pink.kaja 16.05.10, 15:00 właśnie ściągam piosenki na mp3, bo jutro jade na wycieczkę... i mam pytanie : jakie polecacie do ściągnięcia? jak co to kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuziio Re: piosenki mp3 ;-dd 23.05.10, 13:35 polecam piosenki Christiny Aguilery z płyty "Stripped" --- { THE-ROCKFERRY.blog.onet.pl } - nowe wydanie "Fabulous" (GaGa, Bieber, Rihanna i inni) Odpowiedz Link Zgłoś
dulce_ Re: piosenki mp3 ;-dd 23.05.10, 19:54 polecam muzykę shakiry <3 np. płyta she wolf. Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 dlaczego ludzie zadają takie głupie pytania? 23.05.10, 19:57 te, które lubisz. =.='' Odpowiedz Link Zgłoś
dezerterka Re: dlaczego ludzie zadają takie głupie pytania? 23.05.10, 20:03 Green Day - Jesus of Suburbia, East Jesus nowhere, homecoming (te długie najlepiej się słucha ), american idiot, boulevard of broken dreams, last night on earth, christian'a inferno wymieniłam te moje ulubione c; skunx - david beckham, punk-rock, ameryka, chuligan zielone żabki - pod mcdonaldem ale to zależy czego słuchasz Odpowiedz Link Zgłoś