Po pierwsze: nie wiem po co umieściłam ten wątek tutaj.
Po drugie: nie piszcie tu złośliwych komentarzy, co zauwarzyłam u niektórych w moich
wątkach.
Po trzecie: zaczynam temat do którego właśnie zmierzam (w sensie ten wątek).
No więc pewna dziewczyna napisała tu o stardoll.com - a ja piszę o panfu.pl

Wiele osób
(które weszły na tą stronę) uważa, że ta strona to dziadostwo i jedna wielka dzieciarnia. A
ja tam widziałam 14-latka (przynajmniej tak mi na tej stronie napisał, a to prawda być nie
musi). Ja uważam, że ta strona internetowa jest bardzo fajna i wcale nie musi być tylko dla
6-latków, czyli inaczej zeróweczek z podstawówki. Jeśli któraś ma konto na panfu.pl i się
nim nie "brzydzi" to niech napisze swój nick i maila którego wpisała rejestrując się na
Panfu. W punkcie drugim na samym początku tego wątku jest napisana bardzo ważna
informacja (większość moich przyjaciółek wie, jak nie lubię złośliwości, ale to już długa
historia). Jak już napiszecie o swoim nicku i mailu to napiszcie kiedy ewentualnie na Panfu
możecie wejść. A jeśli nie macie konta na tej stronie to może je załużcie... Na Panfu można
robić mnóstwo przyjemnych rzeczy (w tym poznawać fajnych chłopców których wiek nie
spada poniżej 11 lat). Granie w minigry rozmieszczone na całej "krainie" Panfu także
wchodzi menu. Jeśli możecie i chcecie to zarejestrujcie się na panfu.pl by mnie tam poznać
(mój nick to Magdziaczek a e-mail magdziaczek@buziaczek.pl). Powodzenia i dzięks za
przeczytanie tego długaśnego wątku.