smileymiley1995 22.04.10, 17:45 Co o niej sądzicie? Znacie ją? Kojarzycie? (to ta dziewczyna z teledysku Justina Biebera-Baby) Myślę,że jest ładna,ma ładny głos.. To link do jej piosenki Serious: www.youtube.com/user/jasminevillegas?blend=1&ob=4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
outcast Re: Jasmine Villegas 22.04.10, 19:46 znam. jest ładna głos też ma niezły. Miło że Justin jej pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Jasmine Villegas 03.05.10, 19:00 znam ją . ma nawet fajny głos . Najlepsza jej piosenka (dlamnie) to I own this . Odpowiedz Link Zgłoś
demi_lovato_ Re: Jasmine Villegas 04.05.10, 19:08 Ona jest spoko . Jest ładna ma ładny głos itd. ! ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Jasmine Villegas 23.04.10, 14:08 i tak sie robi slawe w ameryce..wystarczy ze wystapisz w 1 teledysku i juz jestes slawna ;/ pisenka taka sobie . Odpowiedz Link Zgłoś
smileymiley1995 Re: Jasmine Villegas 23.04.10, 20:47 Dziękuje,że ktoś w ogóle tu napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika96 Jasmine Villegas 24.04.10, 11:58 ja ją bardzo lubie uważam że jest ładna i mam piękny głos. ma jej piosenki a najfajniejsze to: - i own this -serious -i found you - cool girl a tak w ogóle to ona się stała bardziej sławna dzięki justinkowi ale ona przed występem w teledysku baby była już sławna. Odpowiedz Link Zgłoś
bieberowaapanna Re: Jasmine Villegas 24.04.10, 12:10 głos ma łądny ale z wyglądu nie podoba mi się tak szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Jasmine Villegas 24.04.10, 12:03 nie lubię takiej muzy , ale moja koleżanka ją lubi . xd Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: Jasmine Villegas 24.04.10, 12:03 `.Kolejna niespełniona gwiazdka.Nie wiem, ale nie lubię jej.Jej głos nie wzbudza żadnego zachwytu -,- . Odpowiedz Link Zgłoś
soloo Re: Jasmine Villegas 02.05.10, 20:44 koralowa napisał(a): > `.Kolejna niespełniona gwiazdka.Nie wiem, ale nie lubię jej.Jej głos nie > wzbudza żadnego zachwytu -,- . zgadzam się. Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemyself Re: Jasmine Villegas 06.06.10, 16:17 soloo napisał(a): > koralowa napisał(a): > > > `.Kolejna niespełniona gwiazdka.Nie wiem, ale nie lubię jej.Jej głos n > ie > > wzbudza żadnego zachwytu -,- . > > > zgadzam się. Ja też się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
demixxd Re: Jasmine Villegas 07.06.10, 16:38 ilovemyself napisał(a): > soloo napisał(a): > > > koralowa napisał(a): > > > > > `.Kolejna niespełniona gwiazdka.Nie wiem, ale nie lubię jej.Jej > głos n > > ie > > > wzbudza żadnego zachwytu -,- . > > > > > > zgadzam się. > > > Ja też się zgadzam. no ja też Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Jasmine Villegas 24.04.10, 12:05 i own this jest fajne. ładna też cholera jest. ale mnie wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
sel14 Re: Jasmine Villegas 24.04.10, 12:08 najbardziej podoba mi się jej pioseka i own this ! no ładna jest xD Odpowiedz Link Zgłoś
soloo Re: Jasmine Villegas 25.04.10, 15:04 to głupia, brzydka ciota! i jeszcze jak fałszuje, fuu! dziecko downa! Odpowiedz Link Zgłoś
lovelovelove Re: Jasmine Villegas 04.05.10, 19:42 Nie lubię jej. Jak widzę te jej wpisy "#Jasminator C'mon!" to po prostu choinka mnie trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Jasmine Villegas 04.05.10, 22:28 W Baby wyglądała ślicznie . I popieram cię , ładnie śpiewa . Myślę , że może jej się uda wybić ^. Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Jasmine Villegas 09.05.10, 17:43 Jeśli ktoś lubi muzułmańskie dzieci o głosie pięciolatki . . Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Jasmine Villegas 09.05.10, 17:53 jeat bardzo ładna i super wyglądała w Baby Justina a piosenkę Serious ma ok Odpowiedz Link Zgłoś
arbd Re: Jasmine Villegas 09.05.10, 21:26 Ona jest śliczna nie wiem jak mozna mowic ze jest brzydka, a piosenki ma super Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka97 :* 09.05.10, 21:44 Ja Ją kocham Ona jest Boooooooooooooska Mam ją na YT w znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
chocomonster Re: Jasmine Villegas 13.05.10, 15:45 śpiewa ładnie ale pewnie gdyby nie wystąpiła w teledysku justina to prawie nikt by o niej nie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Jasmine Villegas 13.05.10, 15:54 ładnie śpiewa. noo i oczywiście jest lepsza niż Justynka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Uwilebiam. 04.06.10, 20:49 Uważam, że jest ładna i ma super głos, zupełnie inny niż wszystkie gwiazdki, taki ciężki, a jednocześnie może wyciągnąć górę. Tylko ja proponowałabym jej robić piosenki w wyższej tonacji. Np. Serious. Ciągnie w górę jakby chciała, a nie mogła, a jest wrażenie jakby za nisko. I przeczytałam na gwiazduniach (tak szmatławy portal, że się tam wchodzic nie chce), że stara się wejść do stajni Disneya. To nieprawda. Nie wierzcie w to, bo tym się można tylko do niej zrazić. Sądzę, że ciężko pracuje i zasługuje na sukces. Życzę jej powodzenia i żeby jej sodówa nie uderzyła do głowy jak już będzie sławna. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka36 Re: Jasmine Villegas 06.06.10, 14:14 Lubisz ją ...? Ona jest rozpieszczona . ;/ Jej rodzice płacą za to żeby ona była w tym teledysku ;// Talent to może ona ma . Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ Re: Jasmine Villegas 06.06.10, 15:55 jej piosenka (a może i cover) "remeber my name" jest całkiem, całkiem. serious czy nie wiem jak to tam jest też może być. ale i own this jestt.. głupie... pomimo to jej głos nie wzbudza we mnie zachwytu. nie jest też za piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
demixxd Re: Jasmine Villegas 07.06.10, 16:37 ona dzięki justinowi zdobyła lekką sławę ! na nk konta fikcyjne, serio no a jak naprzykład był film star struck to sterling i danielle zrobili się sławni !! no więc ja uważamm że i jest ładna ale i głupia i jej fanką nie mam prawa i nie chcę być ! Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Jasmine Villegas . . ; ddd . 03.07.10, 13:30 Jest ' Sławna ' bo Justin ją ' Wylansoował ' . Gwiazdą nie jest . Ale lubię ją . mam ją w zanjomych na YOUTUBE . głoos ma mocny . nie powiem I Own This jest faaajne . ;d nic do niej nie mam . ale jej covery uwielbiaamm ; *.'.^ . Odpowiedz Link Zgłoś
ftsx3 Re: Jasmine Villegas 03.07.10, 18:17 Jakaś dziwna babka, która śpiewa trochę gorzej od Justynki. Nic ciekawego. o_o'' Odpowiedz Link Zgłoś