anana97 12.05.10, 14:30 Rola przewodniczącego szkoły nie jest łatwa a, pytanie brzmi co by było gdybyście zostały/li takim 'guru' wszystkich uczniów jakieś pomysły na poprawienie przyjaciołom samopoczucia?gry?konkursy?itp.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyobraznia Re: ^^być przewodniczącym^^ 12.05.10, 15:37 byłam w samorządzie szkolnym , przypuszczam , że za rok , albo dwa będę przewodnicząco samorządu. Pożyjemy - zobaczymy. Nie wiem , co bym robiła. Napewno wszystkie imprezy itd leżałyby w moich rękach. ; > Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: ^^być przewodniczącym^^ 12.05.10, 15:58 Guru wszystkich uczniów? Takie osoby zazwyczaj nie sa traktowane jak guru. Odpowiedz Link Zgłoś
answer Re: ^^być przewodniczącym^^ 13.05.10, 12:15 my mamy zarombistom przewodniczącom i nam robi teraz Mam TAlent Odpowiedz Link Zgłoś
domi_nika Re: ^^być przewodniczącym^^ 12.05.10, 18:13 U mnie w szkole raczej przewodniczący nie jest traktowany jako guru czy coś takiego.A szczerze mówiąc to bym nie chciała byc przewodniczącą,bo nie chciałabym byc odpowiedzialna za te wszystkie imprezy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: ^^być przewodniczącym^^ 12.05.10, 18:21 nie chciałabym być przewodnicząca ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 przewalone 12.05.10, 18:27 ja miałam dość po roku bycia gospodarzem klasy, a Ty tu ze szkołą wyjeżdżasz. przewalona sprawa, miałaś do czynienia z gospodarzem szkoły? nie traktuje się go jak guru... Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 jestem zastępcą : klasowym, szkolnym.. ;d 12.05.10, 18:32 sama nie wiem . ;l ja tam niby dużo, a zarazem mało działam . ;o Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: ^^być przewodniczącym^^ 12.05.10, 19:59 ja jestem przewodniczącą , ale klasy ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
anana97 Re: ^^być przewodniczącym^^ 12.05.10, 20:16 dziwczyny tam mi się tylko napisało weście przestańcie nie mogłam znaleść określenia Odpowiedz Link Zgłoś
sofftine Re: ^^być przewodniczącym^^ 12.05.10, 20:47 Ja nie byłam i nie chcę być. Ciągle będą mieć jakieś problemy (przynajmniej moja szkoła). Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: ^^być przewodniczącym^^ 13.05.10, 12:04 Nigdy nie chciałam i nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.fearless Re: ^^być przewodniczącym^^ 13.05.10, 12:14 "guru" wszystkich uczniów? takie osoby raczej nie są określane jako guru... w mojej starej szkole, większość nie wiedziała nawet kto jest przewodniczącym -,- Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: ^^być przewodniczącym^^ 13.05.10, 12:20 nie chciałabym być przewodniczącą. nawet klasy. nigdy nie byłam i mam nadzieję że nie będę ;c u nas jest chłopak przewodniczącym . nikt go jakoś inaczej nie traktuje . zachowują się jak by był ich normalnym kolegą. Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: ^^być przewodniczącym^^ 13.05.10, 12:20 ojejciu, byłam dwa razy przewodniczącą klasy. nie lubiłam być, ale za pierwszym razem to mnie przyjaciółka 'dla jaj' wpisała, a za drugim razem wychowawczyni. byłam przewodniczącą tylko dlatego, żeby opuszczać lekcje podczas rad. szkoły nie chciałabym być nie jestem dobrym przykładem do naśladowania, a po drugie za duża odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: ^^być przewodniczącym^^ 13.05.10, 12:38 byłam i to dwa lata z rzędu. nic nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
shut_up Re: ^^być przewodniczącym^^ 14.05.10, 21:04 byłam zastępczynią, teraz jestem zastępczynią zastępczyni. i na żaaadne zbiórki nie chodzę :x Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: ^^być przewodniczącym^^ 14.05.10, 21:02 u mnie w sql jest 'dzień koloru' w dany dzień wszyscy ubierają się w 1 kolor. głupie to ale chociaż nie jest tak nudno. Odpowiedz Link Zgłoś