paaali 03.05.10, 17:15 Kto ? ? Moim zdaniem powinien to byc . . zdecydowanie Justin Bieber ! . < 33333 . ~ ; * . a jakie są wasze propozycje ? prosiłabym nie kasowac watka . . . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka_q Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:20 wiadomo, że każdy by chciał żeby to jego idol zawitał do naszego kraju . według mnie do Polski powinno przejchać Guns'n roses ;d ale w starym składzie, jeśli łaska Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:24 no to w starym składzie chyba raczej nie łaska, w takim razie ja chcę oryginalną nirvanę. :x a ja mam wszystko wręcz, chcę jeszcze foals, sspu, crystal castles, byleby nie dalej niż w krakowie i będzie słit. wystarczy słuchać electro/alternatywy i ma się u nas raj. Odpowiedz Link Zgłoś
kittycat Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:58 Taylor Swift albo Ashley Tisdale ;p Odpowiedz Link Zgłoś
emussek Tylko nie "justinek"!! 28.06.10, 10:31 Tylko nie justinek . Wolałabym kogoś kto się choć trochę zna na muzyce i niej aż takim dzieciakiem. Może Katy Perry, Ke$ha, Avril Lavigne, Paramore - wiem to zespół. Musi to być jakaś gwiazda, która nie pochodzi z disneja. Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Tylko nie "justinek"!! 24.08.10, 15:51 emussek napisał(a): > > Tylko nie justinek . Wolałabym kogoś kto się choć trochę zna na muzyce i nie > j > aż takim dzieciakiem. Może Katy Perry, Ke$ha, Avril Lavigne, Paramore - wiem t > o > zespół. Musi to być jakaś gwiazda, która nie pochodzi z disneja. oooooo... poiperam cie w stu procentach tylko nie bieberek Odpowiedz Link Zgłoś
angel44 Re: kara4454 08.04.11, 14:09 Avril Lavigne,Rihanna,Katy Perry,Lady Gaga, Odpowiedz Link Zgłoś
taslodka Re: Tylko nie "justinek"!! 08.04.11, 15:55 emussek napisał(a): > > Tylko nie justinek . Wolałabym kogoś kto się choć trochę zna na muzyce i nie > j > aż takim dzieciakiem. Może Katy Perry, Ke$ha, Avril Lavigne, Paramore - wiem t > o > zespół. Musi to być jakaś gwiazda, która nie pochodzi z disneja. Popieram cię Odpowiedz Link Zgłoś
wisia Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 06.06.11, 10:09 Avril lub obsada Vampire Diares Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 18:14 jane_ napisał(a): > no to w starym składzie chyba raczej nie łaska, w takim razie ja chcę oryginaln > ą nirvanę. :x > jesli mamy już marzyć to na całego ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 19:13 za dużo byc wymieniać. <; Odpowiedz Link Zgłoś
tosssiulka moim zdaniem.. 03.05.10, 19:19 powinni przyjechać: Ke$ha, Gaga, Selena, albo Green day. Eventualnie Beyonce, Katy Perry, Nely Furtado. Odpowiedz Link Zgłoś
neeverxd Re: moim zdaniem.. 22.06.10, 19:32 tosssiulka napisał(a): > powinni przyjechać: Ke$ha, Gaga, Selena, albo Green day. Eventualnie Beyonce, > Katy > Perry, Nely Furtado. > > nellY FORTADO BD W pOLSCE 28-29 SIERPNIA w warszawie na placu defilad bilety sa po 59/99 Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko Re: tuuu 09.08.10, 11:20 Green day, Eminem .. `` ej. żadnego Biebera . ( czy jak mu tam ) xD Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: moim zdaniem.. 28.06.10, 08:22 tosssiulka napisał(a): > powinni przyjechać: Ke$ha, Gaga, Selena, albo Green day. Eventualnie Beyonce, > Katy > Perry, Nely Furtado. > > Ke$ha juz była w Zielonej Górze Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Ale sobie marzycie... Wiadomo, że takie gwiazdy... 28.06.10, 08:48 ... nie przyjadą... Obsada Dr House'a Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: moim zdaniem.. 27.12.10, 10:03 O nieee! nigdy w życiuuu!! tylko niee.. Nelly Furtado!! Mogła by do Bydgoszczy Rihanna przyjechać . Z eminemem np. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
ksrklubkarolcia Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 05.05.10, 19:02 Demi Lovato Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajka_piana Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 09.05.10, 16:44 Demi Lovato, Jonas Brothers ewentualnie Justin Bieber i Miley Cyrus. A najlepiej gdyby wystąpili w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 22.06.10, 18:04 nightmare albo yui bym prosiła. Tych bym chciała na żywca zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
panterka1121 Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 26.08.10, 15:21 Moim zdaniem powinna przyjechać katy perry , lady gaga,rihanna,,fergie,,kesha, ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka1 Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:30 Emma Roberts, Sterling Knight, Johnny Depp, Selena Gomez, Linkin Park, Odpowiedz Link Zgłoś
