haitsu. Re: Kolczyki w biodrach 25.09.10, 09:45 planuję go sobie walnąć na moim bioderku. Zajebiście według mnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
zjem.cie.karpiu Re: Kolczyki w biodrach 25.09.10, 10:15 a ja miałam takiego ale mi migrował -.-' jak sobie kupię odpowiedniego kolczyka to sobie zrobie jeszcze raz XDD o, a widziałaś kolczyka w ręce? też takiego sobie zrobię ;D i to już w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
butelka128 Re: Kolczyki w biodrach 25.09.10, 10:12 IDIOTYZM ! na pewno bd ci z nimi niewygodnie, mozesz miec zakarzenia i trzeba to chyba czyscic, zeby ropa ci sie nie lala. nie radze . Odpowiedz Link Zgłoś
malcia nie 12.10.10, 15:01 ani to ładne ani wygodne. wiara wymyśla gdzie może bo na siłę chcą byc oryginalni.zapewne haczą się o spodnie lub rajstopy bądź leginsy Oo zdecydowanie nie Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 nawet oryginalne, ale 12.10.10, 15:03 nigdy bym się na to nie zdecydowała. Odpowiedz Link Zgłoś
aiella Re: Kolczyki w biodrach 12.10.10, 17:19 cudowne ! *.* chociaż bardziej mi się podoba na karku. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Kolczyki w biodrach 12.10.10, 17:49 Teraz piszecie ble ohyda . Zobaczycie z upływem czasu kolczyk w biodrach będzie na topie .Teraz mi się w tym miejscu kolczyk nie podoba c : Odpowiedz Link Zgłoś
busia11 Re: Kolczyki w biodrach 12.10.10, 18:03 Fujjjj to jest straszne. No dobra w pępku to tak, choć to tez jest bez sensu bo i tak tego nie widać Jeśli już to kolczyki w uchu, albo nosie, ale nie na biodrach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Kolczyki w biodrach 12.10.10, 18:15 ale ale standart to twarz ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dulce913867 Re: Kolczyki w biodrach 12.10.10, 18:20 Szczerze powiedziawszy sama nie wiem co myśleć. Jesli komuś to się podoba, to nie mam nic przeciwko ale osobiście nie widzę w tym nic szczególnego : ) Odpowiedz Link Zgłoś
bobq_ Re: Kolczyki w biodrach 12.10.10, 18:24 moiia kolerzanka ma zamiar sobie zrobic strasznie jej sie podobaja osobiscie nic do tego nie mam ale jak sie zachaczy o jakis ciuch czy cos to strasznie boliu! ale wiesz twoja sprawa ! a ja mam zamiar se zrobic w warrdze ouu strasznie mi sie podoba tylko mam 1 problem RODZICE !! Odpowiedz Link Zgłoś