czekoladka97 10.05.10, 16:52 Hey... Zastanawiam sie czy wyśmiewacie sie z osób teższych? Ja osobiście znam takie osoby , które sie wyśmiewają... Co sądzicie o osobach , które sie wyśmiewają i o tych którzy są wyśmiewani??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slodkiporanek Re: Wyśmiewacie sie? 10.05.10, 17:38 Wyśmiewanie? Nie. Nigdy z powodu samej wagi. Sama jestem gruba, na dzisiejsze kanony b. gruba, więc wiem jak to jest, kiedy na drodze do marzeń stoi ta piepszona waga. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Wyśmiewacie sie? 10.05.10, 18:37 slodkiporanek napisała: Wyśmiewanie? Nie. Nigdy z powodu samej wagi. Sama jestem gruba, na dzisiejsze kanony b. gruba, więc wiem jak to jest, kiedy na drodze do marzeń stoi ta piepszona waga. Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Wyśmiewacie sie? 10.05.10, 17:43 niestety znam kilka takich osób i moim zdaniem to nie w porządku, bo przecież to, że ktoś jest grubszy nie zależy od niego(zn w niektórych przypadkach), a od jego genów....ja sama nie nalezę do szczuplejszych osób i niestety kiedyś spotkałam się z tym, ze się ze mnie wyśmiewano, ale że ja jestem dosyć twardą osoba i nie pozwalam sobie na takie coś to powiedziałam co nie co tym debilom , no i teraz wiedzą , że ze mną się nie zadziera Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Wyśmiewacie sie? 10.05.10, 18:31 WYśmiewam ? - nie Czy znam ? - tak Jest u mnie w klasie taka dziewczyna, ma papiery ... słabo się uczy , jest gruba ... na poczatku roku gdy do nas ona doszła, taki jeden poweidział do niej na lekcji: `spier.dalaj ty krokodylu` prawdę mówiąc było to trochę śmieszne w jego słowach , ale i było mi smutno , przykro. ta dziewczyna wtedy się rozpłakała... Ludzie myslą że są lepsi , ale nikt nie jest idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Wyśmiewacie sie? 10.05.10, 18:26 Ja się nie wyśmiewam, bo to nawet nie jest śmieszne. Nikt z moich znajomych też się nie śmieje. to norma: jeden jest chudy jak tyczka drugi tęższy i co z tegeo Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Wyśmiewacie sie? 10.05.10, 18:31 Nie wyśmiewam się z tęgich osób. Bardzo im współczuję. Osoby, które śmieją się z osób tęższych są po prostu żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Wyśmiewacie sie? 10.05.10, 18:29 to byłoby głupie, bo sama jestem gruuba . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Wyśmiewacie sie? 10.05.10, 18:30 nie, nie wyśmiewam się. Sama jestem `tęga` jak ty to ujęłaś i kiedyś wyśmiewali się ze mnie, ale jakoś tak przeszło wszystkim c; Odpowiedz Link Zgłoś
esy_folresy Re: Wyśmiewacie sie? 10.05.10, 18:40 Nie! Nie! Nie! Według mnie to już jest szczyt chamstwa. Chyba wszyscy wiem że nei jest łatwo schudnąć. To się wiąże z silną wolą, która nei wszyscy posiadamy. Zreszta sa tez osoby chore na nadwage. Ja osobiscie mam kogoś w rodzinie kto z powodu nadwagi ma kłopoty i zamordowałabym własnymi rękoma kogoś kto by się ważył z tego osoby śmiac! Na serio. Odpowiedz Link Zgłoś
ultra_fiolet Re: Wyśmiewacie sie? 11.05.10, 17:20 W dzisiejszych czasach, to po prostu totalny brak tolerancji i poglądów na świat. Nie można się wyśmiewać z wyglądu innych, choć szczerze mówiąc to tez wina otyłych. Otyłość to choroba którą można wyleczyć, no chyba że się nie chce. i w tedy nadwaga jest winą osoby wyśmiewanej, ale prawdą jest że powinniśmy raczej pomagać tym osobom i wspierać je na drodze do unormowania wagi, a nie wyśmiewać. Są też przypadki gdy otyłość jest wadą wrodzoną i w tedy nic nie można zrobić. W każdym razie ja jestem zwolenniczką tolerancji c: (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Wyśmiewacie sie? 11.05.10, 17:08 Wyśmiewam zachowanie i cechy charakteru. Ale w myślach, więc chyba nikomu to nie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: Wyśmiewacie sie? 11.05.10, 17:20 Nie wyśmiewam się ,A te osoby które to robią ,Są po prostu żałosne . Miałam nadwagę ,Ale w nikt się ze mnie nie śmiał. I przypominam - miałam. Ludzie z nadwagą są fajnii jak to mówi moja mama .Są normalni. nie tacy jak ci ,Którzy się śmieją . Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Wyśmiewacie sie? 11.05.10, 19:43 Niektorzy sa grubi nie z wlasnej winy- np. przez tabletki (moja kumpela tak miala) no i sie z niej smiali i nazywali Beczka- no nie jest to za mile ... Osobiscie za chuda nie jestem i mimo ze nie jestem ani troche pulpetem dziewczyny-patyczaki z mojej kl podsmiewywaly sie. A sama skora i kosci jest super !? Odpowiedz Link Zgłoś
kama.xd Wyśmiewacie sie? 11.05.10, 19:45 Nieraz się wymsknie coś niepotrzebnego, ale NIKT nie jest ideałem. ( : Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Wyśmiewacie sie? 11.05.10, 19:51 Pewnie że nie, przecież oni też są ludźmi ;| Wgl nie lubię ludzi którzy się wyśmiewają z innych. Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Wyśmiewacie sie? 11.05.10, 19:53 zależy. nie powinno się ale jak jakiś grubas do mnie pyszczy to nie będe siedziec z zamkniętą mordą i sie gapić. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Wyśmiewacie sie? 11.05.10, 19:58 Mamy w klasie jedną kujonkę, która jest we wswzystkim najlepsza. Oczywiście- wszyscy wyśmiewają się z jej wszechwiedzy i geniuszu matematycznego. Postanowiłam być dla niej miła, bo sama kiedyś była wyśmiewana. na obozie. miałam z 8,9 lat. Wtedy starsze chłopaki wzięły mnie sobie ( bylam wtedy chyba najmłodsza) za kozła ofiarnego i doprowadzali mnie, drugolklasistkę do płaczu. To było straszne. Właśnie dlatego uważam, ze wyśmiewanym osobom trzeba pomagać. Odpowiedz Link Zgłoś
justinbieber123 Re: Wyśmiewacie sie? 11.05.10, 19:55 ja tak nie robie!To jest chamskie!zal mi takich ludzi ktozy to robia!!po prostu masakra Odpowiedz Link Zgłoś
happyend13 ;< 11.05.10, 20:02 ja nie ma nadwagi ani nic , ale jestem trochę z wyglądu " przy kości " i doświadczyłam wielu , głupich / chamskich / przykrych komentarzy . Ja naprawdę chciałabym np. ważyć z 40 kg . no ale taka już moja natura niestety jest pełno takich egoistów którzy obrażają i wgl osoby które nie są równie ładni / chudzi jak oni . niestety żyjemy w takich czasach . sara . Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Wyśmiewacie sie? 12.05.10, 17:21 Nie wyśmiewam się, ponieważ jestem osobą tolerancyjną. Osoby wyśmiewajace się są pozbawione kultury osobistej obfitują za to w buractwo i chamstwo. Nie cierpię takich jednostek... Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Wyśmiewacie sie? 12.05.10, 18:51 wyśmiewam się ? - NIE Czy znam osoby wyś . = TAK i to wiele . Odpowiedz Link Zgłoś