W sumie, to nie wiedziałam gdzie wątek wstawić, a jeśli komuś przeszkadza, że na oficjalnym, to przepraszam.
Do rzeczy. No więc, mam zamiar kupić jeden z tych telefonów (dla niedoinformowanych, lub ślepych -
Samsung Corby or
Delphi) w orange, w abonamencie mix. Mam problem. Pierwszy, to taki, że nie wiem, który telefon jest lepszy. Delphi ma klawiaturę QWERTY, którą chciałam mieć, choć Corby jest ładniejszy, no więc. :d Moje pytanie do posiadaczów
Corby:
Czy dobrze pisze się SMSy na tym modelu?
Nie wiem co zrobić. Obydwa telefony są ogólnie tanie, bo z tego co zdołałam zaobserwować są w granicach 400-450zł.
Drugi problem, jest mianowicie taki: Delphi nie został jeszcze wprowadzony do Orange. I tu moje kolejne pytanie: nie wiecie przypadkiem, kiedy i czy w ogóle zostanie wprowadzony? Bardzo mi zależy na odpowiedziach, w dodatku szybkich i dokładnych.
Czekam też na wasze opinie co do tych dwóch telefonów. Z góry dziękuję (również za odpowiedzi typu "kup sobie inny telefon, blablabla", lub "wątek był, sprawdź sobie w googlach". Za takie dziękuję, a z ostatniej propozycji skorzystałam, nie martwić się. Czekam tu na wasze opinie.).
Dodaję też zdjęcia obydwu modeli, sama nie wiem po co.

Samsung Corby:

Samsung Delphi: