Dodaj do ulubionych

Zakończenie roku...Help

13.04.10, 15:13
Mamy wymyślić coś oryginalnego na koniec roku, wiecie pożegnanie szóstej klasy ^^
To ma być na sali, więc to musi być coś zrozumiałego dla wszystkich smile
A wiem, że na pewno będą jakieś wierszyki no i takie różne co zazwyczaj są na pożegnanie
(czyli rozdanie świadectw przy wszystkich, pasowanie i oddanie sztandaru klasie piątej),
ale pani jeszcze coś nam kazała wymyślić np. dwa lata temu był pokaz slajdów z uczniami
odchodzącymi, ale my chcemy coś nowego, czego jeszcze nie było big_grin

Więc jeśli ktoś ma jakiś pomysł niech piszę winkkiss
Oczywiście też sama czegoś poszukam, ale to zawsze jakaś pomoc ^^

Jeśli wątek był to sorry smile
Obserwuj wątek
    • teqiulla Re: Zakończenie roku...Help 13.04.10, 15:21
      rok temu klasy piąte robiły dla szóstych ordery ;> tzn. dwie osoby z klas piątych ( u was
      akurat może być to klasa szósta ) czytały nazwy orderów, dla kogo i za co. a druga osoba
      przyklejała taki order z papieru z napisem np. ŚMIESZKA lub SIŁACZ. niewiem czy jest to
      zrozumiałe dla ciebie ;>
      pozatym niewiem czy dobrze cię zrozumiałam ;d
      • truski_95 <a href="http://www.szkolnictwo.pl/index.php?id=PU68926" target="_ 13.04.10, 15:27
        w temacie podałam stronę, wejdźcie zobaczcie czy może być takie przedstawienie ^^

teqiulla

Dobrze mnie zrozumiałaś
        thx za pomoc wink

• elliot mam pomysł, ale... 13.04.10, 15:28
      to nie takie proste. jak ktoś z waszej klasy ma kamerę (w co wątpię, skoro to 6
      klasa) to możecie nakręcić filmik z wypowiedzeniami uczniów.

lub napiszcie piosenkę o waszej klasie z podkładem jakiegoś znanego utworu. W
      słowach możecie dać imiona uczniów, wasze zachowanie itd.
      • truski_95 Re: mam pomysł, ale... 13.04.10, 15:34
        fajny pomysł może się na m uda coś takiego zorganizować ^^

www.szkolnictwo.pl/index.php?id=PU68926
        to jest tamta strona bo nie wiem czy tam można ja otworzyć
        • rock_twilight Re: mam pomysł, ale... 13.04.10, 15:45
          może jakiś ciekawy układ taneczny zaprezentujecie?
          tzn. nie muszą występować same dziewczyny - chłopaki też się przydadzą. ; )
          wiem, nie jest to zbyt oryginalny pomysł, ale może jednak go przemyślisz... ^^
          • truski_95 Re: mam pomysł, ale... 13.04.10, 15:52
            rock_twilight napisał(a):

> może jakiś ciekawy układ taneczny zaprezentujecie?
            > tzn. nie muszą występować same dziewczyny - chłopaki też się przydadzą. ; )
            > wiem, nie jest to zbyt oryginalny pomysł, ale może jednak go przemyślisz... ^^
            >

zobaczymy na pewno coś z tych pomysłów wykorzystamy, ale muszę się skonsultować z
            klasą xD^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka