05.05.10, 18:13
Po pierwsze: nie wiem po co umieściłam ten wątek tutaj.
Po drugie: nie piszcie tu złośliwych komentarzy, co zauwarzyłam u niektórych w moich
wątkach.
Po trzecie: zaczynam temat do którego właśnie zmierzam (w sensie ten wątek).
No więc pewna dziewczyna napisała tu o stardoll.com - a ja piszę o panfu.plsmile Wiele osób
(które weszły na tą stronę) uważa, że ta strona to dziadostwo i jedna wielka dzieciarnia. A
ja tam widziałam 14-latka (przynajmniej tak mi na tej stronie napisał, a to prawda być nie
musi). Ja uważam, że ta strona internetowa jest bardzo fajna i wcale nie musi być tylko dla
6-latków, czyli inaczej zeróweczek z podstawówki. Jeśli któraś ma konto na panfu.pl i się
nim nie "brzydzi" to niech napisze swój nick i maila którego wpisała rejestrując się na
Panfu. W punkcie drugim na samym początku tego wątku jest napisana bardzo ważna
informacja (większość moich przyjaciółek wie, jak nie lubię złośliwości, ale to już długa
historia). Jak już napiszecie o swoim nicku i mailu to napiszcie kiedy ewentualnie na Panfu
możecie wejść. A jeśli nie macie konta na tej stronie to może je załużcie... Na Panfu można
robić mnóstwo przyjemnych rzeczy (w tym poznawać fajnych chłopców których wiek nie
spada poniżej 11 lat). Granie w minigry rozmieszczone na całej "krainie" Panfu także
wchodzi menu. Jeśli możecie i chcecie to zarejestrujcie się na panfu.pl by mnie tam poznać
(mój nick to Magdziaczek a e-mail magdziaczek@buziaczek.pl). Powodzenia i dzięks za
przeczytanie tego długaśnego wątku. big_grin
Obserwuj wątek
    • vhyf_ Re: Panfu.pl 05.05.10, 18:34
      kiedys miałam tam konto hahahhaahah .
      • magdziaczek Sorry ale... 05.05.10, 18:38
        Sorry ale miałam nadzieję, że będziecie pisać nicki i maile a nie będziecie zaśmiecać tego
        wątku. Przepraszam jeśli Ciebie lub kogoś innego uraziłam. Autorka wątkuwink
      • fantabuu czaisz 05.05.10, 18:39
        ja niewiem o co chodzi xd.
        czytać mi sie nie chce xd
        konta niemiałam na tej stronie . : D
        • andz_98 . 05.05.10, 18:46
          A wiec tak:

nick:Carunia
          email: anecja_98@o2.pl
          Siedze teraz na panfu na serwarze Panidini jakby coś gg: 8375174
          • kicia06 Re: panfu.pl 08.05.10, 20:47
            Nick: Clarissa1

email: Fisiula506

Napisz do mnie na gg pod numer 23060563 big_grin Panfu.pl jest bardzo bardzo ale to
            bardzo fajne kwiat
      • ashleyhetstrong Re: Panfu.pl 05.05.10, 18:39
        moja kuzynka ma tam konto a ma 10 la ja też tam mam ale nie wchodze bo uważam że to idiotyczne
    • blondzia Re: Panfu.pl 05.05.10, 18:40
      Ja mam konto na panfu.pl ale się na nie nie loguje bo mi się znudziło tam ;]
      • magdziaczek Do:blondzia 05.05.10, 18:56
        Sorry... Tobie się już wszytko znudziło?! I Stardoll, i Panfu... Jeśli Cię uraziłam... A z resztą
        wiesz o co mi chodzi... Mam prośbę... Jakie jeszcze znasz fajne strony internetowe? Mogą
        być i takie które też Ci się znudziły, mi to obojętne.big_grin
    • princess132 Re: Panfu.pl 05.05.10, 18:45
      miałam tongue_out Lubiłam na tym demoralizować dzieci z koleżanką XD

• golden_star Re: Panfu.pl 05.05.10, 21:30
      Mój kuzyn (lat 10) miał tak konto. Wydaje mi się,że jest to dziecinna stronka.
    • neverenough Re: Panfu.pl 05.05.10, 21:31
      miło, miło, ale chyba zabłądziłaś kochanie. :3
      czy cokolwiek w Twym poście tyczy się muzyki? wątpię..
      tu.
      • magdziaczek No błagam!!! ( do neverenough od autorki wątku ) 08.05.10, 20:39
        Sorka ale nie zauważyłaś przypadkiem, że napisałam na początku mojego wątku o tym, że
        nie wiem po co umieściłam ten wątek tutaj? Specjalnie to napisałam, żeby nie było tu
        takich durnowatych komentarzy jaki zrobiłaś w tym miejscu. No i co?! Puff... Zrobiłaś taki
        komentarz. angry
        • magdziaczek Gadu gadu!!! 09.05.10, 13:21
          No i mój nr gg: 15880758. Piszcie. Powodzenia................................ .big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka