toclia97 17.05.10, 19:00 Podoba mi się pewien chłopak. Ale mojej kumpeli też.....A jego kumpel buja się we mnie....Wszystko to takie pokręcone... Co mam robić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: Miłość czy przyjażń 17.05.10, 20:53 przemyśl to, sama coś wymyśl, zbyt skomplikowane my ci nie pomożemy majson Odpowiedz Link Zgłoś
orginalna Re: Miłość czy przyjażń 17.05.10, 21:02 Ja miałam identyczną sytuację, tylko że ten chłopak kochał się we mnie ! Cały czas się kłóciłam się z moją przyjaciółką. Według mnie ona nie może Ci nic zabronić, a pewnie jak ty odpuścisz ona to wykorzysta, walcz o swoje ! Ja się postawiłam i nie pozwoliłam sobą rządzić i już jesteśmy pogodzone a ta sprawa poszła w niepamięć. W ten sposób też przetestujesz tą przyjaźń ! Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose W tym wieku... 17.05.10, 21:05 ... powinnaś postawić na przyjaźń. Za miesiąc będzie po miłości c; Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: Miłość czy przyjażń 17.05.10, 21:07 nie wiem może pogadaj z tym chopakiem ;Dd Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Miłość czy przyjażń 17.05.10, 21:16 ' A jego kumpel buja sie we mnie ' nie cierpię smarkul, które uważają, że każdy je kocha i jeszcze się tym szczycą -,- Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Miłość czy przyjażń 17.05.10, 21:22 sama powinnaś sobie odpowiedzieć na to pytaniee. Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Przyjaźń. 17.05.10, 21:20 Dziewczyno, przyjaźń ponad wszystko, miłość przeminie, przyjaźń nie, wierz mi. I jak podoba wam się ten sam chłopak to odpuść i jeszcze jak masz szansę u innego, to radzę ci poznac go lepiej i zobaczyć co z tego wyniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady wejdz tu, wejdz tu, wejdz tu ! 17.05.10, 21:20 Mi się podoba jeden chłopak i mojemu PRZYJACIELOWI też. i co ja mam zrobić? XD Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 yellow.lady 17.05.10, 21:27 niestety,pozostaję Ci tylko trójkącik ;d pierwsze co mi przyszło do głowy ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: yellow.lady 19.05.10, 20:10 tak, byłoby MEGA. dzięki za radę, ale oni chyba by mnie nie chcieli xd Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Miłość czy przyjażń 18.05.10, 14:29 W tym wieku, to nie jest żadna wielka miłość, a przyjaźń już prędzej. Więc ja na Twoim miejscu już nie zawracałabym sobie głowy tym pytaniem i wybrała kumpele. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1127 Re: proponuje sex grupowy. ;d 19.05.10, 20:20 Dobrze mówisz P Ja bym wybrała przyjaźń. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Miłość czy przyjażń 19.05.10, 20:15 Ktoś tu musi zrezygnować. Inaczej się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
vienna Re: Miłość czy przyjażń 19.05.10, 20:35 posłuchaj , jeżeli podobasz się koledze tego chłopaka , to może powinnaś zwrócić uwagę właśnie na jego kumpla . rozumiem , że teraz się na pewno temu sprzeciwisz , ale pomyśl : jak to by było , gdybyście wy byli razem ( Ty i kolega Twojego `obiektu westchnień ) , a Twoja kumpela z tym , który Jej się podoba ? Ty odstąpiłabyś Jej partnera , a i pewnie obaj chłopcy byliby szczęśliwi . najważniejsze jednak byś Ty czuła się szczęśliwa . tak więc przeanalizuj to . wiem , że takie dylematy czasem sprawiają problemy . pamiętaj jednak , aby pod żadnym pozorem nie rywalizować z koleżanką . to dziecinne i głupie . natomiast jeśli ten jego kolega Ci nie odpowiada , to może warto odpuścić i tak ? i szukać dalej ? ( ; życzę powodzenia ; > Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Miłość czy przyjażń 19.05.10, 20:38 wybierz tego co sie buja w tobie ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
natzal Re: Miłość czy przyjażń 19.05.10, 20:40 Przyjaźń. Jeśli jednak twoja kumpela startuje bierz się za faceta Odpowiedz Link Zgłoś
miss1111 Re: Miłość czy przyjażń 19.05.10, 20:43 A kto się pierwszy zakochał w tym kolesiu ?? ty czy ona ??? Odpowiedz Link Zgłoś
marti672 Re: Miłość czy przyjażń 19.05.10, 20:48 oczywiście : nie konkuruj z kumpelą bądź uczciwa ( ale tak żebys zdobyła chłopaka ) najpierw porozmawiaj z obiektem twoich westhnień spławi cię to : porozmawiaj z WIELBICIELAMI Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: Miłość czy przyjażń 19.05.10, 20:51 Wspólnie zadajcie sobie pytanie: Czy warto sie o niego klócić. Może, żeby bylo fair obydwie sobie dajcie sobie z nim spokój Odpowiedz Link Zgłoś
squash przyjaźń. 19.05.10, 20:58 w twoim przypadku nie ma sensu stawiać na zauroczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave TU! 19.05.10, 20:59 Nie zdradzaj przyjaciółki dla chłopaka! Nie warto! Byłam już w kilku takich pojebanych sytuacjach i nie życzę Ci tego. Pamiętaj miłość jest jak bańka - szybko pryska. A przyjaźni lepiej z tego powodu nie narażać. Odpowiedz Link Zgłoś
kotlet_mielony Re: Miłość czy przyjażń 22.05.10, 07:59 O matko, jakiż to wielki problem. Odpowiedz Link Zgłoś