slodkiporanek Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 18:34 Jestem uzależniona od obgryzania paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
eadgyh.t Yeah! 18.04.10, 18:38 Ksiązki, muzyka, muzyka, nie pomijając muzyki, nie zapominajmy też o książkach.... A i jeszcze muzyka, wspominałam o książkach? ok, ok już sie zamykam. Znajdziecie mnie za jakimś opasłym tomem u mnie w pokoju. To ta ze słuchawkami w uszach. Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 18:41 -komputer - strzelanie kostkami - strzelanie komórką xd - palce w buzi o.O (ale nie obgryzanie) - przeglądanie w lustrze sie liczy? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Wasze uzależnienia.. 18.04.10, 18:44 słoodycze , i obgryzanie paznokci . Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Wasze uzależnienia.. ' 18.04.10, 18:47 * muzyka * gygy. * friends . ;3 * rodzina . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson hmmm...KLIK TU 18.04.10, 18:46 ja jestem uzależniona od słodyczy chociaż uzależnienie to zbyt wielkie słowo. ja po prostu uwielbiam słodycze a przeważnie coś w czekoladzie i wanilli nie mogę się temu oprzeć Odpowiedz Link Zgłoś
rock_twilight Re: ... 19.04.10, 15:33 w niewielkiej części jestem uzależniona od komputera, a także od muzyki pochodzącej z mojej MP3, od tańca, od słodyczy - aczkolwiek tutaj również w niedużej mierze. xD aa, i oczywiście od mojego psa! ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Wasze uzależnienia.. 19.04.10, 17:15 Jestem uzależniona od kilku osób w moim życiu. Od muzyki. Od herbaty. Od książek i gazet. Od rozrywki, i tu nie mam na myśli imprez i spotkań z koleżankami, tylko teatru, kina i koncertów. Chyba jestem uzależniona od Kotka - mam tu tyle koleżanek, mogę pogadać z miłymi i życzliwymi ludźmi, których w tzw. 'realu' mi brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka54 Re: Wasze uzależnienia.. 19.04.10, 20:54 komórka,komputer,kosmetyki,biżuteria,zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
sunnyprincess Re: Wasze uzależnienia.. 20.04.10, 21:32 Ja jestem uzależniona : od gumy do żucia, od lakierów do paznokci, od zakupów, i od kłopotów --> jestem pechowcem xD(rozbiłam dwa lustra, i kilka razy, już nawet nie liczę, przebiegł mi drogą kot....) Odpowiedz Link Zgłoś
mika292 Re: Wasze uzależnienia.. 21.04.10, 10:15 No cóż, to trochę dziwne uzależnienie, ale ja jestem uzależniona od bawarki. Piję ich dwadzieścia na dzień. Oprócz tego jeszcze książki. Czytam jedną na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Wasze uzależnienia.. 21.04.10, 22:15 od niczego . myślę , że wszystkiego używam z umiarem . Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Wasze uzależnienia.. 21.04.10, 22:21 od książek. kiedyś uzależniłam się od leków. Odpowiedz Link Zgłoś
karola645 Re: Wasze uzależnienia.. 21.04.10, 22:25 chyba powinnam zacząć podejrzewać u siebie uzależnienie od kompa xd i moich tabletek na gardło Odpowiedz Link Zgłoś
nexus Re: Wasze uzależnienia.. 21.04.10, 22:36 był taki okres czasu , że byłam uzależniona od komputera , na szczęście przeszło mi . teraz jestem uzależniona od spacerów , książek no i tak trochę telefonu . Odpowiedz Link Zgłoś
th_33 Re: Wasze uzależnienia.. 21.04.10, 22:54 kompa kompa i jeszcze raz kompa xD Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Wasze uzależnienia.. 23.04.10, 21:29 Od muzyki... To uzależnienie doszło już do tego stopnia, że kiedy rozładował mi się odtwarzacz mp3 (A ten to w ogóle jest biedny: wyświetlacz nie działa, porysowany...) i nie mogłam posłuchać takiej jednej piosenki na wieczór, to byłam dosłownie załamana. To była długa noc... No i od kremu. Takiego zwykłego: nivea. Do niedawna czekolady, ale mi przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś