kcjb Re: obsesja ! 28.06.10, 16:53 Ja mam obsesje na pkt Biebera! Na czytaniu opowiadan np justin-bieber-love-you-taa.blog.onet.pl/ Polecam naprawde superr! Nie umie zyc bez papierosow xD Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: obsesja ! 28.06.10, 16:57 Ja mam obsesje na pkt Biebera! serce Na czytaniu opowiadan np justin-bieber-love-you-taa.blog.onet.pl/ Polecam naprawde superr! Nie umie zyc bez papierosow xD Bez telefonu nie wyjde z domu! Błyszczyk zawsze musi być! Codziennie musze wejsc na jakies plotki zwiazane Z bieberem! Nie umie zyc bez muzyi cały czas jej słucham .. w domu, na dworze , w łazience, w czkoel zawszeeeeee! Mam obsesje na pkt bokserek .. w innych nie chodze xD Mycia zębow czasem 4 razy dziennie xD zawzsze musza byc idealne xD Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 ;**) 28.06.10, 18:03 Ja mam obsesję na punkcie czekolady, Titanica, blyszczyków, biżuterii, Lady Gagi, Johnnego Depp'a, Piratów z karaibow, ciuchow, SŁODYCZY ! XDD Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ ;* 28.06.10, 18:07 hmm, muzyka. zawsze jak coś robię to wiem, że czegoś mi brakuje i włączam muzykę i jest gites. Odpowiedz Link Zgłoś
coco_modnisia_ ŻELKI !!!!!!!!!!!! 28.06.10, 19:04 Bym zjadała je wszystkie !!!!!!!!!!!!!!!!! A jeszcze oprócz tego, to Johnny Depp * ,czytania książek, potrafię przeczytać książkę która ma 500str w jeden dzień Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: obsesja ! 28.06.10, 18:06 Obsesja na punkcie muzyki. Jestem powszechnie upierdliwa, jeśli za dnia nie będę przynajmniej przez jedną godzinę słuchała dobrej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
avrilka_lavigne Okno ;) 28.06.10, 18:21 Na punkcie otwierania okna. Nawet w deszcz i w zime no normalie mnie dusi jak nie mam otwartego okna Odpowiedz Link Zgłoś
cudna_ Ja mam poważną obsesję... Pomóżcie! 28.06.10, 18:22 Nie mogę przeżyć dnia bez zakupów! Dzień bez wizyty u Diora to dzień stracony! Dziennie wydaję na ciuchy, buty i dodatki ok. 550 euro To już chyba uzależnienie ( Odpowiedz Link Zgłoś
coco_modnisia_ cudna_ - ja ciopomogę ! :D:D 28.06.10, 19:07 oj tak bardzo to poważne, !!!!! Ja mam sposób na to coco zawsze ma !! 1.Tak bardzo chcesz pomocy to ją dostaniesz Niech rodzice przez miesiąc nie dają ci kieszonkowego i pojedź na wakacje na wieś . Po miesiącu się przyzwyczaisz,nawet jak przez pierwsze 4 dni, będziesz gryść sciany z tęsknoty za kasą i Diorem !! Udana kuracja Tak, wiem jestem cudna, nie musisz kochanie dziękować Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: obsesja ! 28.06.10, 18:40 ja mam obsesje: największą na punkcie Joe'go troszkę mniejszą na punkcie Jonas Brothers i na punkcie mojego laptopa (komórki też) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... Re: obsesja ! 28.06.10, 18:43 Mam tyle obsesji że nie potrafię wszystkich wypisać xD Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: obsesja ! 28.06.10, 19:00 mam na punkcie Zmierzchu a konkretnie Edwarda Cullena... czyli śledzę wszystko co jest związane z Robertem, sagą itp... Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: obsesja ! 28.06.10, 19:07 Miałam kiedyś obsesje na punkcie JB, a potem Zmierzchu, ale mi przeszło ; D teraz moją 'obsesją' jest muzyka ; ) Muszę codziennie posłuchać chociaż kilka piosenek ; D Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: Rock is my obsession < 33 :D 09.07.10, 18:23 i mam obsesję na punkcie takiego kogoś < cenzor > Odpowiedz Link Zgłoś
pudel ,.... 09.07.10, 18:26 ja osobiście uważam że nie ale moi znajomi ze na muzyke Paramore i filmy Odpowiedz Link Zgłoś
