amaikama 07.05.10, 22:33 Nie znalazłam zadnego wątku na ten temat a bardzo mnie to ciekawi jest tu ktos kto trenuje karate?xd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazdka_97 Re: Sport-Karate! 07.05.10, 22:37 moi kumplee . ; x sama chciałam chodzić , ale nie miałam z kim . , XD Odpowiedz Link Zgłoś
amaikama Re: Sport-Karate! 07.05.10, 22:42 Ooo! Ja osobiscie chodzie juz ok.4lata i bardzo mi sie to spodobalo xd Choc polowa szkoly mnie wysmiewa..(dziewczyna i karate?;/) No ale cóż xd To co kocham bede robic nawde jak beda leciec najorsze krytyki xd Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Sport-Karate! 07.05.10, 22:41 Kiedy oglądam tą sztukę walki w wykonaniu profesjonalistów jestem pod ogromnym wrażeniem i rzeczywiście, może i bym chciała tego zasmakować, ale niestety w moim mieście to nierealne... Odpowiedz Link Zgłoś
amaikama Re: Sport-Karate! 07.05.10, 22:43 Szkoda bo to naprawde swietny sport xd Odpowiedz Link Zgłoś
aszken Chodziłam. ; > 07.05.10, 22:44 fajnie jest. jest się mocno rośćiągniętym, trzeba być dokładnym i wgl.;d mi się podobało,ale klub się rozpadł.. ehh... i nie chodzę.. ; << Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Sport-Karate! 07.05.10, 22:45 u mnie w sql też jest taka dziewczyna . wyśmiewają się z nieej , że ona i karatee , ? ale nie zwraca uwagi na to co mówią inni , a jest po prostu świetna w tym co robi ! Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Sport-Karate! 07.05.10, 22:47 Ale przecież dziewczyna i karate, to genialne połączenie! O ile wiem, w tym sporcie należy być opanowanym i dokładnym, a kto do tego nie lepszy, jak kobieta. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
amaikama Re: Sport-Karate! 07.05.10, 22:52 No nie xd Kobiety ... xd Chłopaki to tylko zeby mocniej walnac i zeby krew byla xd Ja osobiscie mam w klubie takich chlopakow co tylko na zawody jezdza zeby pokazac jacy to oni silni sa xd Ale szczeze niektore dziewczyny tez sa mocne xd leja rowno i nie patrza na nic xd mozna plakac a one jeszcze mocniej xd Ale ogolnie fajnie jest z zawodow sie przywozi siniaki ale git jest xd Odpowiedz Link Zgłoś
amaikama Re: Sport-Karate! 07.05.10, 23:00 a ogolnie cos trenujecie? czy tylko wf? xd Chociazz.. u mnie w kl sa dziewczyny ktore prezdmiotu wf nie znaja xd Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla Sport-Karate! 08.05.10, 10:57 Ja trenuję Aikido.To podobne,tylko trochę więcej w tym samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś