie wszyscy ryczą ( nie dziwie sie )
      i klasa tego zmarłego chłopaka ma wolne przez tydzień.
    • lalula005 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:25
      tak. chłopak popełnił samobójstwo.
      • dio223 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:28
        tak.
        mój rok starszy kolega 4 lata temu został potrącony przez samochód.
        i jeszcze taki mały chłopczyk teraz byłby w 4 kl, ale był ciężko chory i zmarł.
    • ne.gra Suddenly. 13.04.10, 15:27
      Moja szkoła ma 11 lat, więc znam większość absolwentów (szczególnie, że każdy
      rocznik to ok. 40-45 osób, a ja sama jestem już w niej 5. rok). Przyjaźniłam się
      z wieloma osobami, szczególnie rok, dwa i cztery lata starszymi. Całkiem znałam
      się też z tzw. Zośka teamem z naszej szkoły - Alanem, Błażejem i Piecykiem.
      Niestety - Błażej zginął w 2008 roku w grudniu, śmiercią tragiczną. To był
      chyba jeden z najsmutniejszych dni w moim życiu.
      Tam mu na pewno lepiej. Ale tu też był kochany. Zawsze w moim serduszku, B.
      • olcia1995 niestety... tak ;( 13.04.10, 16:31
        w tamtym roku chłopak 2 lata starszy ode mnie na raka kości i wcześniej jakaś
        dziewczyna ale nie wiem dlaczego bo jeszcze wtedy nie chodziłam do gim.
        • majullo Re: niestety... tak ;( 13.04.10, 19:51
          teraz w gimie nie ale w podstawówce tak.
          mama kolegi klasy[wypadek samochodowy na Ukrainie]
          mama koleżanki nie z kalsy ale znałam ją[na serce]
          jakaś pani z sekrekariatu[nie pamietam jej,ponoć na raka]
          z harcerstwa chłopak nie znałam go ale wszyscy byli na pogrzebie[był starszy o ok.4-6
          lat,miał raka]sadsadsadsadsad
    • zwariowany_xd ta bo walnoł 13.04.10, 15:32
      łbem o beton z całej siły ;/ żal mi go
    • elen Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:36
      tak. jeden chłopak popełnił samobójstwo, powiesił się.
    • aileen Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:37
      rok temu po alkoholu chłopak spadł z ogromnej wysokości. zmarł na miejscu.
    • gorzata.14 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:38
      Nie
    • olcia2604 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:38
      nie i oby nie to straszne !crying
    • madziek67 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:42
      u mnie było troszkę inaczej , zmarła dziewczyna co chodziła do mojej sql. Miała 15 lat .. ; (
      Zatruła się czadem gdy brała kąpiel ..
    • selena_disney Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:46
      Tak, miałam taką koleżankę z 2 gim. (wtedy) Teraz byłaby już w 2 liceum, ja
      chodziłam wtedy do 3 klasy a teraz chodzę do 6. Chorowała strasznie, chodziła do
      klasy specjalnej... Była moją najlepszą starszą kumpelą. Zmarła szczerze mówiąc
      nie wiem na co, coś z płucami nie mogła normalnie oddychać w najgorszym momencie....
    • justinkowa Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:53
      Tak, jedna dziewczyna u mnie w szkole, miała na imię Kate i zmarła, bo miała wypadek samochodowy, strasznie mi było smutno, bo była świetną kumpelą.
    • niunia5250 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 15:58
      niestety tak mineło od tego troche czasu ale to było straszne chociaż ich za bardzo nie
      znłam bo akurat byłam w 1 klasie gimnazjum to i tak to bardzo przezylamcrying zginęło 4
      osoby w tym 3 z mojej szkoły byli w trzeciej ginmnazum pare dni po testachcrying
      wracali z zabawy kiedy wjechał w nich pijany chłopak to było straszne crying
      jedna dzewczyna znlazła się w szptalu ale po kilku dniach zmarła crying
      niedługo bedzie rocznica ich smerci , zgineli w kwietniu
    • stokrotka_q Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 16:10
      u mnie 2 dziewczyny zginęły w wypadku samochowym.
    • zazdrosnakredka Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 16:21
      tak. bartek i karolina z tego co kojarzę. bodajże na raka.
    • lorelei_ Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 16:25
      tak. córka pani dyrektor w czasie lekcji. dokładnie nie wiadomo, co jej się stało.
    • katsuumi_17 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 16:35
      Wice dyrektorka w podstawówce.
    • fantabuu Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 16:41
      Tak .
      w podstawówke , ale nie w mojej klasie , zmarła dziewczyna .
      niewiem z jakiego powodu . ; (
    • indywidualistka Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 16:45
      Rok temu, w Walentynki, zmarła moja pani z I-III. [*]
    • lady_cat Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 13.04.10, 16:50
      bodajże w czwartej klasie umarł chłopiec, który był chory na raka.
      chodził on ze mną do klasy. ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka