maggdzialenka Re: smackersy c; 09.05.10, 11:46 Ja uwielbiam całą serię Skittles, guma balonowa i wata cukrowa też są super. Ogólnie uwielbiam Smackersy. Polska strona o nich: www.LipSmacker.pl i www.SMACKERS.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: smackersy c; 09.05.10, 11:49 malina truskawka arbuz i chyba wiśnia ................ Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: smackersy c; 09.05.10, 13:11 mniam. ja najbardziej lubię swoje bananowo-truskawkowe i guma do żucia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka54 Re: smackersy c; 09.05.10, 17:20 moje ulubione to : malina-arbuz,wanilia-cukier Odpowiedz Link Zgłoś
my.vogue. Re: smackersy c; 15.05.10, 23:20 a_vie napisał(a): > a można je kupić w Polsce? można w internecie. a z normalnych sklepów to w smyku, w aptece jakiejś ;d, i kapphl'u podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
maggdzialenka Re: smackersy c; 15.05.10, 23:01 Smackersy można kupić na www.LipSmacker.pl ! Jest tam bardzo dużo smaków i ceny od 5.99 za błyszczyk w sztyfcie. Ja polecam zestawy Skittles owocowe cukierki - 6 sztuk za ok 32zł. Pyyychota Odpowiedz Link Zgłoś
pluviale_ Uwielbiam Smackersy. 16.05.10, 14:07 Jestem od nich całkowicie uzależniona, muszę mieć przynajmniej dwie sztuki pod ręką. Taki kaprsy, ale co poradzić - Smackersy są pyszne. Szczerze mówiąc bardziej je jem, niż smaruję nimi usta. Arbuz, karmelowy lizak, wszystkie smaki coli, fanta, sprite, wata cukrowa - jak dla mnie najsmaczniejsze. Kupuję na allegro i w smyku, ale w tym drugim niestety mały wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka759 Re: Uwielbiam Smackersy. 16.05.10, 22:40 ;oo . nie slyszalam jeszcze o nich xd. ale musze sprobowac ^^ . Odpowiedz Link Zgłoś
coco. Re: Uwielbiam Smackersy. 13.07.10, 14:37 Nie mam, wie ktoś gdzie je można kupić ? Odpowiedz Link Zgłoś