malinkowyludz Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 19:33 i Selena Gomez, Demi Lovato!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 21.07.10, 12:45 My chemical romance... Ponownie tokio hotel Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 21.07.10, 12:48 Lady Gaga , ale on chyba już przyjeżdża w listopadzie ;P więc Adam Lambert , Eminem , Beyonce . no i jeszcze ich dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
lovi Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 12.04.11, 18:45 Justin Bieber Odpowiedz Link Zgłoś
avril1028 Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 19:07 na pewno nie justin bieber.może linkin park Odpowiedz Link Zgłoś
itsme9 Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Polski? 29.06.10, 13:22 Taylor Swift Odpowiedz Link Zgłoś
zakrecona19985 Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 08.05.10, 11:10 justin bieber Odpowiedz Link Zgłoś
yourdrug Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 11.08.11, 14:11 zakrecona19985 napisał(a): > justin bieber chyba cie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia32 Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 24.06.10, 10:12 według mojego zdania Justin Bieber Odpowiedz Link Zgłoś
fatuum Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 21.07.10, 12:41 stokrotka_q napisał(a): > wiadomo, że każdy by chciał żeby to jego idol zawitał do naszego kraju . > według mnie do Polski powinno przejchać Guns'n roses ;d ale w starym składzie, > jeśli > łaska O tak, wiele bym dała, żeby zobaczyć Slasha i Axla razem na scenie Odpowiedz Link Zgłoś
poker Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 12.04.11, 10:12 Paramore będzie,to tylko Miley,EMily i Jessie. Odpowiedz Link Zgłoś
lovciambruna Bruno Mars -> Bimber SPADA 06.07.11, 00:35 Nie chcemy bimbera! Chcemy Marsa! Odpowiedz Link Zgłoś
298paula986 Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:27 Miley Cyrus i Avril Lavigne! jeszcze raz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:29 The Veronicas - zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
lesliejonas Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:50 Z pewnością chciałabym Nirvanę, tak jak moja poprzedniczka, jednak to niestety niemożliwe A poza nimi to ktoś nowy, ktoś kto jeszcze w naszym kraju nigdy nie był, bo ciągle przyjeżdżają jedni i ci sami No i oczywiście Lostprophets! <33 Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkovva. Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 17.05.10, 20:57 Justin Bieber. Koocham Go. Odpowiedz Link Zgłoś
mania14 Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:53 Avril Lavigne Odpowiedz Link Zgłoś
winter.summer Prosze WAS , żałośni jesteście. . . 29.06.10, 13:40 Jezu , tylko justinek zjeber . Kur** ma twARZ JAK 12 LATEK . ŻAL MI GO I WAS . NIE WIEM CO WY W NIM WIDZICIE . JESTEŚCIE ŻAŁOSNE . a DO POLSKI POWINNA PRZYJECHAĆ JAKAŚ W STYLU - RIHANNA , KE$HA , AVRIL LAVIGNE ( BO JEJ KONCERTY SĄ NAPRAWDĘ NIESAMOWITE ) Odpowiedz Link Zgłoś
anusia14 Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:35 yyy..dużo tego jest No nie wiem...np. Johnny Depp! hahaha ; D kocham gościa < 3 , Green Day, Robbie Williams oł jee, Rihanna, Lady GaGa ( koniecznie! ; ) ) , Beyonce, Justin Bieber. I jeszcze wieele. Odpowiedz Link Zgłoś
alisia7878 Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 09.05.10, 16:27 Justin Bieber Avril Lavinge Odpowiedz Link Zgłoś
jabluszko Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:35 Kto by nie przyjechał to pewnie i tak do Warszawy, a tam mnie nikt nie zawiezie z własnej woli. chyba tylko jakos szantażem Największe sławy były Madonna, Jackson z tego co wiem Na innych niestety nie możemy liczyć w naszym kochanym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:38 My Chemical Romance Green Day 30 STM // no ale przyjadą na Cooke : D Billy Talent // też przyjedzie <3 AC/DC // też będą : D Bullet For My Valentine .. Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 24.06.10, 10:18 Linkin Park <3 Green Day Red Hot Chili Peppers Evanescence Guns n' Roses, ale tylko wcześniejszy skład. Metallica wiem była już, ale nie mogłam pojechać -,- MUSE, tak wiem będzie i to w moje urodziny i ku.rwa pojechać nie mogę bo za daleko oczywiście Nrivana, ale to nie możliwe. ku.rwa to chyba wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
milya Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:42 Paramore Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:45 Jest dużo fanek, bardzo dużo Biebera, więc może on..mi na nim nie zależy, ale wiem jaka by to była radość dla fanek. : ) Dla mnie Foo Fighters. Odpowiedz Link Zgłoś
didi14 Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:49 pauuli napisał(a): > Jest dużo fanek, bardzo dużo Biebera, więc może on..mi na nim nie zależy, ale w > iem jaka by to była radość dla fanek. : ) > Dla mnie Foo Fighters. no Foo Fighters mogliby przyjechać albo Lostprophets Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowafankaxd Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:46 Moim zdaniem Lady Gaga i Justin Bieber.Nikogo więcej nie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowafankaxd Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 16.05.10, 15:12 nom Odpowiedz Link Zgłoś
olusia221997 Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:49 Ja pragne żeby do Polski przyjechali Jonas Brothers ale podejrzewam że nie przyjadą Odpowiedz Link Zgłoś
jula__ Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:51 Tokio Hotel ( ale nie do warszawy tylko blizej ;p ) Avril Lavigne Green Day . Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:53 arctic monkeys, BEP, beyonce, coldplay ; d Odpowiedz Link Zgłoś
aplee Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:55 Miley Cyrus, Britney Spears, Avril Lavigne, Taylor Swift... the dream do tego cała 'zmierzchowa' trójka i Emma Watson... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 18:01 olusia221997 napisał(a): > Ja pragne żeby do Polski przyjechali Jonas Brothers > ale podejrzewam że nie przyjadą Jesteś Żałosna!!! Ich trasa się już dawno zakończyła! A ich tutaj nie potrzeba bo to są DEBILE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tosssiulka Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 19:21 kotek.bieberka napisał(a): > olusia221997 napisał(a): > > > Ja pragne żeby do Polski przyjechali Jonas Brothers > > ale podejrzewam że nie przyjadą > > Jesteś Żałosna!!! > Ich trasa się już dawno zakończyła! > A ich tutaj nie potrzeba bo to są DEBILE!!!!!!!! Nie większe debile niż J. Bieber... Odpowiedz Link Zgłoś
stella_selena Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:53 Nienawidzę Justina Biebera i wolałabym żeby przyszedł ktoś taki jak na przykład ... Beyonce ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaxd justin bieber 03.05.10, 17:53 paaali napisał(a): > Kto ? ? > Moim zdaniem powinien to byc . . zdecydowanie Justin Bieber ! . < 33333 > . ~ > ; * . > a jakie są wasze propozycje ? > > > > prosiłabym nie kasowac watka . . . ; ) takkkkk w zupełności sie zgadzam ze justinek Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:54 Nina Dobrev <33 Odpowiedz Link Zgłoś
inspiracyjna. Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:54 Niee... Justin może być ale zdecydowanie wolałabym Paramore Uwielbiam ich ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:58 popierammmmmmmmmmm!!!!!!!! Justin!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asia27 Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 18:11 Boże błagam, niech każdy przyjeżdża tylko nie Bieber!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_romance Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 17:59 Oczywiście,że Lady GaGa. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 18:05 A moi zdaniem Taylor Lautner! ;D No ewentualnie Ian Somerhalder. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 18:29 beautiful_ napisał(a): > A moi zdaniem Taylor Lautner! ;D > > No ewentualnie Ian Somerhalder. gdyby tutaj przyjechał lautner,ja uciekałabym do innego kraju.jeszcze jego tutaj brakowało >.< normalnie nie,nie i jeszcze raz nie! z myślą o innych przetrawiłabym jonas brothers,justina biebera i miley cyrus,ale nigdy lautnera!a jeżeli chodzi o mnie samą..nie słucham obsesyjnie zagranicznych zespołów.mamy swój język i kilka fajnych zespołów.po co mi ci którzy śpiewają ciągle po angielsku,skoro mogę zadowolić się naszą,polską muzyką,która przy bliższym poznaniu wcale nie jest taka zła c: Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 18:06 Miley Cyrus Odpowiedz Link Zgłoś
waniliowakawa Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 18:07 Paramore.! Odpowiedz Link Zgłoś
misskinga Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 18:12 The Veronicas. Czekam na nie już prawie 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś
deedee Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 18:19 moga byc wszyscy oprócz Justinka i waszego Tokio Hotel którego nienawidze Odpowiedz Link Zgłoś
selenka89 Re: Kto waszym zdaniem powinien przyjechać do Pol 03.05.10, 18:21 Jonas Brodhers Selena Gomez Demi Lovato Miley Cyrus Odpowiedz Link Zgłoś