kotek.bieberka 27.04.10, 15:54 Mam pytanko takie malutkie, a mianowicie w przyszłym roku idę do gimnazjum czy wiecie może jak wygląda kocenie?? Bardzo się boję, a qumpele mi powiedziały że będą mnie kocić Błagam was powiedzcie mi!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bieberkowa Re: Wiecie jak wygląda? ; / 27.04.10, 15:59 u mnie tak do otrzęsin, potem już spoko xd Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa # 28.04.10, 22:14 liceum ma, w gim. jest to zakazane, bo kiedyś takiego chłopaka tak kocili że trafił do szpitala ;D W niektórych szkołach, karzą jeść nawet kocią karmę xd Odpowiedz Link Zgłoś
nika_98 Re: Wiecie jak wygląda? ; / 30.04.10, 12:53 Koleżanka mi powiedziała, że chodzić zawsze grupą i ..... wiesz. Nie być taką 'och i ach' co jeszcze .. nie wiem . A i staraj się zaprzyjaźnić ze starszymi chłopakami;] Powodzenia;D Odpowiedz Link Zgłoś
bells_cullen13 Re: Wiecie jak wygląda? ; / 27.04.10, 15:57 Podchodzą do cb gimnazjaliści, łapią cię i rysują na twarzy wąsy, itp i piszą różne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka wejdź. 27.04.10, 15:59 ja już to mam dawno za sobą ale mnie nie kocili. a kocenie wygląda tak : Podchodzą do ciebie z zapałką i pytają się ; - co to jest? i t p . Odpowiedz Link Zgłoś
andziuuuuus Wiecie jak wygląda? ; / 02.05.10, 22:39 uu naas niee maa , zakazanee byłoo . alee iii taak caały 1 rook chodzaa zaa tb ii wołaajaa ; Kiicii Kiicii , koocurkuu . Odpowiedz Link Zgłoś
sleepy_ (; 27.04.10, 16:01 to zależy od szkoły , nic konkretnego (; u mnie np wyglądało całkiem fajnie bo znajomi ze starszych klas rysowali nam kociaki na rękach i to tyle w sumie było a np. w szkole mojej koleżanki było dużo gorzej , nauczyciele dawali jeden luźny dzień ludziom ze starszych klas żeby mogli troche pokocić. Robili jakieś mieszanki typu dżem , pomidor , ser i wgl w jednym a potem przez tydzien pierwsza klasa musiała chodzić z jakimiś karteczkami od nich bo inaczej kara. Odpowiedz Link Zgłoś
justiinbiieber Re: (; 28.04.10, 22:01 u mnie była masakra np. farbą kocili włosy ,buzię lub ciuchy ... pisali różne rzeczy , przekleństwa , no nie wiem co jeszcze .. ale u koleżanki w sQl było spokojnie tylko kotek na ręce pisali lub wąsy na buzi rysowali xD Odpowiedz Link Zgłoś
fankazmierzch3 Re: Wiecie jak wygląda? ; / 27.04.10, 16:04 u mnie było tak że przez jeden raz pisali na rękach:kot,kicia,kotek a przez pare następnych dni jak nas zauważali to mówili:kici i tyle nic strasznego Odpowiedz Link Zgłoś
multiwitamina Re: Wiecie jak wygląda? ; / 27.04.10, 16:10 kurde, to kocenie w ogóle jeszcze się szerzy? oO myślałam, że dali sobie z tym spokój... do jakich wy szkół chodzicie/idziecie, że grożą wam koceniem? Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Wiecie jak wygląda? ; / 27.04.10, 16:09 Piszą Ci flamastrami, mazakami na rękach, ubraniu czasami na czole (jak mojej koleżance) słowo kot... Odpowiedz Link Zgłoś
oluusx wiem. 27.04.10, 16:13 nam nic nie robili : D tylko mówili ciągle " kici kici" hahah, było giiit : ) Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_ Re: Wiecie jak wygląda? ; / 27.04.10, 16:14 Ja miałam ręce popisane. xD Ale nie słowami wulgarnymi, tylko KOT, KOTEK, KICIA coś w ten gust. A kici, kici nie było. ; ] Tylko raz, bo starszym chłopakom się nudziło. A nie wiem jak jest w innych szkołach. Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Re: Wiecie jak wygląda? ; / 27.04.10, 16:15 u mnie było ' kici, kici ' . Ale to góa przez miesiąc , a potem nikt nie mówił tak . W tym roku też mało ludzi mówiło tak po kociaków . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Wiecie jak wygląda? ; / 27.04.10, 16:17 u nas pare raze zawołali " kici , kici " i nic więcej ,. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sylwusiasta Re: Wiecie jak wygląda? ; / 27.04.10, 16:17 u mnie etz tak było...starsze koelżanki mnie straszył ,ze jest przerąbane,że starsi kocą- głwoa do kibla i te peirdoły...bałam się jak cholera,ale zyję^^ skonczło sie na tym ,ze TYLKO jednemu gosciowi narysowali wąsy xD no i słynne 'kici kici' nei raz słyszałam wiec nie bój się przez cały rok nic nie robili mi i teraz tym nowym kotom mowią kici kici^^ no ja tez im mówię,ale szczegół ;p Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Wiecie jak wygląda? ; / 27.04.10, 16:20 a więc, idziesz sobie cała heppi, zadowolona z życia, nagle napada na ciebie banda uczniów z markerem w ręku jedni trzymają, drudzy piszą po czym wszystko zauważa nauczyciel dyżurujący na korytarzy zgłaszając to wychowawcy lub pedagogowi. później oni mają przerąbane a ty jesteś popisana. przynajmniej u mnie to tak wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot hah, wiem 27.04.10, 16:22 narysują ci wąsy markerem, jak będą chamscy to niezmyalnym. może nawet nauczyciele będą ci to ścierać. albo napiszą ci na ręcę KOT w najlepszym wypadku. w małej szkole (jak moja) raczej tego nie ominiesz, w dużej da radę. Odpowiedz Link Zgłoś
