Dodaj do ulubionych

Poważny problem ze stopą!!!!

09.05.10, 12:52
No wiec tak na stopie mam brodawki uncertain to znaczy na podeszwie stopy. Jadę za 2 tygodnie na 4 dniową wycieczkę szkolną. Jedna z głównych atrakcji będzie super aquapark tylko z powodu brodawek jest problem, nie wiem czy mogę sie kąpać? Leczę to środkiem Verumal i do wycieczki sie nie wyleczą (jest ich 6) Mogę się kąpać? Jeżeli tak jak je opatrzeć?
Proszę o szybką pomoc! uncertain
Obserwuj wątek
    • emili pomóżcie no!! 09.05.10, 13:43
      Pomocy!!
    • indywidualistka Re: Poważny problem ze stopą!!!! 09.05.10, 13:55
      Miałam tak samo.
      Nie wiem, co zrobić w przypadku basenu.
      • majson Re: Poważny problem ze stopą!!!! 09.05.10, 14:16
        Ja bym pojechała, ogólnie to możesz się kąpać ale zarazisz tym innych big_grin
        A ogólnie to ja właśnie chyba tez mam brodawkę na stopie tylko ona mnie w ogóle
        nie boli ani nic już chyba minęły jakieś 4 miesiące i nic jest tylko jak by taka
        gulka jak by z czymś w środku big_grin
        PS. mi w dzieciństwie zawsze mama iglą wydłubywała te brodawki boli jak cholera
        ale się można strasznie szybko tego pozbyć big_grin Może spróbuj delikatnie igiełką
        wyjąc to coś co tam się kryje w środku. A jeśli byś jechała to może plasterek se
        naklej żeby innych nie pozarażać ale i tak się odklei.
    • slyszaca_cisze miałam 09.05.10, 14:25
      jedną na dłoni i wyleczyłam się Brodacidem - coś podobnego do lakieru
      bezbarwnego do paznokci?

z tym , że ja to chamsko robiłam, bo pęsetą wyrywałam z brodawki pojedyncze
      włókna i jak krew się puściła to wtedy smarowałam tym lekiem (wcześniej
      przemywałam)
      po kilku dniach zniknęła smile
      w dwa tygodnie spokojnie się pozbędziesz. on kosztuje jakieś 15 zł , w aptece
      zapytaj
    • laseczka54 Re: Poważny problem ze stopą!!!! 09.05.10, 17:15
      boże masz naprawde duży problem dziewczyno smile
      nie wiem czy na twoim miejscu wogle nie pojechałabym na wycieczke sad
      • ziba96 TU!!! 09.05.10, 17:54
        Spróbuj "Brodacidem" 2 razy dziennie. ( coś jak lakier do paznokici tyle ż4e
        bezbarwny) a jak nie pomoże to kup se takie skarpetki do pływania. Mam nadzieję
        że pomogłam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka