andzelunia7 Re: Jak poznaliście soją przyjaciółkę? 30.04.10, 21:21 W sumie to długa historiaimiona podane są przypadkowe) To tak moją przyjaciółka była pewna Zofia, ona "przyjaźniła się" z Katarzyną (bo katarzyna ja za przyjaciółke nie uważała)On i czasem gdzieś razem chodziłyśmy potem coraz częściej zgarzało się też bardzo często że bez Zofi. W końcu Zofia strasznie się zmnieniła zaczęła nas olewać i jeździła ze swoją kuzyneczką a jak sie spotykałyśmy to tylko o tym gadała i o jakichś chłoptasiach co tam poznała (miałam wtedy 11 lat więc sie nie dziwce) i my się zbuntowałyśmy i powiedziałyśmy że strasznie sie zmieniła że nie taka ją lubiałyśmy itd. i ona obiecała że sie postara żeby cos z tym zrobić ale nie zrobiła więc sie z nią pokłuciłyśmy i chodziłyśmy wszędzie razem (z kasią) i tak wyszła że zaczęłyśmy się sobie zwierzać it tak mniej więcej do tego doszło Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 c ; 30.04.10, 22:21 miałyśmy iść do tej samej klasy w 1 gimnazjum. napisałam do niej na nk i miałyśmy razem siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
dominique_ Re: Jak poznaliście soją przyjaciółkę? 02.05.10, 18:49 kuzyn nas poznał, na planie filmowym. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy w szkole. 02.05.10, 19:02 po prostu ja i one zaczęłyśmy ze sobą więcej gadać. szkoda że wcześniej nie rozmawiałyśmy, bo zapewne przyjaźniłybyśmy się ze sobą od zerówki. tak przypuszczam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula3196 Re: Jak poznaliście soją przyjaciółkę? 02.05.10, 19:05 w przedszkolu Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Jak poznaliście soją przyjaciółkę? 02.05.10, 19:14 buhahaha, ;D no to ja w 3 podstawówki się przeprowadziałam do innej miejscowości, a zaprzyjaźniłam się z nią pod koniec trzeciej/czartej, zaczynając od : siedzenia ze sobą -> spędzania z nią coraz więcej czasu -> pisanie w zeszycie "moja ulubioną koleżanką jest .... (hhahaha1 ;d) , a potem "moją przyjaciółką jest..." (byłyśmy wtedy młode i głupie ;D) -> w szóstej klasie ta przyjaźń rozkwitła (zaczęła pisać z różnymi facetami, przed nami siedzieli tacy fajni i po lekcjach obczajałyśmy ludzi...) ogólnie to tak coraz lepiej się dogadywałyśmy ;d jesteśmy teraz w tej samej klasie i wspominamy sobie pierdoły z podstawówki np. że się obraziłam w 3kl., bo ona mogła pisać w zeszycie w szerokie linie ! haha ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek98 Re: Jak poznaliście soją przyjaciółkę? 02.05.10, 19:16 Moją najlepszą przyjaciółkę poznałam w przedszkolu, w grupie 4-latków. Zawsze ze sobą chodziłyśmy, zdradzałyśmy sobie sekrety. Było nam bardzo fajnie, aż do 4 klasy podstawówki, kiedy zaczęliśmy się kłócic non stop. Kłuciłyśmy się kilka razy w tygodniu. W końcu w 5 klasie doszły do nas 2 nowe przyjaciółki. Od momentu kiedy do nas doszły ja z nią nie kłóciłyśmy się ani razu, a kończy się już rok szkolny. Nadal nie wierzę w to, że nasza przyjazń przetrwała tyle lat. Odpowiedz Link Zgłoś