nusska w każdej szkole wygląda to inaczej. 27.04.10, 16:24 U nas wołali tylko " kici , kici " xD Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. . 27.04.10, 16:29 Otóż będą Wam rysować [szczególnie po twarzy ,Albo tylko] wąsy kota ,Albo pisać KOT. xD Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaczek001 Re: Wiecie jak wygląda? ; / 27.04.10, 16:30 U mnie kocenie było karane... Tylko chodzili za nami i wołali "kici kici" tyle Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee. Re: Wiecie jak wygląda? ; / 01.05.10, 18:39 tsa , też tak niedługo będę mieć , Odpowiedz Link Zgłoś
suprise_ Re: Wiecie jak wygląda? ; / 27.04.10, 16:34 spokojnie, zostaniesz zdrowo obrzucona jajami w najlepszym wypadku. u nas musieli mierzyć zapałką boisko ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Wiecie jak wygląda? ; / 27.04.10, 16:40 Ja będę chodzić do Gimnazjum nr 7 w Bytomiu to jest sportowe gimnazjum xDee Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Wiecie jak wygląda? ; / 27.04.10, 16:34 nie ma czegoś takiego.wszyscy zawsze myślą,że jak idą do nowej szkoły to zaraz czeka ich kocenie.a to wcalnie nieprawda,nie ma niczego podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Wiecie jak wygląda? ; / 27.04.10, 16:36 Mi tylko pisali po rękach teksty w stulu "mrrr!!" "kotek" "kici,kici; ***" "kot" itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Wiecie jak wygląda? ; / 27.04.10, 16:46 tsaa ależ mi kurde. przecież cię nie zgwałcą . Łapią cię , i pisza markerem po rękach itp. gdzie się da , kot , kotek , kiciuś , itp. Radzę uwarzać w tamtym roku mało co nie dostałam uwagi za to że dałam się wymazać . lol. Odpowiedz Link Zgłoś
hipiska.xd Re: Wiecie jak wygląda? ; / 27.04.10, 16:50 Namalują Ci na twarzy wąsy . xd A jak szuwara - to łeb w kibel . xd Odpowiedz Link Zgłoś
kicia148 Re: Wiecie jak wygląda? ; / 28.04.10, 18:28 u nas są tylko otrzęsiny.No może w pierwszy dzień szkoły tylko trochę chodzili za nami i szeptali 'kici' 'kici' xD ale za to na otrzęsinach musieliśmy jeść jakiś okropny makaron....ale i tak było fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
kotlet_mielony Kotlet radzi! 28.04.10, 18:35 Otóż kocenie wygląda tak: 1. Podchodzi do Ciebie dwóch kolesi z zamaskowanymi twarzami, którzy ciągle wołają "Kicikici!". 2. Zaciągają Cię do łazienki szkolnej, w której niesamowicie brzydko pachnie. 3. Otwierają kibel wydając przy tym niezidentyfikowane dźwięki przypominające odgłos kastrowanego pedofila. 4. Wkładają Ci głowę do kibla i spuszczają wodę. 5. Następnie piszą Ci na rękach, nogach, policzkach, brodzie, uchu i gdzie jeszcze się da teksty typu "Kotek", "Kicikici", "Wiem gdzie mieszkasz!" itp. Mam nadzieję, że pomogłam. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
xxdariaaaxx Re: Wiecie jak wygląda? ; / 28.04.10, 18:44 O ile się nie myle to znaczy że będą wołać na Ciebie <Kici,kici> Bo u nas tak w gim jest Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen Re: Wiecie jak wygląda? ; / 28.04.10, 18:44 mnie tam nikt nie kocił. jak jesteś głupia to na pewno dostaniesz w dupe. mogą cie panny w kiblu gwałcic, wyzwać na solo, włosy obciąć, plecak porwać, wyzywać cię, nawet głowę do sedesu włożyc ( ale to juz drastyczne przypadki) ogólnie zlać ci tyłek. wiem o tym wszytskim, bo śłyszałam o takich przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ ^^ 28.04.10, 18:46 U nas nie pisali markerem. U nas jest tak, ze mamy specjalny apel na tą okazje;P I 3 kl wybierają po 5 osób z każdej kl do kocenia;P No i tam masz ze na środku sali robisz tam dziwne rzeczy np. Moczysz twarz w wodzie później w mące;P jakieś kulinarne eksperymenty ci dają xd Jesteś cała farbą malowana (Mnie to się przytrafiło) No i wqle;P Haha xd No nie można się obejść bez słynnego Kici Kici ^^;D Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Wiecie jak wygląda? ; / 28.04.10, 18:49 To nic strasznego, przynajmniej w mojej szkole, napiszą ci na ręce markerem kot i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś