Dodaj do ulubionych

Przyjaciółka !

16.04.10, 17:38
Hej : D
Mam taką koleżanke , a raczej przyjaciółkę , z którą od 3 lat , cały czas byłyśmy ze sobą .
A teraz ona zrobiła się jakaś dziwna , co 3 dni się na mnie obraża choć ja nic nie zrobiłam ,
ostatnio się na mnie obraziła że miałam wyłączony telefon. Ja ją bardzo lubie i nie
chciałabym kończyć tej przyjaźne , ale mam jej już dosyć , a jak jej to powiem to znowu
się na mnie obrazi ! I nie wiem co mam robić ? !
Pomóżcie mi !
Obserwuj wątek
    • fanka96 Re: Przyjaciółka ! 16.04.10, 17:41
      zainwestuj w podstawowe pytanie"
      "...o co ci chodzi??"
    • oola Re: Przyjaciółka ! 16.04.10, 17:41
      masz na kotku milion podobnych wątków - wejdź na któryś i się dowiesz co ma
      robić. takie to trudne? :s
    • sonia27 Re: Przyjaciółka ! 16.04.10, 17:43
      poczekałabym jeszcze, moze jej przejdzie?
      • zolinka Re: Przyjaciółka ! 16.04.10, 17:48
        porozmawiaj z nią zapytaj ją czy ma jakieś problemy czy co???
    • vvvjupivvv Re: Przyjaciółka ! 16.04.10, 17:46
      ja bym robiła tak samo jak ona. albo powiedzialabym w zartach ze ciagle sie obraza jak
      jakies dziecko
    • rockville. Re: Przyjaciółka ! 16.04.10, 17:48
      powiedz jej, że nie podoba ci się jej zachowanie w stosunku do ciebie, to ciągłe
      obrażanie i spytaj się o prawdziwy powód wyjaśniający takie postępowanie.
    • unborn_ Re: Przyjaciółka ! 16.04.10, 20:36
      jeśli jej nie powiesz, co Cię denerwuje w jej zachowaniu, to nigdy nie będziesz
      miała spokoju. porozmawiaj z nią na poważnie i powiedz, że bezpodstawne
      obrażanie się nie ma sensu. jeśli się obrazi, trudno. ignoruj ją. wierz mi, że
      możesz mieć też inne przyjaciółki. u mnie nie miałaby miejsca taka "przyjaciółka".
    • timestealer Re: Przyjaciółka ! 27.04.10, 16:44
      szczera rozmowa ;3
    • yellow.lady Re: Przyjaciółka ! 27.04.10, 16:48
      może przechodzi jakiś trudny okres... albo zaczelo jej przeszkadzac, ze w nicku masz miley
      XD.
    • dark_heart Re: Przyjaciółka ! 27.04.10, 16:50
      Moze ona całą złość wylewa na Ciebie bo nie może sobie z czyms poradzić, a moze ma jakies kłopoty lub poprostu usłyszała plotkę fałszywą o tobie. Takie sytuacje sie zdarzaja warto usiąść i szczerze porozmawiać . Napewno razem rozwiążecie problem i bedzie tak jak dawniej . dobra przyjaźń smile
    • angie2 Re: Przyjaciółka ! 27.04.10, 16:56
      Może ma gorsze dni, nie idzie jej z nauką albo coś podobnego. Niedługo jej minie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka