Dodaj do ulubionych

Wredna laska- pomóżcie

17.04.10, 19:28
Chodze na tańce 6-sty rok. Jestem w najlepszej grupie. Bardzo lubie tańczyć i lubie osoby,
które tam chodzą. 3 lata temu doszłam do tej grupy. Była tam taka Karolina, do której
wszyscy się podlizywali, bo była wredna, wścipska, np. cały czas wszystkich wyzywała,
obgadywała i mówiła jak wszyscy tańczą i skąd się wzieli. Wkońcu po roku przestała
chodzić na tańce, bo nie płaciła. Bardzo się cieszyłam, bo nie znałam bardziej niemiłej
dziewczyny. Było fajnie dopoki nie przyszła znowu po tych feriach zimowych. Wiedziałam,
że znowu będzie kiepsko, ale nie sądziłam, że aż tak. Ja wiem, że lepiej się do niej słowem
nie odezwać, ale dziewczyny, które 3 lata temu nie chodziły na zajęcia z nią rozmawiają, a
Karolina każdą pokolei obgaduje i wyzywa bardziej niż kiedyś, bo jest starsza i chyba z
czasem robi się gorsza. Na początku jak do kogoś coś żle powiedziała to mówiłyśmy czy
nie może być milsza, ale ona nas wyśmiewała. Chciałyśmy pogadać z instruktorką, ale jak
zaczełyśmy tylko "chcemy porozmawiać o Karolinie" to on nie pozwoliła nam dokończyć
tylko powiedziała "Fajnie, że do nas wróciła". Ona jest jej pupilką, tylko ją chwali, a wcale
tak super nie tańczy tylko tak przeciętnie. Już wszystkie myślimy nad tym czy nie
zrezygnować z powodu 1 osoby. To chyba coś nie tak.

Pomózcie i poradźcie, a jak nie wiecie jak to powiedzcie co o tym sądzicie, prosze. Z góry
dziekuje kiss
.
Obserwuj wątek
    • rock_i_rock Re: Wredna laska- pomóżcie 17.04.10, 19:34
      Sory za błędy. Piszcie, nie wiem co zrobić sad
    • katsuumi_17 Re: Wredna laska- pomóżcie 17.04.10, 19:42
      Nie wypisuj się- zrobiłabyś największy błąd w swoim życiu. Musisz ją olać. Mówisz, że nie
      jesteś sama, bo twoim koleżankom też ona nie pasuje. Trzymajcie się razem, będzie
      dobrze! Nie ma sensu wdawać się w konflikty, bo na tym może ucierpieć drużyna.
    • elwi2442 Re: Wredna laska- pomóżcie 17.04.10, 19:42
      Wiem co czujesz u mnie w szkole jest taka, ale naszczęście nie w tej samej klasie...
      A co do tamtej to może powiedz komuś dorosłemu, żeby porozmawiał z
      instruktorką...Albo pogadajcie z tą "jędzą", powiedzcie jej niech się sama popatrzy na
      siebie lub coś w tym stylu...Możecie też nie zwracać na nią uwagi, ale wiem, że to czasem
      nie możliwe przy takich idiotkach.tongue_out
      Powodzeniakiss
    • sonialovemiley5 Re: Wredna laska- pomóżcie 17.04.10, 19:50
      nie rezygnuj z powodu jakiejś IDIOTKI!!!! ona chce na siebie zwrócić uwagę i być
      sławna
      '' debilka''
    • kotek.bieberka Re: Wredna laska- pomóżcie 17.04.10, 19:51
      Po 1. ja mam na imię Karolcia;*
      A Po 2. Anie rezygnuj!!!
    • outside Re: Wredna laska- pomóżcie 17.04.10, 19:54
      hmm.. trudna sprawa. ale na pewno nie ma sensu się wypisywać z jej powodu i robić tak jak
      ona, bo postępując tak zniżysz się do jej poziomu.. kiesko też, że nic nie może zrobić
      instruktorka, ale pamiętaj o tym, że jeśli dziewczyna faktycznie nie jest wyśmienita w tańcu to
      prędzej czy później wyleci. a Ty jeśli wiesz na pewno, że jesteś dobra, to głowa do góry i w
      dupie ją daleko miej, bo zarozumialstwem nic nie osiągnie. nie przejmuj się, serio wink
      pozdrawiam ;*
    • zwariowany_xd hah 17.04.10, 20:00
      ja to załatwiam kopem w brzuch ^^
      • alexis960 Re: hah 17.04.10, 20:26
        nie wypisuj się z powody jakiejś laski , jeżeli jesteś dobra w tym co robisz i
        odejdziesz to będzie strata dla zespołu... Jeżeli tak bardzo Ci zależy żeby coś
        zrobić ... bo możesz ją po prostu olać .. albo grać w to samo co ona .. obgaduj
        ją z koleżankami niech widzi ,patrzcie sie na nią i śmiejcie się jej prosto w
        twarz, podlizuj się instruktorce, jak tańczy mów że ' to inaczej powinno być'
        dokuczaj jej ,,, ; ]
        • stop_it eee 18.04.10, 11:31
          ja bym sie na waszym miejscu z powodu jednej glupiej laski nie wypisywala..
          na codzien jestem mila, ale jak mnie ktos wkurzy potrafie byc wredna..
          wiec:
          mozecie sie bawic w to co ona i byc dla niej chamskie.. tylko musicie sie przestac jej bac i
          nie spinac (wtedy chamskie teksty najlatwiej wam przyjda)
          pokazcie jej ze jest was wiecej i sb z nia bez problemu poradzicie..
          nie pokazujcie jej ze sie jej boicie albo macie do niej respekt bo to ja tylko umacnia i mysli
          ze jest jakas wasza przewodniczaca ktorej sluchacie..
          a jak chcecie jej zrobic jakies chamskie kawaly to mozesz odpisac to ci powiem pare wink
      • niesia Re: hah 18.04.10, 11:48
        zwariowany_xd napisał(a):

