gorzata.14 Re: Kotku! 22.05.10, 11:58 Ja chciałabym żeby można było pisać z innymi Kotkami ;D Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson TU;) 22.05.10, 12:14 ja tak chce zmiana nicka, skasowanie konta itd oczywiście ja nie chce kasować ale zmiana nicka by się przydała Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Kotku! 22.05.10, 12:18 a po ci ta zmiana nicku ? a możliwośc usuniecia konta - przydałaby sie . Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Kotku! 22.05.10, 12:45 a ja jestem ciekawa, czy kotek wie o takich rzeczach. bo dziś guglowałam siebię (hahaha), no i są trzy strony działające na tej samej zasadzie, które w sumie dodają to samo, lecz piszą 'zobacz wszystko na kotek.pl'. nie wiem, czy to jest zgodne z prawem itp itd. przy okazji znajazłam też coś na forum o zbuntowanych, że niby ja, 'redaktorka kotka', korespondowałam z kimś na temat tej ankiety kotka, kto miałby przyjechać do polski. szczerze mówiąc - to raczej niemożliwe, bo ja takich informacji po prostu nie posiadam. więc ja nie wiem, co za jane_ wyłożyła listę, kogo kot ściągnie, a kogo nie. no i znalazłam kolejną czepialską wzmiankę o moim artykule na screenagers, ale to tak btw i wiem, ze nikogo to nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
scharonn23 Re: Kotku! 22.05.10, 13:37 nie ..nie ...lepiej żeby on nic nie robił...bo jesli zrobi to Kotek będzie jedną wielką naszą klasą ...oceny zdjęć ..komentowanie itp. Niech zostanie tak jak jest . Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Kotku! 22.05.10, 14:01 Zmienianie nicku - nie jestem za tym, bo po jakimś czasie nie będzie wiadomo kto kim jest. Usuwanie kont - jestem za, żeby to było, ktoś chce sobie usunąć konto, bo ktoś go np. napastuje i takie tam.. Korespondencja( wiadomości prywatne) - tak jest to przydatna rzecz Komentarze do profilu - po co ? -.- żeby ktoś mógł napisać jaka jesteś fajny czy głupia albo, że masz fajne fotki proszę ... Tyle ode mnie Peace ! Odpowiedz Link Zgłoś
pruci Re: Kotku! 22.05.10, 14:06 mogłyby być takie komentarze na profilu, zeby sobie wysylac wiadomości to byłoby fajne ! ; ) a zmiana nicku jest niepotrzebna, bo kazdy by nagle zmianiał i nie wiadomo pozniej kto jest kim, a teraz jako tako poznajemy już ludzi po nickach ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
fabienne Re: Kotku! 22.05.10, 15:34 Jestem za tym żeby można było usunąć profil, ale nie zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
dezerterka Re: Kotku! 22.05.10, 18:42 skasowanie konta nie jest złe, co do nicku - mnie się mój podoba ale racja, powinna istnieć opcja zmieniania go, ale tylko z jakimś tam limitem. jane_ już napisała za mnie, dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu TUU !. ;X 22.05.10, 18:43 Jestem przeciwna zmianie nazwy profilu. tak samo jak uwuwaniu . po co zakładałas masz problem . znowu sie robi stronka dla dzieci neeeooo ! troche sie ogarnij . a skoro juz ci tak zależy napisz petycje ;x kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Kotku! 22.05.10, 18:44 lepiej zróbcie coś z tą niby awarią. dalej nie mogę dodać awatara. ile mam czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
dezerterka Re: Kotku! 22.05.10, 18:49 nastolatkak93 napisał(a): > lepiej zróbcie coś z tą niby awarią. dalej nie mogę dodać awatara. ile mam czek > ać. pewnie masz zły format pliku najlepiej z neta się dodaje avatary Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Kotku! 22.05.10, 18:57 nie , własnie o to chodzi ze nie. z neta rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Re: Kotku! 22.05.10, 18:49 Chciałabym zmienić nick. Pewnie 12 mówi, że mam dwanaście lat, a to nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrusfan_ Re: Kotku! 22.05.10, 19:11 Hmm, zmiana nicku nie jest potrzebna. Jane_ ma rację - zmieniamy nick trzy razy w tygodniu... po co to komu? Co do kasowania konta - masz rację, chodź na razie nie czuję takiej potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś