kingulinek 18.04.10, 15:51 nie wiem, być może niekażdy był od czegoś uzależniony.. : ) ale może któremuś z was to się przytrafiło ? [i]ja byłam bliska uzależnieniu od komputera XD . wątek nie podoba się = kosz . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meva_ Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 16:05 jestem uzależniona od fioletowych żelek xd Odpowiedz Link Zgłoś
usiolo Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 16:37 wszyscy mi mówią ze jestem uzależniona od zakupów mi sie tak nie wydaje ale lubie chodzic na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
guma_balonowa Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 17:22 jestem uzależniona od: * blogowania * słuchania Green Day * pisania żałosnych opowiadań * gapienia się na foty Billiego xD Odpowiedz Link Zgłoś
immortality13 Re: Wasze uzależnienia.. 23.04.10, 21:02 jestem uzalerzniona od czekolady dobrze ze nie sprawia mi problemow Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 17:23 Ja jestem uzależniona od książek, choć nie widać tego po mnie. muszę chociaż kawałek jakiejkolwiek przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 16:08 jestem trochę uzależniona od kompa . ale najbardziej jestem uzależniona od gumy , lizaków i czekolady . : DD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 16:09 ja się uzalezniłam od komputera, telefonu i lodów Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 16:12 muzyka My Chemical Romance kawa .. : [ pisanie sms komputer Odpowiedz Link Zgłoś
92loco92 a jaaa ... ;]] 18.04.10, 16:23 a ja jestem uzalezniona od zucia gum orbit rozowych, malowania sie (nawet w domu jestem wytapetowana.. a czasami jak gdzies ide z mama ona ma mniej tapety ode mniee ), od telefonikuu i MP4 , od malowania paznokci, no i .. od papierosoow ;/// . niestety ... ale taka prawdaa ;/// zaczelam a teraz nie moge przestac ;/// . ehh. .. ... Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 16:16 Muzyka, szczególnie My chemical romance<3 komputer... słodycze;d Odpowiedz Link Zgłoś
skazananabluesa Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 16:19 Ja jestem uzależniona od komórki, kawy mrożonej i tigera;p Odpowiedz Link Zgłoś
weronka97 Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 16:20 Eh... duzo tego całkiem... Np. czytanie słuchanie muzyki... kawa (?) tabletki od bólu gardła xD (cholinki o smaku jeżynowym) to tylko niektóre... Odpowiedz Link Zgłoś
negative Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 16:22 Czekolada. A dokładniej Milka Karmelowa xD A efekty "uzależnienia" są, takie jakie są... Odpowiedz Link Zgłoś
zapamietaj_mnie Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 16:24 ` music . x3 no, ale też projektowanie, rysowanie, pisanie .. po prostu wszelakie marzenia .. kocham to . nie mogłabym bez tego żyć . ;] codziennie coś nowego przychodzi mi do głowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
crymeout Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 16:25 Ja jestem uzależniona od.. jak większość, muzyki. xd może od komputera, bo czasem mnie roznosi, jak przez trzy dni nie siadam w ogóle. może też od słodyczy, chociaż tego po mnie nie widać, ale taka prawda. od śmiechu jestem uzależniona... xDD Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 16:38 wszystkie moje uzależnienia doprowadzają moją mamę do czarnej rozpaczy ;pp Pierwsze, moje największe uzależnienie to słodycze. Moja mama ostatnio kupuje na obiady samą zieleninę, ale mam w swoim pokoju schowek na łakocie ;pp Moim drugim... no dobra, na równi ze słodyczami, też na pierwszym miejscu, są książki. Wiem, trochę dziwne uzależnienie ;] Czytam w jednym tyg. trzy, cztery książki. Czytam w szkole na przerwie i po nocach, na wakacjach... ;]] I moim trzecim uzależnieniem jest muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 16:27 czekolada, telefon, pamiętnik, niektóre stronki, telewizor, muzyka. chyba przeciętnie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_97 Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 16:50 guma do żucia, komórka, komputer itd. Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka54 Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 17:12 guma do żucia , komórka , komputer , zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 16:36 Od masy rzeczy! * komputera * telefonu * słodyczy * muzyki a jesli chodzi o to, czego jestem bliska, to telewizora i papiersow, dlatego juz nie palę, nawet 'okazjonalnie' ._. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 17:20 Czy czytanie może być uzależnieniem? Jeśli tak jest bardzo uzależniona... Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 16:38 Grupa operacyjna... i komputer...... i czarni..... Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Wasze uzależnienia. 18.04.10, 16:46 zdecydowanie jestem uzależniona od muzyki i lizaków. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulkaa_96 Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 16:51 ja jestem uzależniona od: -komputera -zakupów(ciuszki) -od cappucina czekoladowego(miłość mojego życia;D) Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 16:58 od muzyki ;p i od małej Cisowianki niegazowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmarzona_evka Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 16:57 Jestem uzależniona od słodkości...xD Nie potrafię przeżyć dnia bez batonika, kostki czekolady albo choćby galaretki czy budyniu. Napisałam ''słodkości'', bo może to być też jabłko, truskawki, czereśnie;] Oraz od komputera. Nie potrafię sobie wyobrazić dnia bez sprawdzenia nk czy tak innych stronek...xD Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 17:01 Moje największe uzależnienie to głupota No ii muza. Książki . Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa09 Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 17:05 Hmm.. komputer, słuchanie muzyki [jesli można nazwac to uzależnieniem]. gadanie ciągle o takim jednym chłopaku.. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 17:08 TELEFON ! No moze troche komp ;P A i obozy Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 17:20 jestem uzależniona od muzyki, serialu przyjaciele, książek jacqueline wilson oraz kontemplowania na gadulcu. Odpowiedz Link Zgłoś
asska95 > Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 17:20 ja jestem od herbaty... serio ciągle ją pije Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 17:21 jestem uzalezniona od obecności innych. słodkości, muzyka - szczególnie testy piosenek, gra na gitarze, telefon, komputer, coraz bardziej formspring, rozmowy, kawa/herbata, myślenie, snucie planów, zachwycania się, marudzenia. nie wiem, ile z tego ma sens. nie obchodzi mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
wow Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 17:25 właśnie bardzo fajny wątek Ja kiedyś byłam uzależniona od cięcia się,ale uratował mnie pewiem Bartek(obecnie mój chłopak) i teraz wszystko wróciło do normy Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 17:28 byłam od internetu. ale się ogarnęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 18:26 gorąca czekolada, pączki z McDonalda, wtrącanie słówek japońskich/koreańskich kiedy mówię, j-pop, k-pop, DBSK, dramy no i chyba jeszcze kupowanie : książek, płyt, mang, wszystkiego co mi się nawinie :3 Odpowiedz Link Zgłoś
aga796 Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 18:29 Hm...no więc na 100 % jestem uzależniona od fona No i komp oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
monisia_xd ............ 18.04.10, 18:37 nie pale, nie jestem zakupocholiczka raczej nie mam uzalenien. aha no chyba ze na moj ulubiony serial ;] Odpowiedz Link Zgłoś