Dodaj do ulubionych

Bella Thorne ????

18.04.10, 14:20
Wiem , że wyjdę na głupią ale jedna z kotkowiczek wstawiła zdjęcie Belli Thorne a ja nie wiem
kto to jest i chciałabym się dowiedzieć jak wpisuję w googlach to nie ma wikipedii o niejsad
Proszę jeśli możecie powiedzieć kto to jest będę wdzięczna.

Bez chamskich komentarzy
Obserwuj wątek
    • durex_ Re: Bella Thorne ???? 18.04.10, 14:29
      dziewczyna.
    • peace. Re: Bella Thorne ???? 18.04.10, 14:32
      to aktorka , ma 12 lat .
      ona chyba zagra córkę Belli i Edwarda w Przed Świtem .
      ( chyba - bo nie jestem fanką tej serii
      więc nie mam orienta )
    • gosia1127 Jest na wikipedii, ale angielskiej 18.04.10, 14:36
      en.wikipedia.org/wiki/Bella_Thorne
    • prinsesska Re: Bella Thorne ???? 18.04.10, 14:37
      Bella Thorne (ur. Annabella Avery Thorne 8 października 1997), amerykańska aktorka.

Życie prywatne

Thorne urodził się w Hollywood na Florydzie, a obecnie mieszka w Kalifornii. Ma trójkę rodzeństwa: Remy (b.1995), Dani (b.1993) i Kaili (ur. 1992), którzy również aktorów i modeli.
      [
      Kariera

pierwszy występ Thorne w czołówce filmu rolę jako fan boku w filmie z 2003 Skazani na siebie. Zagrała także w filmie i telewizji projektów, w tym Jimmy Kimmel Live!, Entourage, OC (Jako młodsza wersja Taylor Townsend) i październiku Road, i wcielił Margaux Darling w pięciu odcinków Dirty Sexy Money. W 2008 r., Thorne u boku Christiana Slatera w krótkotrwały serialu My Own Worst Enemy. Wystąpiła również w dziesięciu odcinków serii Little Monk internetowych, które przedstawione postaci z serii Monk jak dzieci.

nadchodzące filmy Thorne to m.in. zakończenie partii, I Scream Man i Forget Me Not z Cody Linley. Ona również dołączyć do obsady HBO Big Love w swoim czwartym sezonie, zastępując Jolean Wejbe kontrowersji w roli córki Bill Henrickson w Tancy "Teeny" Henrickson, Thorne pierwotnie oczekuje się siostrzenica Billa.

Thorne również zarezerwowane główną rolę w pilotażowym Disney Channel "Dance Dance Chicago," w zależności od odmiany. Bella zagra Cece Jones, tancerz z ciężkimi ambicje zawodowe w centrum uwagi.

Thorne wystąpił w telewizyjnej kampanii reklamowej dla Digital Light Processing i pojawił się w reklamy prasowe dla takich marek, jak Barbie, ALDO K! DS, JLo by Jennifer Lopez, LaSenza Dziewczyna, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Guess?, Oraz Target.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka