Dodaj do ulubionych

Duma? Upór?

13.04.10, 21:21
No to tak: mam dwie najlepsze przyjaciółki. Między nami było super,tak fajnie wszystko się
ukąłdało...az do wczoraj (załóżmy ,ze ejdna to X,a druga to Y) a wiec X obraziła się na
Y ,nie wiem za co..podobno zle ją traktowała (ja za bardzo w to nie wierzę, bo Y nie jest
taka i nie umie zle traktowac,jest typem takiej słodkiej dziewczynki). No i się fochła ,ale X
ma tak ,ze się zaraz odbrazi,max 1 dzien. No i ja namawiałam obie od wczoraj ,ze to
głupota iw gl,o takie gównmo,ze tyle przeszłyśmy,ze tyle osób chciało nas rozdzielic itp. a
te nic.. X jest uparta,a Y ma dumę... A y nie ma za co się obrażąc ,bo ona nawet nei zna
tego powodu kłótni..no i dzisiaj prawie przekonała Y do zgody,juz mówiła ,ze moz emam
rację iw gl...ale nagle wparowała Z! i powiedziała X ,ze Y ją wyzwała(tzn powiedziała taki
jedno coś,to nie to ,ale np: brzydki mis xd) i X się tak wkurzyła ,ze poweidziaął ,ze to
koniec! i zagroziła mi ,ze jak jeszcze raz spróbuję je pogodzić to zerwie ze mną kontakty ,a
tego ona nie chce... i co mam zrobić? pragnę ,aby było tak jak kiedys,bo na przerwach
nie wyrabaim.. jedna chce zebym poszła z nią do skelpiku ,druga do wc...to przeciez tak
nie mozna.Nie chcę ich stracić,chcę tylko zeby było jak kiedyś...prosze pomózcie i nie
piszcie coś w styluz al ,ale masz problemy...bo dlla mnie to naprawde jest problem...>
p.s. Z twierdzi z,e nie powiedziałą X o tym...a sama na gadu cos innego mi napsaiła..
Obserwuj wątek
    • sylwusiasta Re: Duma? Upór? 13.04.10, 21:29
      błagaaaaaaam...odp!pom,pomocy sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka