kasiczek 01.05.10, 22:29 Muszę to znowu napisać. Potrzebuję scenariusza do filmu o wampirach. Jeśli ktoś ma jakieś dobre pomysły : truskawka94@gg.pl pisać. PS. Szukałam w googlach, próbowałam sama pisać ale niezbyt wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dusssia Re: Scenariusz :D 01.05.10, 23:05 scenariusz o wampirach moze napisz cos wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
koaal Re: Scenariusz :D 01.05.10, 23:07 ja mam! xd phahaha . ; d w szkole graliśmy zmierzch na przerwie w piwnicy . < lol2 > ale to trwało coś około 2o sekund i już nie pamiętam tego . ; dddd Odpowiedz Link Zgłoś
kasiczek Re: Scenariusz :D 01.05.10, 23:23 ok. coś więcej. lepiej żeby było to w współczesnych czasach. niezbyt inspirowane zmierzchem, ale kilka rzeczy można stamtąd wziąć. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet bez jaj... 01.05.10, 23:39 mamy pisać dla/za ciebie scenariusz? o curfa, tego jeszcze nie bylo! ahahahah xD Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet Re: Scenariusz :D 02.05.10, 00:16 kasiczek napisał(a): > Muszę to znowu napisać. Potrzebuję scenariusza do filmu o wampirach. Jeśli > ktoś ma jakieś dobre pomysły : truskawka94@gg.pl pisać. > PS. Szukałam w googlach, próbowałam sama pisać ale niezbyt wyszło. wiesz, jeśli ja coś piszę, to piszę to sama. ba, zazwyczaj pisze się samemu i nie prosi o pomysły innych. no, mniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiczek Re: Scenariusz :D 02.05.10, 20:35 sophie_annabet napisał(a): > kasiczek napisał(a): > > > Muszę to znowu napisać. Potrzebuję scenariusza do filmu o wampirach. Jeśl > i > > ktoś ma jakieś dobre pomysły : truskawka94@gg.pl pisać. > > PS. Szukałam w googlach, próbowałam sama pisać ale niezbyt wyszło. > > wiesz, jeśli ja coś piszę, to piszę to sama. ba, zazwyczaj pisze się samemu i > nie prosi o pomysły innych. no, mniejsza. tak sophie. chyba że się tego pomysłu nie ma. to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
amazinga Re: Scenariusz :D 02.05.10, 21:11 Nie za bardzo rozumiem. Po co ci to? Kręcisz film? No to się wysil i sama napisz scenariusz. Bez pomysłu? No ba, bez pomysłu to i filmu nie będzie. Wiesz, zwykle to najpierw przychodzi pomysł, a potem myśli się "O! Byłby z tego całkiem fajny film". Nie sądzisz? Nie sądzę że jest tu osoba która napisze ci / napisała scenariusz o wampirach. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Scenariusz :D 02.05.10, 21:34 Muahahahxd W mojej szkole jest jedna co pisze o wampirach. Na pewno byłaby zainteresowana..xd Odpowiedz Link Zgłoś