truuu Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 23.06.10, 18:11 A ja sądzę, że najlepszą wokalistkę XXI wieku powinno się wybierać po zakończeniu tego otóż wieku albo pod jego koniec Odpowiedz Link Zgłoś
audreey Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 23.06.10, 18:13 przepraszam, to dyskusja o najlepszej wokalistce XXI wieku czy o Lady Gadze? bo odnoszę wrażenie, że o tej drugiej. powiem tak. przed nami jeszcze dziewięćdziesiąt lat do końca XXI wieku, a Ty zadajesz nam pytanie o wokalistkę stulecia? to śmieszne. śmieszne jest również to, że większość z nas, najwyraźniej, nie zna nikogo oprócz Lady Gagi. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to ? 23.06.10, 18:18 tak, Gaga. Prawie każdy ją zna i w bardzo szybkim tempie zrobiła karierę. Uczciwie zdobyła tą karierę. Niektóre gwiazdki nie mają talentu wokalnego i są sławni, a Gaga w stu procentach ma talent wokalny. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_klaudia Oczywiście że L.G! 23.06.10, 18:24 Oczywiście, że Lady Gaga! w takim krótkim tepie zdążyła zrobić kariere! to naprawde coś wielkiego! Mozna teraz powiedziec, ze jest 1000x lepsza od Madonny już nie mówiąc o Britney! wiec.. Lady GAGA rządzi! Każda jej piosenka jest WIELKIM HITEM ! Odpowiedz Link Zgłoś
unthinkable Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 23.06.10, 18:32 zgadzam się . jako pierwsza pokazała oryginalność , każda jej piosenka jest hitem i jak to ujęła katsuumi_17 świetnie czuje muzykę . niby dziwnie wygląda etc. ale to artystka i to część jej image'u. Odpowiedz Link Zgłoś
light Katie Melua. 23.06.10, 18:46 Jest piękna, utalentowana i jej piosenki mają przekaz. Nigdy nie wywołała żadnego skandalu - bynajmniej ja o takim nie słyszałam -, nie stara się szokować, a udało jej się zaistnieć. Po prostu jest i czaruje. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa wiecie co.... 23.06.10, 18:48 ...mówicie, że Lady GaGa jest beznadziejna itp. a czy gdyby była beznadziejna, to byłaby obsypywana tyloma znaczącymi nagrodami? ...x.x ,, pomyślcie bąki... Odpowiedz Link Zgłoś
lalula005 light; 09.07.10, 10:49 Katie Melua może i ma coś w sobie, ale nie zasługuje na miano wokalistki XXI wieku. Podczas tych lat mało było o niej słychać. Ma talent, ale nie ma tego 'czegoś'. Jest przeciętna. Nie wywołuje skandali, jest piękna i jej piosenki mają przekaz, ale wszystkie są praktycznie identyczne. Podobne aż do bólu. Smętne. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: Katie Melua. 05.08.10, 23:16 Shakira Flocence Welch (z zespołu Florence + The Machine) Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 23.06.10, 18:54 Lady Gaga albo Rihanna Odpowiedz Link Zgłoś
fifi1999 Re: Tak, Lady Gaga jest godna takiego tytułu 22.07.10, 14:27 bardzo nie lubie GaGi. Według mnie Beyonce!Looooooooove! Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 23.06.10, 21:37 jak narazie lady gaga . ale jest jeszce dużo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
irrepleacable Na dzień dzisiejszy - GaGa. 23.06.10, 21:44 Ale jest jeszcze 90 lat... Nie przesadzajmy xd Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 23.06.10, 21:44 ja! a potem Amy Lee, to jedyna wokalistka, która ma naprawdę magiczny głos i każdy się z tym zgodzi, a nie taki śmiecidła jak kesha albo zgaga. to jest komputer a nie talent, one wszystkie przerabiają te piosenki, że jakaś masakra, a nie umieją śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz69 Katarzyna Nosowska 23.06.10, 21:44 Katarzyna Nosowska- nie musi nic robić, wystarczy że jest na scenie i śpiewa. nie musi zwracać na siebię uwagę poprzez strój czy tańce na scenie. jest wyjątkowa, ma niepowtarzalny głos. Fantastyczna kobieta, a przy tym bardzo skromna Odpowiedz Link Zgłoś
karina545 Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 23.06.10, 21:45 Dla mnie Beyonce Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia15 Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 23.06.10, 21:49 Zgadzam się z tobą w zupełności Lady Gaga jest królową popu. Madonna powinna jej całować stopy Odpowiedz Link Zgłoś
coco. Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 08.07.10, 18:03 Zgadzam się co do Lady Gagi. Przecież wystarczy zobaczyć ile ona daje z siebie na koncertach... Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepista Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 23.06.10, 21:50 noooo.. miley tezz! Odpowiedz Link Zgłoś
ekscentryczna Re: Wokalistka? Dżastina Bimberova, oczywiście. 23.06.10, 21:58 umm, Hayley Williams może. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 23.06.10, 21:56 z pewnościa Lady Gaga no i teraz MILEY CYRUS no ale Lady Gaga najbardziej na to zasługuje Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka lady gaga kopiuje madonne, a ... 23.06.10, 21:56 wg mnie najlepszą wokalistką powinna zostać hmm.. Christina Aguilera. Cieszę się, że powróciła w starym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek Re: lady gaga kopiuje madonne, a ... hahaha 23.06.10, 22:04 Lady GaGa kopiuje Madonne haha kpisz sobie ze mnie dziewczyno !! Madonna ubiera się zwyczajnie i śpiewa mądre piosenki lecz moim zdaniem talentu dużego ona nie ma. Bo moim zadaniem wyje. Lady GaGa ubiera się orginalnie piosenki ma w miare sensowne i ma talent na żywo jej szoł wychodzi nawet lepiej niż teledyski. Zawsze nas zaskakuje swoimi pomysłami. Ma wieeelu wiernych fanów, nie jest sztuczna i nie ma na sobie tuzina tapety Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: lady gaga kopiuje madonne, a ... hahaha 23.06.10, 22:06 are you fuc.. kidding me? Spójrz sobie na madonnę w przeszłości, gdy była młoda. To wtedy zobaczysz jak wasza "gaga" jest naprawdę oryginalna. Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: lady gaga kopiuje madonne, a ... hahaha 24.06.10, 13:01 Gaga nie ma na sobie tuzina tapety? wiesz co? nie rozśmieszaj mnie. Wiem, że Madonna też nie jest święta, no ale bez przesady z tym makijażem. Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 23.06.10, 21:58 wydaje mi się, że Lady Gaga. Odpowiedz Link Zgłoś
stfu mwaha. 23.06.10, 21:59 Justin Bieber, mwahahaha. ;D Nie no, lubię Gagę. Z tą Kaszą (Kesha) to mnie rozśmieszyliście. Beztalencie i tyle. Jest dużo wokalistek, które mają świetny głos, długa by była lista. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
klaraamanda Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 24.06.10, 13:25 no jasne ze KE$HA Odpowiedz Link Zgłoś