Dodaj do ulubionych

Tel. dotykowe .!

• cukiereczek. Re: Tel. dotykowe .! 14.06.10, 22:00
      polecam ci samsung corby , avila i delphi.
    • nika_i_tom Re: Tel. dotykowe .! 14.06.10, 22:05
      LG cookewink
    • toffi_15 Re: Tel. dotykowe .! 15.06.10, 13:43
      nie słuchaj rad typu:nie kupuj dotykowego bo są nieporęczne,niewygodne itp.ja
      sie wiele naczytalam takich rzeczy ale i tak kupilam sobie nokie 5800 i jestem z
      niej bardzo zadowolona.polecam!
    • vanesskaxdd Re: Tel. dotykowe .! 15.06.10, 19:36
      ja mam dotykowy nie cały miesiąc i na razie wszystko jest w pożadku
      • bohaterka Re: Tel. dotykowe .! 15.06.10, 19:51
        Posiadam Nokie 5530 i jest świetna . Naprawdę zakup się opłacił . ;]
    • sonialovemiley5 TUTAJ!!!! ja taki mam: 15.06.10, 21:19
      www.karciarz.pl/images/info/dotykowa-nokia-5800-xpressmusic-w-polsce/nokia-5800-xpressmusic.jpg
      na serio polecam fajny jest!!
      • staceyann Re: TUTAJ!!!! ja taki mam: 22.06.10, 22:44
        Widzisz, kazdy ci poleca te same telefony. Ja ci propnuje lg arene km 900, jak masz kase, to
        bierz, ma duzo bajerow i jest wygodny w obsludze, wielu osobom z mojego otoczenia sie
        podoba, bo jest nietypowy.
    • twilight98 Re: Tel. dotykowe .! 25.06.10, 20:53
      ja mam corby i jest super nawet się nie włancza w kieszeni
    • avrile Re: Tel. dotykowe .! 25.06.10, 21:41
      Moja mama ma LG Cookie, ja zrzuciłam go niechcący z blatu jak sięgałam kubek i
      i... nic się nie stało.
    • a_vie tylko nie iphone! 25.06.10, 22:29
      tylko nie kupuj iphona! zdzierają za niego kilka tysięcy, a to gó... nic nie
      warte. do tego za koszta produkcji kupisz sobie mały koszyk owoców. spadnie Ci z
      20 cm i po nim. a ja swoim starym sagemem rzucałam o ściane z końca pokoju jak
      sie wkurzyłam i nic sie nie stało. raz sie rozpadł, poskładałam i żyje.
      a do tego wiesz, że apple wykorzystuje tanią siłe roboczą tj. dzieci z 3 świata,
      które pracują w koszmarnych warunkach za kawałek chleba? kupując takie telefony
      popierasz nieludzkie działanie. czyli płacisz grube pieniądze na gó... i
      przyczyniasz się do marnowania ludzkiego życia przez ogromny koncern, który
      wygryzie wszystkie inne firmy.
      chcecie tego?
      dziękuje za uwage, mam nadzieję, że mój apel coś pomoże.a teraz ide spać, bo
      jestem cholernie zmęczona, robie już chyba setny błąd ortograficzny. wstałam
      dzisiaj o 6.
    • spongebob. Re: Tel. dotykowe .! 25.06.10, 22:35
      och, ja mam Avile.
      na początku byłam tym megapondniecona, a po kilku dniach, przeklęłam swoją decyzję.
      telefon się zacina, w ogóle czasami nie reaguje na dotyk. i w ogóle szybko jest
      popalcowany (wiadomo - dotyk) i ekran słabo widać.
      nie polecam.
    • unthinkable Re: Tel. dotykowe .! 26.06.10, 17:48
      osobiście po wytestowaniu wielu dotykowych telefonów stwierdzam , że są nic nie
      warte. żle się pisze sms-y , chwilami może się zacinać etc. według mnie zwykłe
      telefony lepiej się sprawdzają.
    • xxasiaxx Re: Tel. dotykowe .! 27.06.10, 12:23
      Jasne, każdy mówi, ze AVILLA do dupy, a avilla jest extra! Sama mam..polecam
    • biedronssa Re: Tel. dotykowe .! 27.06.10, 12:27
      lg cookie jest dobry.
      samsung corby i avilla.

