gwiazdeczka36 Re: Kotku! 31.05.10, 17:28 Popieram , a szczególnie z tym zmienianiem nicku . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Kotku! 31.05.10, 17:34 codziennie inny nick , tak ? stanowczo nie ;* Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Kotku! 31.05.10, 17:35 buhahaha, trzeba było nad nickiem pomyśleć. jedyne co się by przydało to prywatne wiadomości. jest dobrze tak jak teraz. serio. Odpowiedz Link Zgłoś
ridiculous Re: Kotku! 31.05.10, 17:36 Ooo! Może prowadźmy dialogi z samym sobą! W końcu napiszesz post, zmienisz nick, poprzesz swoją wypowiedź ( x 896575) i będziesz sławna i lubiana <3333. Jestem stanowczo na nie co do zmiany nick'a. Odpowiedz Link Zgłoś
ronette tu, ! 31.05.10, 17:51 nie , myśle że zmiana loginu jest zbędna. bo gdyby tak te bardziej wyraziste kotki [ katsuu , dżejni , itp ] zaczeły codzienie zmienaić nicki po prostu przestło by widac moderatorki i byśmy sie pogubiły, to samo tyczy sie inych użytkowineczk . chcuiaz jedna zmiana na kocie by sie przydała, : widomości prywatne. ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat jejku . 09.10.10, 11:19 usunąc konto mozna . a zmienianie nicku ? pff. ty chyba nie wiesz, co by było . jak być miała np. zindetyfikowac osobę, z która prowadzisz ciekawą dyskusję, a ona ma już inny nick. raz gadasz z tym, a raz z tym . . . pomyśl, bo to nie boli . Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: tu. 09.10.10, 12:44 mogly by być wiadomości.i coś takiego żeby nie można było wrzucać tysiąc zdjeć gwiazd bo to dobija. Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Moja opinia 09.10.10, 13:02 Ciekawe po co ci ta zmiana nicku o_O a komentarze do zdjęc to chyba po to żeby przyszły $wEEta$nE PoKeMoNy i dawały bezsensowne komentarze typu 'LoVVciamm cIEmmm KoFFanIE, sWEEt phoTTquAA! muAHH <3' jedyną przydatną funkcją byłoby usunięcie profilu i prywatne wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Zgadzam się! 09.10.10, 12:50 Konto można usunąć,ale,żeby można było zmienić nick.Nie zmieniałabym tak,jak Jane pisze 3 razy w tygodniu,po prostu zmieniłabym raz.Same widzicie,jaką nazwę mam.Ale Kotek pewnie i tak nie przejmuje się naszymi prośbami,zmieni,jak będzie chciał Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: Zgadzam się! 09.10.10, 12:54 Wiadomości prywatne byłyby okej. Usuwanie swoich postów, albo "nieudanych" odpowiedzi też. Ale zmiana nicku według mnie jest bezsensu. Masz zamiar założyć konto na kotku to zastanów się dziesięć razy jaki chcesz wybrać nick. Wiadomo, że jeśli wybierzesz nazwę "Kosiam_Bieberka" to z czasem, kiedy nie będziesz jego fanką nazwa stanie się płytka i denna. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarka1998 Re: Kotku! 09.10.10, 12:58 no, przydały by się takie małe zmiany (dobry wątek) Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: Kotku! 09.10.10, 13:07 usuwanie konta byłoby rzeczywiście przydatne, bo zapewne jest dużo opuszczonych kont, które się tylko niepotrzebnie 'walają' po kotku, ale po co zmieniać nick? zaistniał by wtedy tylko niepotrzebny bajzel. Odpowiedz Link Zgłoś
olianna Re: Kotku! 09.10.10, 13:19 Zgadzam się z założycielką tego wątka ! Kotku , ! , Rozwiń jakoś swój szanowny portal ! ; D Odpowiedz Link Zgłoś
temptation . 09.10.10, 14:11 Po co ? Przecenia się zmiany , jane_ ma rację . Gdyby ktoś zmieniał sobie codziennie nick to nikogo byśmy nie kojarzyli i sami nie wiedzielibyśmy w końcu kim na kociu jesteśmy . Jeśli Ci to nie odpowiada wybierz portal ''poszkole.pl'' tam możesz zmieniać nick co 1 minutkę ;D . miłego zanudzenia się na śmierć -,- Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: . 09.10.10, 14:14 aby zmieniać nick no to nie wiem, ale żeby usunąć konto, albo zmienić hasło, to może być ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: . 09.10.10, 14:34 sądzę , że z tym nickiem nie jest to zbyt dobry pomysł . Teraz każdy pozmienia nicki i nikt nie będzie wiedział kim kto jest . >,< . Prywatne wiadomości to był chciała ,aby pojawiła się ta nowa funkcja na kotku . Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemusic_ Re: . 09.10.10, 14:39 z nikiem to nie , ale np. czat ! XD lub wiadomości , żeby do siebie pisać . Odpowiedz Link Zgłoś
heart_ z kasacją to się zgadzam, ale ze zmianą nicku nie! 09.10.10, 14:46 bo ktoś by sobie 1000500100900 razy zmienił nick, za każdym razem wymyślał sobie imię, miejscowość i wiek =.= lepiej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Kotku! 09.10.10, 14:48 ja nie widzę żadnej potrzeby aby zmieniać nick , usówać konto itd. jeżeli ktoś przestanie pisać to zostanie zapomniany , a w "o sobie " może napisać , że konto aktualnie nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
kaila127 Re: Kotku! 09.10.10, 14:49 Ja chcę,ale chyba trzeba napisać w tej sprawie do kotka,bo jak na razie to nic to nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Kotku! 09.10.10, 15:01 wiadomosci i komenty do profilu jeszcze tak ale zmiana nicku absolutnie nie . po co ? po jakims czasie nikt nie bd wiedzial kto kim jest a teraz sie juz troche znamy wlasnie przez te nicki bo avatary tez mozna zmienic . Odpowiedz Link Zgłoś