karola645 Re: ,.... 09.07.10, 18:31 miałam obsesję na punkcie zmierzchu. Ciągle to czytałam wszystkie książki , nowinki itp. Teraz nadal to kocham ale bardziej przeciętnie. Ale przed zaćmieniem coś mnie nabuzowało. Chodziłam taka naładowana jakąś energią i wgl : DD Odpowiedz Link Zgłoś
karola645 Re: ,.... 09.07.10, 18:32 oh no tak. Mam obsesję na punkcie SUMMER'S BLOOD książek stephena kinga [i ich ekranizacji] Koszmaru z ulicy wiązów [mimo że widziałam tylko jedną część ] Zmierzch moja komórka kasa zakupy słodkości kotek : DD zwierzaki itp : DD komp! nk - niestety ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: ,.... 09.07.10, 18:32 -Justin Bieber . !! - Mam obsesje na punkcie ładnego oddechu . Często myje zęby , albo żuje gumy mietowe . - Mam obsesje na punkcie języka angielskiego z akcentem amerykańskim lub kanadyjskim . Usiłuje się go nauczyć i mam nadzieję , że uda mi się to zrobić . - Muzykaa . ! - I psy . Swietne zwierzaki . ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 na punkcie własnej prywatności. 09.07.10, 18:28 biada temu, kto ja naruszy... Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: obsesja ! 09.07.10, 18:32 Mam obsesyjną obsesję na punkcie *Komórki *Książek *Linkin Park <33333333333333 Odpowiedz Link Zgłoś
cranberri :) 09.07.10, 18:36 Mam obsesję na punkcie The Cranberries, Avril Lavigne, Anne Rice ( jej twórczość ) Anna Rice mnie inspiruje do pisania opowiadań o czarownicach i wampirach no heh bo ona pisze przeważnie o tych stworach xP no i mam obsesję na punkcie Rocka...ogólnie muzyki bo muzyka nie kończy się na rocku jest jeszcze pop, gothic, rap, hip-hop, metal, hard rock, jazz, country no i wiele innych Teraz także mam obsesję na punkcie jednego chłopaka poznałam go dzięki mojej przyjaciółce no i tak wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
wiisienka Re: :) 09.07.10, 18:41 hmmm. <br /> na pewno na punkcie muzyki, książek ( ciekawych ), telefonu i ... pluszaków Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: :) 09.07.10, 18:45 Mam obsesję na punkcie muzyki i długowłosych mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
mells Re: obsesja ! 09.07.10, 18:50 Justin Bieber, muzyka, komórka, biżuteria. : D Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna__ Re: obsesja ! 09.07.10, 18:51 na książki i muzykę. bez tego nie funkcjonuję <3 Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 To już uzależnienie xD 09.07.10, 18:54 Ja życ nie mogę bez : - internetu, - książek, - komórki, - błyszczyku (;D) - muzyki - mojej gitary Odpowiedz Link Zgłoś
siem_sciem Re: To już uzależnienie xD 09.07.10, 19:00 zauważyłam to sama i nikt tego chyba nie widzi z rodziny że mam nerwicę natręctw ... ..... ale to sie chyba nie wlicza do obsesji xd Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Re: obsesja ! 09.07.10, 19:14 JA nie mam.. ale moje koleżanki mają.. na punkcie takich chłopaków z naszej szkoły to straszne Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaczek001 Re: obsesja ! 09.07.10, 19:20 Rob Pattinson (ale nie jest to w takim stopniu ze miałabym się zabic jak się ożeni czy coś poprosty go lubie) Saga Zmierzch (zmieniła moje życie) Czekolada (To chyba logiczne) czarny lakier do paznokci (mrauuuuuuu) i biŻu (bez niej czuję się goła...) to chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Re: obsesja ! 09.07.10, 19:25 Czesanie włosów... Mam fioła na punkcie moich włosów... Fryzure musze mieć zawsze idealną....Bez szczotki nawet po bułki nie wyjdę... Naprawdę... Dlatego nienawidzę wiatru Odpowiedz Link Zgłoś