> ja to załatwiam kopem w brzuch ^^

najprościej tak ;pp
        ale lepsza jest prośba, no albo groźba ;]]
    • avrilka_lavigne Re: Wredna laska- pomóżcie 17.04.10, 20:04
      Nie rezygnuj skoro lubisz tańczyć. PO prostu staraj sie niezwracać uwagi na Karoline. Bo
      takim ludziom jak ona mozna tylko współczuć
    • sandrolaxd Re: Wredna laska- pomóżcie 17.04.10, 20:08
      nie rezygnuj z powodu jednej osoby.;]
    • moniaa95 Re: Wredna laska- pomóżcie 17.04.10, 20:08
      według mnie , powinnyscie poprostu ją olac xD jaka jest , taka jest w końcu i tak to wam wyjdzie na dobre xD wiem ze trudne jak ktos az tak bardzo cie wkurza , ale to chyba najlepsza metoda xD Albo poprostu powiedzcie jej co o niej sądzicie i tyle xD powodzenia w rozwiązaniu problemu wink
      • cosi Re: Wredna laska- pomóżcie 17.04.10, 20:23
        Wiesz, że miałam podobnie?
        Ale po kolei:
        Zapisałam się z przyjaciółką na tańce i na początku dziewczyny się z nami
        kumplowały (a one chodziły już 4 rok), ale była taka Klaudia, która tańczyła jak
        pokraka i wszystkich wyzywała i oceniała. Pani mnie chwaliła, że wszystko mi
        dobrze idzie itd. ale wreszcie jak tak cały czas mi dogadywała i obgadywała
        wypisałyśmy się. Zapisałyśmy się do innej grupy i ostatnio wygrałyśmy z nimi
        konkurs ^^
        Może poszukajcie jakiejś innej grupy tanecznej z psiapsiółami i jak wam się
        spodoba to próbujcie razem w innej, ale nie wiem czy warto.
        Mi się opłaciło, pozdrawiam i liczę na to że Ci się ułoży kiss
        • rock_i_rock dzieki 17.04.10, 20:38
          Dzieki wam wszystkim, przemyśle to i jak macie jeszcze jakieś propozycje to pisac smile
    • niesmaczna Nie chce mi się twojego wpisu czytać . ! 18.04.10, 12:04
    • jaguuska..xd Re: Wredna laska- pomóżcie 18.04.10, 13:30
      Ja bym na twoim miejscu jej wszystko wygarneła. Jak przeszkadza tez innym to wszyscy
      powinniscie jej to powiedziezyczc i moze jak by zrobiło sie jej przykro to sie zmieni.
      Powodzenia zycze wink
    • klama_kcmil Nie rezygnuj z hobby, przez jakąś ****. 18.04.10, 13:45
      Napluj jej w twarz i zbesztaj przy wszytskich, ustal sobie gadke i pogadaj z tamtymi
      dziewczynami i powiedz jaka ona jest naprawdę. A jak juz jej powiesz wszystko, co o niej
      myślisz [NA GLOS] to przywal w twarz xD. Jezli tamta opcja, naprawdę Ci nie pasuje, to
      powiedz jej, wszystko co o niej myślisz i zarządaj, aby przestala wszystkich obgadywać.
    • music11 Re: Wredna laska- pomóżcie 18.04.10, 14:16
      Wiesz co?ja bym z tymi koleżankami w ogole się do niej nie odzywała.Nie lubie takich
      wrednych dziewczyn.!!angrytongue_out
      Niewiem co mogłybyście zrobic...Napewno nie rezygnujcie!!!!
      Hmmm....
      Musicie raczej pogadać z tą Karoliną...I wy tez bądźcie dla niej nie miłe,a zobaczy że nikt jej
      nie lubi i zostanie sama.Może to czegos ja nauczy i może się zmieni.uncertainwink
    • new_york_ Re: Wredna laska- pomóżcie 18.04.10, 14:41
      Jeżeli kochasz taniec i zależy Ci na tym to olej ją !
      Bo w życiu zawsze znajdzie się taka "wredna laska" i przez takie nie możesz
      rezygnować ze swoich marzeń i celów !
      Musisz być silna , was jest przecież więcej ,dacie rade !
      kisskiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka