karcio 02.05.10, 21:33 hej byłam ostatnio na wycieczce w krakowie i było cudnie. Wow ile tam było latynosów normalnie nie wiedzialm gdzie oczy wlepic . i ogolem uwazam ze to bajkowe miasto i to one powinno byc stolica . A wam podoba sie kraków ? Pozdrawiam ,karcio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: kraków <3 02.05.10, 21:36 Baaaaardzo bym chciała pojechać do Krakowa. To taka "artystyczna stolica Polski". Bardzo bym chciała wyjść tam na rynek, wziąć sztalugę bądź rysownik i zacząć rysować. I nikt by krzywo na mnie przez to nie patrzył. Odpowiedz Link Zgłoś
scharlotte26 Re: kraków <3 03.05.10, 08:45 kocham Kraków to takie piękne miasto zawsze kiedy z niego wyjeżdzam już mi szkoda uwielbiam jeździć do Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: kraków <3 02.05.10, 21:36 W Krakowie jestem co 2 mc. (jeździmy do galerii) i też kocham to miasto.. to mój drugi dom.. A rynek.. jak malowany.! Odpowiedz Link Zgłoś
vemisia Re: kraków <3 02.05.10, 21:39 Kraków jest dla mnie normalnym miejscem.W końcu tam mieszkam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne co ?? 02.05.10, 21:45 jak ja w Krakowie mieszkam tak żadnego Latynosa seksownego nie widziałam! Gdzie ty ich widziałaś?! Dawaj adres!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne a poza tym 02.05.10, 21:47 to nie powinno być stolicą bo by się tu wszyscy nazjeżdżali. Jacyś politycy i inni, byłby straszny syf. Kocham moje miasto jakim jest Kraków! I niech pozostanie takim jakim jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ kraków 02.05.10, 21:48 na wawelu lol, wycieczki koleżanko, wycieczki. kraków traktuję bardzo niespecjalnie pod względem takim, że jestem tam bardzo często. i bardzo lubie, szczególnie w lecie, siedząc w ogródku słotkiego wentzla popijając mrożoną herbatę. :p poza tym stolica polskich festiwali, bezkonkurencyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
stop_it ja w nim mieszkam 02.05.10, 21:46 jestem 100% krakowianką! kocham to miasto i kazdy jego ar <3 ale lepiej ze Warszawa jest stolica, bo jakby byla wojna to zawsze najpierw atakuja stolice, a Krakow jest za piekny zeby go zniszczyc! ale Krakow najlepiej wyglada noca (nie tylko w klubach ) i wgl uwazam ze Krakow to jedno z najpiekniejszych miast na swiecie, a wiele ich zwiedzilam Odpowiedz Link Zgłoś
karcio roxanne 02.05.10, 21:49 na wawelu taki jeden ze sie prze 3 godziny nie moglam otrzasnąc Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne oooooooooooo ja 02.05.10, 21:51 to ja teraz będę częściej na wawel chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: kraków <3 02.05.10, 21:49 nie ma nic bardziej lepszego, niż ocenianie miasta przez pryzmat 'ilu tam było latynosów'. Kraków jest piękny, ale wolę Wrocław lub Gdańsk. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: kraków <3 02.05.10, 21:54 cooooo? jaki Gdańsk ? : o tu nic nie ma . ZERO ! =d mam zamiar studiować w Krk . : * Odpowiedz Link Zgłoś
viva Re: kraków <3 02.05.10, 21:53 Kocham to miasto. Chciałabym tam kiedyś mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
kingella24 Re: kraków <3 02.05.10, 21:54 byłam w zeszłym roku i bardzo mi sie podobało, zajebiste miasto Odpowiedz Link Zgłoś
bombshell Kraków- moje miasto! 02.05.10, 22:00 Ale żadnego latynosa, to tutaj nie widziałam... Ale uwielbiam moje miasto,za to tętniące od niego życie Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: kraków <3 03.05.10, 08:53 byłam . mieszkam w okolicach ;D . fajnie tam jest xd Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx Re: kraków <3 03.05.10, 09:07 Kraków jest piękny, wiem. ja mam to szczęście, że mieszkam w Krakowie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: kraków <3 03.05.10, 09:42 mój krakał <3. kocham kraków, mieszkam w kraków, na wawel jeżdżę gdy tylko się da, albo raczej na rynek, latynosi... nie zauważam, cóż, ale innych tak <3, i ja też kiedyś założyłam wątek o moim siti, szkoda, że ktoś usunął. :c Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: kraków <3 03.05.10, 11:57 Kraków to jedno z moich ulubionych miast. W dodatku mam do niego blisko i bardzo często tam jeżdżę. Lubię Kraków za jego ciekawą atmosferę jaka tam panuje . Nie chodzi o sam wygląd . Po prostu gdy tam jestem czuję się niesamowicie i chce mi się żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: kraków <3 03.05.10, 11:58 Jasne że mi sie podoba bo w Kraku mieszkam . Odpowiedz Link Zgłoś
nusska Re: kraków <3 03.05.10, 12:01 Mam takie szczęście , że w Krakowie mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: kraków <3 03.05.10, 12:02 Ja <3 Kraków. Ach, w sumie nie takie duże miasto, ale za to cudowne. Nie będę się zachwycać, ale strasznie Kraków lubię i cholera chcę na Coke. xd Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: kraków <3 03.05.10, 12:07 em , fajne miasto , ale zamieszkiwane przez jełopów . ^^ przepraszam wszystkich użytkowników z Krakowa , ale mam tam kilkoro znajomych , niestety nie za ciekawych i niemilych . no cóż = wstręt do Krakowa pozostanie . ^^ poza tym nie tylko ja zauważyłam , że wszyscy tam patrzą na ciebie spode łba , nieprzyjemnym wzrokiem i chęcią jakby mordu . xD pzdr < . 3 Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson Kraków stolicą;p 03.05.10, 12:14 też uważam, że Kraków powinien być stolicą. Byłam tam kilka late temu( nie wiem czy coś się zmieniło do tej pory) i Kraków jest magiczny po prostu tam jest cudnie można to też zobaczyć w serialu "Majka" ale na żywo jest jeszcze lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
sandika001 Re: Kraków stolicą?? NIE 07.05.10, 15:58 Kraków jest ładny..ale wole Warszawe.... Odpowiedz Link Zgłoś
nensi_ kraków <3 03.05.10, 12:17 Warszawa przed wojną też była piękna, lecz po powstaniu niemcy zburzyli wszystko co do ostatniej cegły. ; c Odpowiedz Link Zgłoś
nevermind_ Re: kraków <3 03.05.10, 12:23 taaak. kocham Kraków. <3 byłam tam wiele razy, choć żałuję że niekiedy tylko na lotnisku. :c wiadomo, nie ma czasu aby zwiedzać cokolwiek. 19. maja jadę na wycieczkę do krk i już się nie mogę doczekać. <3 ah, ten rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: kraków <3 03.05.10, 12:30 Według mnie Kraków to jedno z najpiękniejszych miast w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś