dusiaa 07.05.10, 16:37 W 2011 do kin ma trafić ekranizacja ,,Intruza". Czytaliście książkę??? Jak nie to polecam. Nie jest znana jeszcze obsada i jestem ciekawa kto w niej wystąpi. Jakie są wasze propozycje m.in. na Wande, Iana, Jareda itd.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marsjanka115 Re: Ekranizacja ,,Intruza" Stephanie Meyer 07.05.10, 18:10 moja kuzynka to czytala ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
muff Re: Ekranizacja ,,Intruza" Stephanie Meyer 07.05.10, 18:16 Naprawdę będzie? xD Jak tak to super, czytałam i podobało mi się bardziej niż "Zmierzch" Odpowiedz Link Zgłoś
dusiaa Re: tutaj. 07.05.10, 18:46 Przyszłość. Nasz świat opanował niewidzialny wróg. Najeźdźcy przejęli ludzkie ciała oraz umysły i wiodą w nich na pozór niezmienione życie. W ciele Melanie - jednej z ostatnich dzikich istot ludzkich zostaje umieszczona dusza o imieniu Wagabunda. Wertuje ona myśli Melanie w poszukiwaniu śladów prowadzących do reszty rebeliantów. Tymczasem Melanie podsuwa jej coraz to nowe wspomnienia ukochanego mężczyzny, Jareda, który ukrywa się na pustyni. Wagabunda nie potrafi oddzielić swoich uczuć od pragnień ciała i zaczyna tęsknić za mężczyzną, którego miała pomóc schwytać. Wkrótce Wagabunda i Melanie stają się mimowolnymi sojuszniczkami i wyruszają na poszukiwanie człowieka, bez którego nie mogą żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Ekranizacja ,,Intruza" Stephanie Meyer 07.05.10, 18:30 czytałam chyba tylko jeden rozdział, na internecie. nie mam chwilowo czasu, żeby czytać książki... Odpowiedz Link Zgłoś
airam Re: Ekranizacja ,,Intruza" Stephanie Meyer 07.05.10, 18:42 Super nie moge sie doczekac. Czytalam ksiazke i bardziej mi sie podobala niz Twilight Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Ekranizacja ,,Intruza" Stephanie Meyer 07.05.10, 18:46 To na pewno potwierdzone informacje? Bo nie mogę nic na ten temat znaleźć. A Intruz to jedyna książka pani Meyer, która nadal mi się podoba. Mam nadzieję, że jeśli już zrobią ekranizację to jej nie sknocą. Odpowiedz Link Zgłoś
dusiaa Re: Ekranizacja ,,Intruza" Stephanie Meyer 07.05.10, 18:51 wpisz w google ,,Ekranizacja Intruza S. Meyer". Reżyserem ma być Andrew Niccol. Tutaj jest więcej Info Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Ekranizacja ,,Intruza" Stephanie Meyer 07.05.10, 19:00 Andrew Niccol? Ten od Pana Życia i Śmierci! Coś mi się wydaje, że to będzie w takim razie genialny film ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Ekranizacja ,,Intruza" Stephanie Meyer 07.05.10, 18:53 Ta książka jest C U D O W N A ! szczerze ? podobała mi się bardziej niż Zmierzch naprawę będzie ekranizacja ? w takim razie super !! jak narazie nie mam pomysłu co do aktorów . a nie ma jeszcze wybranych ?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
dusiaa Re: Z kąd o tym wiesz? 07.05.10, 18:53 Sprawdziłam w internecie a w dodatku weszłam na filmografie reżysera i jest tam intruz więcej Tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
dusiaa Re: Z kąd o tym wiesz? 07.05.10, 18:56 W internecie a w dodatku sprawdziłam folmografie reżysera i jest tam ,,intruz". Więcej Tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Ekranizacja ,,Intruza" Stephanie Meyer 07.05.10, 18:50 książka fajna. fajniejsza od przereklamowanego zmierzchu. chociaż kiedyś przereklamowany nie był. jak po póltora roku weszła pierwsza częśc do kin to był mało znany. na pokazie przedpremierowym sala była zapełniona do połowy. zeszłam z tematu. fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
szatan94 Re: Ekranizacja ,,Intruza" Stephanie Meyer 07.05.10, 18:52 Czytałam.Super książka.Kupiłam sobie nawet.Nie wiem kogo chciałabym widzieć w tych rolach,ale mam nadzieję,że jak dojdzie do sfilmowania to wezmą kogoś utalentowanego Odpowiedz Link Zgłoś
olka23415 Re: Ekranizacja ,,Intruza" Stephanie Meyer 07.05.10, 18:53 no to fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullen366 Re: Ekranizacja ,,Intruza" Stephanie Meyer 07.05.10, 18:59 Nie wiem, ale żeby nie dali jakiejś kichy, bo książka jest piękna, przez bitą godzinę płakałam. Piękna, cudowna jak wszystkie książki Meyer Odpowiedz Link Zgłoś
rashel Re: Ekranizacja ,,Intruza" Stephanie Meyer 07.05.10, 19:26 Czytałam 60 stron książki i dałam sobie spokój. "Intruz" jest przeraźliwie nudny i sentymentalny. Meyer się nie spisała. Odpowiedz Link Zgłoś
drezek Re: Ekranizacja ,,Intruza" Stephanie Meyer 07.05.10, 20:03 A mi się bardzo książka podobała, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusowa Re: Ekranizacja ,,Intruza" Stephanie Meyer 07.05.10, 20:10 ja zaczełam czytać ale mi się nie za bardzo podobała ale film z chęcią obejrzę Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: Ekranizacja ,,Intruza" Stephanie Meyer 07.05.10, 20:15 Czytalam jakos w tym roku, lepsze niz Zmierzch,. Ciekawe jak pokaza "rozmowy" Melanie i Wandy oraz wkladanie duzys do ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Re: Ekranizacja ,,Intruza" Stephanie Meyer 07.05.10, 20:27 Książka bardzo mi się podobała, a nawet sądzę, że jest lepsza od "Zmierzchu". Nie wiem dlaczego, ale w roli Iana, albo Jareda widziałabym Chada Michaela Murray'a. Tak, wiem, grał w "Historii Kopciuszka", ale jakoś tak pasuje mi wyglądem ^^ A Melanie... nie wiem, niech wybiorą kogo chcą, byle dziewczyna była dobrą aktorką. Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Ekranizacja ,,Intruza" Stephanie Meyer 07.05.10, 20:34 @emily. on mi pasuje na Iana c: Odpowiedz Link Zgłoś
twilight Nice. 07.05.10, 20:28 Fajnie. Bardzo lubię "Intruza" z chęcią pójdę do kina. Informujcie nas ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
xizax95 Re: Ekranizacja ,,Intruza" Stephanie Meyer 07.05.10, 20:36 to fajnie, nie czytalam jeszcze, ale juz kupilam Odpowiedz Link Zgłoś