trufla Re: Danielle Campbell 02.05.10, 14:29 Jest mało wyrazistą postacią. Trudno ją zapamiętać po jednym filmie, a i orzec trudno co o niej sądzić... Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ aha 02.05.10, 14:32 Spoko, zobaczyłaś ją w jednym, zapewne, durnowatym filmie i już uważasz ją za gwiazdę godną zgarnąć Oscara...v Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson Re: Danielle Campbell 02.05.10, 14:41 śliczna i utalentowana momentami podobna do Vanessy Hudgens, ale o wiele lepszą jest aktorką on Van ma talent ja wczoraj rano oglądałam i film mi się strasznie podobał Odpowiedz Link Zgłoś
alexa21 Re: Danielle Campbell 02.05.10, 14:49 Ma wielki talent. Wspaniale zagrała w Randce z gwiazdą A to dziwne, bo myślałam, że film to będzie porażka - a jednak, nawet mi się spodobał. No i - jest śliczna, mam nadzieję, że wykorzysta swój talent, no może niekoniecznie w Disney'u Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra_xxx Re: Danielle Campbell 02.05.10, 14:44 jest fajna ,ale i tak wole Miley ;> Odpowiedz Link Zgłoś
pokochaj_mnie Re: Danielle Campbell 02.05.10, 15:00 Oglądałam film "Randka z gwiazdą" i dobrze zagrała. Napewno lepiej niz nie jedna disneyowska gwiazdka,Miley Cyrus czy Slena Gomez.;] I do tego ładna ;P Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Danielle Campbell 02.05.10, 18:41 ja też jej wróże karierę.super zagrała w,, randce z gwiazdą"i chciałabym ją zobaczyć też w innych rolach myślę żeby sobie poradziła.no i jest śliczna Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek98 Re: Danielle Campbell 02.05.10, 18:48 Masz rację, jest śliczna i utalentowana. W pełni się z tobą zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
coco_modnisia_ Re: Danielle Campbell 02.05.10, 18:53 zgadzam się w 100%!! nie jest sztuczna, i dobrze gra Odpowiedz Link Zgłoś
mill. W 2010 roku pojawiła się w filmie wytwórni Disney 02.05.10, 18:55 ....W 2010 roku pojawiła się w filmie wytwórni Disney - Starstruck (Randka z gwiazdą) oraz podpisała umowę zobowiązującą ją do dalszej współpracy z wytwórnią. Odpowiedz Link Zgłoś
kokocham Re: Danielle Campbell 02.05.10, 18:59 nie podobało mi się <ale to przez dubbing , chyba> ogólnie jej twarz mnie wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Danielle Campbell 02.05.10, 19:04 Ładna jest, choć czasami przypomina mi camille belle. Np. tu: cdn.buzznet.com/media/jjr/headlines/2009/10/sterling-knight-danielle-campbell-starstruck.jpg . Jej, ona jest w moim wieku, zazdroszczę . Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Danielle Campbell 02.05.10, 19:11 Zagrała jeszcze w Skazanym Na Śmierć, nie dodałaś. Nie wiem co o niej myśleć, bo praktycznie dopiero zaczyna karierę i na podstawie jednego, dwóch filmów nie można powiedzieć czy jest dobrą aktorką czy nie szczególnie jeśli gra w tak mało ambitnym filmie jak te z nowszych Disney'a. Jest ładna i przyjemnie się na nią patrzy. Ma szansę na karierę, może nie jakąś dużą, ale zawsze. Tylko jeśli zacznie śpiewać to od razu będzie kolejną Miley, Demi czy Seleną. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Danielle Campbell 02.05.10, 19:16 Boże, już ma własne forum fanów? Gwiazdka jednego filmu. Kolejna ładna, mądra, skromna i utalentowana. O reszcie kiedyś też mówiono tylko i wyłącznie w superlatywach. Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: Danielle Campbell 02.05.10, 19:27 bardzo ładna dziewczyna i w randce z gwiazdą super zagrała więc może będą z niej ludzie . Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Danielle Campbell 02.05.10, 19:30 Jest ładna. Tyle na jej temat uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
soloo Re: Danielle Campbell 02.05.10, 20:40 Oglądałam "Rankę z gwiazdą". Film jest świetny, a Danielle świetnie sobie poradziła w tej roli. I zgadzam się z Tobą - jest ona o wiele bardziej utalentowana i ładna niż Miley, Selena, Demi. Ja także wróżę jej karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
koniec Mniej rozpieszczona. 02.05.10, 20:44 Z całą pewnością o wiele lepsza niż Miley Cyrus czy Selena Gomez - mniej rozpieszczona, nie uważa się za wielką gwiazdę, którą właściwie nie jest. Jest brzydka, film oglądałam i jakoś nie wywarła na mnie dużego wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Mniej rozpieszczona. 16.05.10, 13:20 mhm, mniej rozpieszczona, bo dopiero zaczęła współpracę z Disneyem, jakbyś mogła łaskawie zauważyć -,- Odpowiedz Link Zgłoś
lucky109 . 18.05.10, 13:28 Cóż... zdecydowanie, jest mniej rozpieszczona. NA RAZIE. Gdy pozna smak sławy też zeświruje jak Miley, a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
gigi09 Re: Danielle Campbell 02.05.10, 20:44 Jak na razie mogę powiedzieć tylko że jest ładną dziewczyną a jaką aktorką to kiedyś może zobaczę bo jeszcze nie oglądałam z nią żadnego filmu Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: Danielle Campbell 02.05.10, 20:49 Trudno mi jest ją oceniać, nie oglądałam tego podobno wspaniałego filmu Randa z Gwiazdą. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 looknijcie tu! 02.05.10, 22:02 dlaczego niby tak źle że zaczyna w disneyu? Ona ma 15 lat! Wiele gwiazd w młodości występowali jako gwiazdy disney'a i nie powiem żeby źle na tym wyszli. Przykład? Britney Spears, Lindsay Lohan, Justin Timberlake, Hilary Duff.... fajnie zagrała, lubię ją x d Odpowiedz Link Zgłoś
12martusiaa12 Re: Danielle Campbell 03.05.10, 17:13 uwielbiam ten film oglądałam go 2 razy (jak narazie ) Danielle jest boska !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lotte13 Re: Danielle Campbell 03.05.10, 17:18 Też oglądałam film i uważam, że zagrała całkiem dobrze. Jest ładna i ma talent (moim zdaniem) i bardzo łądnie wygląda na tym zdjęciu gdzie ma różową bluzkę. Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Danielle Campbell 03.05.10, 17:29 Jest ładna i napewno utalentowana. Naprawdę dobrze poradziła sobie z rolą. Niestety nie powiem czy jest lepsza od Miley, Seleny, Demi (i tych wszystkich gwiazdek Disneya) bo tak naprawdę poznaliśmy ją w sobotę, gdy zobaczyliśmy poraz pierwszy "Randkę z Gwiazdą". Napewno jeżeli będzie rozwijać swój talent to dlaeko zajdzie i mam nadzieję, że na Disney'u się nie skonczy Odpowiedz Link Zgłoś
selcia_gomez Re: Danielle Campbell 03.05.10, 17:53 Też uważam, że jest fajna! Moim zdaniem jest lepsza od Vanessy Hudgens i Miley Cyrus! Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski taa 03.05.10, 18:33 widziałaś ją w jednym filmie i już wiesz że jest utalentowana phy zastanów się co ty mowisz Odpowiedz Link Zgłoś