mam lg cookie ale troszkę się zacina. XDD

a co do corby i avilli to świetne telefony.
    • klaudynka24 Re: Tel. dotykowe .! 27.06.10, 12:27
      ja mam samsung corby.. nawet dobry. ale mala pamiec, kolezanka ma avile i mowi ze fajny
    • blackconverse Re: Tel. dotykowe .! 30.06.10, 21:13
      Samsung Avila. Miałam. Za to iPhone jest do dupy. Tnie się i w ogóle. Avila. Zdecydowanie.
      • kananiii_ Avilla 14.10.10, 17:46
        Corby sie tnie , iphone drogi ... avilla najlepsza !!
        mam ją i jestem zadowolona!
        • kasiekk2 Re: 02.11.10, 14:57
          Samsung Corby . c;
    • miastowa. Re: Tel. dotykowe .! 02.11.10, 14:52
      nokia 5800
      samsung delphi ( mój ) ma też qwerty serce
      samsung avila
      lg ku900i (??)
      nokia 5230

a i corby i cookie się tną , corby jeszcze ujdzie ale cookie.
    • temptation Re: Tel. dotykowe .! 03.11.10, 14:56
      Proponuję Ci Samsung galaxy , monte wink ale one są dość drogie bo ponad 1200 zł .
      ; / , z tych tańszych telefonów dotykowych polecam ahh ta avilla ;D . no i
      jeszcze delphi . ;]
    • reggae_ Re: Tel. dotykowe .! 04.11.10, 18:52
      Samsung Corby.
      Mam go, jest naprawdę świetny. Czasami się zacina, albo same się coś wciska ( np. jak
      piszesz wiadomość to telefon wariuje i pisze się coś innego ), ale to rzadko i na dosłownie 5
      sekund. Jest głośny ( głośniejszy niż inne telefony dotykowe ), ładny, cholernie lekki, robi
      świetne zdjęcia i ma najwięcej czcionek, motywów menu, wygaszaczy i tapet ze wszystkich
      innych telefonów tego typu. Cena: 200-300 zł ( nowy, sprawny, na Allegro ).

Samsung Monte.
      Też dobry. Moja przyjaciółka go ma. Jest większy, cięższy i bardziej kanciasty, no i robi
      gorsze zdjęcia, ma chyba gorszą pamięć z tego co wiem. I jest o wiele droższy, bo na
      Allegro w 100 % sprawny kosztuje 600 zł.
      • reggae_ A, zapomniałabym dodać : 04.11.10, 18:54
        Monte ma Wi Fi, Corby niestety go nie posiada. Tylko nie wiem jak jest z Corby PRO ... ?

( Corby PRO to ten z wysuwana klawiaturą, on kosztuje tyle co Monte )
    • andzias Re: Tel. dotykowe .! 04.11.10, 18:53
      ja polecam samsunga avile.
    • fantabuu Re: Tel. dotykowe .! 04.11.10, 18:59
      ja niemam , to ci nie pomoge. xd.
    • justus Samsung Delphi : ] 04.11.10, 19:03
    • agata373 Re: Tel. dotykowe .! 04.11.10, 19:05
      LG są do du** ! Szczególnie cooki ! Avilaaaaa ! ; p Mam 2 lata i sprawuje się
      świetnie ; d polecam ;**
    • marsjanka115 x__x 04.11.10, 19:08
      LG GD 510 wink
      brawo
      nowy emotikon suspicious ?
    • love_sick . 04.11.10, 19:11
      samsung delphi - < 3 świetny jest. mam ponad rok i nic się nie psuję w ogóle.
      samsung corby - jak dla mnie beznadziejny, moja mam miała 2 miesiące, to 3
      razy musiała wymieniać obudowę.
      iphone - też fajny, ale duży. ;d
    • sandra. Radzę Ci, 04.11.10, 19:13
      wybrać dotykową Nokię. Jest wydajna, ma dużo pożytecznych gadżetów. Miałam przez
      cztery miesiące LG Cookie i wg. mnie ma za mało opcji, ale to zależy, na czym komu zależy,
      bo cenowo stoi dosyć dobrze (ok. 300 zł). Obecnie mam Nokię 5530 XM, której nie
      zamieniłabym na żaden inny telefon. Ma on oczywiście kilka wad. Albowiem, gdy zbyt dużo
      wyciągasz rysik, może on w końcu wypadać, tak jak w moim przypadku. Po siedmiu
      miesiącach go zgubiłam. Co do aparatu, jest dobry, lecz nie wielce cudowny. Pozdrawiam i
      napisz, jak już się zdecydujesz wink
    • sandra. A co do Avili... 04.11.10, 19:15
      w stu procentach odradzam! Często się psuje. Moja kumpela ma go pięć miesięcy i już jest w
      naprawie, a powodem jest ekran, który nie odbierał dotyku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka