rooshgirl 09.05.10, 10:27 Do osób,które grają na gitarze Kto zainspirował was do tego? Jacy są wasi ulubieni gitarzyści? Ja wielbię Slash'a i Kurta Cobaina A inspiracja...? Guns'n Roses Jeśli był wątek to...kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diana_rose Re: Gitarzyści 09.05.10, 10:37 Ulubieni: Slash i Orianthi inspiracja tak jak ty Guns N' Roses Odpowiedz Link Zgłoś
diana_rose Re: Gitarzyści 09.05.10, 20:01 zapomniałam dopisać że bardziej podziwiam Slasha.. Odpowiedz Link Zgłoś
rebel_girl Re: Gitarzyści 20.06.10, 21:42 oczywiście slash , jimmy page , kirk hammett , angus young , jimi hendrix i oczywiście eddie van halen inspiracje to... Guns n' Roses , Led Zeppelin , Def leppard , AC/DC i Van Halen Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: Gitarzyści 09.05.10, 20:13 Do grania mnie zainspirował nie kto inny jak Uruha, oczywiście. Pogrywam sobie utwory the GazettE i Plastic Tree, czasem An Cafe. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkogorzka Re: Gitarzyści 11.05.10, 19:02 Slash, Kurt Kobain, Brian May, Jimmy Page i wielu innych Odpowiedz Link Zgłoś
airam Re: Gitarzyści 10.05.10, 17:53 Ja gram na basie. Zainspirowal mnie do tego Jason McCaslin z Sum 41. Odpowiedz Link Zgłoś
thespragniona Gitarka ^^ 15.05.10, 11:52 Po prostu mój, brat, który mial zespol i na niej grał ^^ Akustyczna. Nie mam ulubionych, robię co lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Gitarzyści 11.05.10, 17:23 Kirk Hammett <3333 Slash James Hetfield <3333 Kurt niestety za dobrym gitarzystą nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
caffeine nie gram, ale się wtrącę. 11.05.10, 17:34 Kurt niestety za dobrym gitarzystą nie był. ale się cieszę, że ktoś podziela moje zdanie. na gitarze nie gram, chociaż chciałabym umieć grać. ale jestem na to zbyt leniwa i posiadam za duże pokłady słomianego zapału. prawdopodobnie nie będę oryginalna, pisząc, że slash to jeden z najlepszych. ale to prawda. wiem, że niektórzy mogą mnie za chwilę zbesztać za to, co napiszę, ale kij z tym: matt bellamy też nieźle gra. chociaż muse jako zespół nie jest wybitny. Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: nie gram, ale się wtrącę. 11.05.10, 19:59 Kurt sam mówił że jest do dupy gitarzystą. I dodam jeszcze do mojej listy Angusa Younga,toż to geniusz! (: Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: nie gram, ale się wtrącę. 16.05.10, 09:23 okej, mówił, ale co z tego? w jego przypadku to była skromność. tak jak po koncercie mtv - unplugged, powiedział, że będzie dawać z siebie wszystko, bo to ma być jego pożegnanie z ludźmi, ale kiedy po nagraniu ludzie mówili mu, że był świetny, że płakali, że poruszyła ich przeróbka the man who sold the world - to odpowiadał, że zagrał ch*jowo. Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: nie gram, ale się wtrącę. 17.05.10, 20:51 no właśnie o to mi chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 Re: Gitarzyści 11.05.10, 17:28 zainspirowało? harcerstwo a lubię James i Kurt *.* Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy Super wątek. :D 11.05.10, 17:32 Fajny wątek. Zainspirowała mnie Miley Cyrus. Moi ulubieni gitarzyści? nie ma ulubionego. Inspiracja : kiedyś nauczę się grać i to mnie inspiruje i nie żadna gwiazda. pzdr. crezyyy ;* Odpowiedz Link Zgłoś
black_lena Re: Gitarzyści 11.05.10, 17:34 Mnie zmusili rodzice ha ha ha ... ,ale pokochałam grę. Podziwiam Slasha , Izziego , Kirka i Angusa oczywiście Duffa też Odpowiedz Link Zgłoś
werix3 Re: Gitarzyści 13.05.10, 11:50 może was i to śmieszyć ale zainspirował mnie Justin Bieber . Jak on gra , to ja już lecę po gitare , i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
czarno_biala Re: Gitarzyści 15.05.10, 11:45 szczerze mówiąc to ja nie gram na gitarze z zapałem , bo prawda jest taka że jestem za leniwa . XD . czasem coś tam sobie pobrzdęgole i tyle . XD . hm , inspiracja ? . noo ... Slash - na pewno , jeszcze Perry i Eddie Van Halen . ^_____^ . Odpowiedz Link Zgłoś
duff_1212 Re: Gitarzyści 15.05.10, 18:21 moi to jak powiedziałaś Slash i Cobain ale nie tylko . Eddie Van , Rithie Sambora , Joe Perry . Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Gitarzyści 15.05.10, 18:24 Mnie zainspirowała Miley Cyrus(tez gra na gitarze) a najbardziej lubię Orianthi<333333 Odpowiedz Link Zgłoś
mireille Szczerze? 15.05.10, 18:25 Sama bardzo chciałam grać na gitarze,ale ostatcznie najbardziej przekonała mnie do tego Avril Lavigne ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: Gitarzyści 15.05.10, 18:30 ulubiony gitarzysta ? oczywiście Slash..uwielbiam go. kto mnie zainspirował...? wujek...zanim umarł często grał dla mnie na gitarze , uczył mnie chwytów ..umarł gdy miałam 13 lat..wtedy zaczęła się moja przygoda z gitarą...kiedy gram , uspokajam się , przestaję myśleć o swoich problemach..dlatego to kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 Gitara 15.05.10, 18:30 zainspirował mnie Miyavi jest genialny w tym co robi !!! ale oczywiście tak samo jak ciebie Kurt Cobain ! Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: Gitarzyści 16.05.10, 15:13 A ja się dopiero uczę grać na gitarze xD Ale nie miałam żadnych takich inspiracji , tak poprostu znalazłam gdzieś na strychu jakąś starą gitarę i stwierdziłam że chce się nauczyć grać Odpowiedz Link Zgłoś
dziwaczny_xd Mnie zainspirował Dominik...Zaraz zaraz to ja ! 17.05.10, 21:09 inspiruje sb Odpowiedz Link Zgłoś
daruu ;D 04.06.10, 17:04 mnie Billy Joe z Green Day ... gram już troche, i całkiem nie źle mi to idzie ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_piernik Re: Gitarzyści 17.05.10, 21:09 Inspiracja ? <br /> Alice in Chaince i Green Day. Kurta Cobaina wielbię [*] Odpowiedz Link Zgłoś
hamcia1 Re: Gitarzyści 04.06.10, 09:36 mnie nic nie zainspirowało oprócz Justin'a ;p Nom i wgl zobaczyłam czarną gitarę i mnie zainspirowała hah Odpowiedz Link Zgłoś
cool_girl Re: Gitarzyści 04.06.10, 09:45 Hemmm moja najlepsza kumpela i jej starsza sis. Uwielbiam wielu gitarzystów i ehh nigdy z gitarą nie skończę tak jak z tańcem Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa Gitara. 04.06.10, 09:48 zaczęłam grać gdy moja siostra kupiła sobie gitarę elektryczną. czasami na niej grałam, uczyłam się i wgl i kupiłam sobie własną tylko, że klasyczną nie mam jakiś ulubionych gitarzystów itp. , po prostu gram bo lubię;] Odpowiedz Link Zgłoś
ann.xxx Re: Gitarzyści 04.06.10, 09:46 nie gram ale gitarzysci z zespolow : Helloween , AC/DC , Scorpions i Metallica jak dla mnie najlepiej graja !! Odpowiedz Link Zgłoś