magnaw18 14.05.10, 23:15 robię listę i nie chcę niczego zapomnieć więc mi napiszcie P.S. tam będzie 3 godziny tańca dziennie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudejestwredne Re: Co zabrać na obóz wokalny ? 14.05.10, 23:18 majtki i skarpetki Odpowiedz Link Zgłoś
luskaa Re: Co zabrać na obóz wokalny ? 15.05.10, 09:33 Napewno dresy, wygodne buty do tańca. Noi podstawowe rzeczy. P.S. Ja też mam zamiar w tym roku wybrać się na taki obóz Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 0.0 ja!ja! wiem może ubranie ? 15.05.10, 10:21 matko pytasz nas co zabrać na ulotkach,stronach internetowych wszystko pisze ! Odpowiedz Link Zgłoś
xprincess TU. xd 15.05.10, 10:26 Wygodny strój do zajęć tanecznych, obuwie sportowe, grubsza bluza lub polar, ubranie przeciwdeszczowe, strój kąpielowy, krem z filtrem UV, nakrycie głowy, latarkę, notatnik i przybory do pisania, legitymację szkolną. wziełam ze strony obozu wokalnego. :d Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa98 Re: TU. xd 15.05.10, 10:32 Ona sie pyta bo na ulotkach nie zawze wszystko pisze;P Jak wam nie odpowiada jej pytanie to sie nie wypowiadajcie A abierz owszem wygodny strój do tańca( zależy też jaki taniec bd tańczyć) Ale nalepie dres wygodne buty, itp. no i tak jak wspomniała xprincessa latarkę notatnik I skoro macie tańczyć to ja bym wzieła jakąść maść na odciski czy krem w razie czegoś Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 c ; 15.05.10, 10:34 obóz wokalny? eeh, jak Ci fajnie. zazdroszczę. ale nie wiem, co możesz na niego zabrać. xd Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka54 Re: Co zabrać na obóz wokalny ? 24.05.10, 12:35 napewno dyzodorant , dresy,dużo tischertów i kosmetyki Odpowiedz Link Zgłoś