drummie_ Re: Adam Lambert . Nietolerancja 07.07.10, 21:58 kurczaczki no, tych wszystkich homofobów to bym najchętniej natrzaskała po mordach i już. uch, przepraszam, ale jestem przewrażliwiona na punkcie nietolerancji, tacy ludzie mnie dobijają - jak można uważać, że ktoś jest gorszy z powodu innej orientacji itp.?! jeśli chodzi o Lamberta, to mi się podoba. sama jestem tym zdziwiona, ale jego piosenki wyjątkowo wpadają w ucho, a i głos ma przyjemny Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Adam Lambert . Nietolerancja 07.07.10, 22:01 słyszałam kiedyś, nie przypadł mi do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
demilovatocool Re: Adam Lambert . Nietolerancja 07.07.10, 22:02 on jest śliczny i mi się też podoba!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 07.07.10, 22:08 co do jego orientacji, nie mam nic. ale za bardzo przypomina mi Billa, na siłę go kopiuje, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 07.07.10, 22:14 czytałam o nim w bravo . ; d nie słyszałam żadnej z jego piosenek, tak jakoś mnie do niego nie ciagnie! i nie dlatego, że jest gejem <a dowiedzialam się o tym z twojego wątku> tylko po prostu nie lubię takiego stylu i rodzaju muzyki i w o! Odpowiedz Link Zgłoś
sasha21 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 11.07.10, 17:25 Watchaya Want From Me mogę słuchać cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Adam Lambert . Nietolerancja 11.07.10, 17:50 nie znam gościa. pierwszy raz słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Adam Lambert . Nietolerancja 11.07.10, 17:54 Gdy usłyszałam jego piosenkę, od razu przypadła mi do gustu, a fakt, że Adam jest gejem w ogóle mi nie przeszkadza. Szanuję lesbijki i gejów. To, że mają inne upodobania nie znaczy, że oni są jacyś inni. Każdy ma swój gust, prawda? I wkurza mnie, że teraz wszyscy się tak naśmiewają z gejów i lesbijek, ale cóż nie zmienię świata. Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: Adam Lambert . Nietolerancja 11.07.10, 17:57 Hmm specjalną fanką nie jestem, w sumie z jego piosenek słyszałam tylko Whataya Want From me ale strasznie mi się ta piosenka podoba. Utalentowany chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
mrauuu Re: Adam Lambert . Nietolerancja 11.07.10, 18:03 Haha Nawet jakby gejem nie był to co by Ci to dało? Ha. Gość nawet nie wie o Twoim istnieniu. A swoją drogą... 16 lat i zauroczenia gwiazdami?? Proszę Cię... A co do piosenki Lamberta to faktycznie jest fajna. I jak dla mnie to nie ważne kto ją śpiewa, czy gej czy hetero, ważne że wpada w ucho... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuunia_11 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 11.07.10, 18:03 Ma fajne piosenki. Jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
katka_94 Niestety 11.07.10, 18:04 Botak to juz jest ze najlepsi faceci to geje albo zajęci. Odpowiedz Link Zgłoś
selenka_gomez Re: Adam Lambert . Nietolerancja 11.07.10, 18:07 On ma fajowy głos ! mi to nie przeszkadza że jest gejem ; / nie wim czemu niektórzy tego nietolerują ;/ A tak wgl to szkoda że jest gejem bo jest piękny ;* Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 MASZ RACJE 11.07.10, 18:08 Adam jest cudowny boski itd. najbardziej podoba mi sie Adam Lambert What Do You Want From Me on ma cudowny glos a to ze jest gejem mi nie przeszkadza ani troche ale szkoda ze jets gejem bo jest ciachem Odpowiedz Link Zgłoś
primas Re: Adam Lambert . Nietolerancja 11.07.10, 19:33 On jest gejem? Nie wiedziałam ... Pomimo to jestem jego fanką ; - ) Ma super głos ! Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 11.07.10, 19:39 no raczej że znam - to znaczy wiem który to jest. szkoda że jest gejem ale ma cudowny głos i jestem jego fanką Odpowiedz Link Zgłoś
antybieber7 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 11.07.10, 19:40 Adam, jest bardzo utalentowany i potrafi wybić się na szczyt list muzycznych jest też bardzo odważny... mi nie przeszkadza że jest gejem, geje są tak samo normalni jak ludzie hetero. Do tego ma jeszcze zabójczy uśmiech naprawdę Uwielbiam jego wszystkie piosenki, a w pokoju już nie długo zagości jego płyta Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: whataya want from me <3333 11.07.10, 20:05 a dziwisz się? Polska jest wytwórnią braku tolerancji do homoseksualistów. chłopak ma cudowny głos. urodą nie świeci, ale czy to naprawdę takie ważne? Odpowiedz Link Zgłoś
pudel ... 15.10.10, 23:00 lubie piosenkę tego gościa, ale nie znam go z wyglądu i wgl. nie wiem nawet skąd on jest. poprostu w radiu centrum go puszczają jak jadę z tatą samochodem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
elusha_21 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 11.07.10, 19:55 Nie znam go ale, jak jest ładny no i jest gejem to trudna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Adam Lambert . Nietolerancja 01.08.10, 09:35 Bardzo lubię jego głos, a co do jego orientacji to toleruję ją. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoooladowaaa Re: Adam Lambert . Nietolerancja 11.07.10, 19:56 Jedna piosenka jego przypadła mi do gustu... Odpowiedz Link Zgłoś
kotka369 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 29.07.10, 12:45 Mi to nie przeszkadza i tak bd go lubiła . Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: Adam Lambert . Nietolerancja 29.07.10, 12:48 ja go bardzo lubię, szczególnie teledysk For your entertainment.! nie mam nic do gejów, szkoda, że nie jest bi. : P Odpowiedz Link Zgłoś
joe23 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 29.07.10, 12:49 Jest bardzo utalentowany ma świetny głos i nie przeszkadza mi to że jest gejem to jego wybór... nam nic o tego Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Adam Lambert . Nietolerancja 29.07.10, 12:52 a co to za różnica kogo kocha? jest gejem. no i co w związku z tym? no właśnie. nic. dla mnie adam jest interesującą postacią, lubie jego muzykę. i mam nadzieję, że dobrze rozwinie swoją karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaapelusik Re: Adam Lambert . Nietolerancja 29.07.10, 12:57 no, jest ładny i niektóre piosenki ma fajne jest spoko x] Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: Adam Lambert . Nietolerancja 29.07.10, 13:02 a ja go nie lubię, jako osoby. nie przez nietolerancje, ale dlatego że jest taki sztuczny (plastikowy). Odpowiedz Link Zgłoś
zdradzona_112 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 29.07.10, 13:06 wiem jest śliczny,ile on ma lat wogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka nietolerancja... 29.07.10, 13:09 dokładnie. Ktoś na odpowie.pl zapytał mnie o to co sądzę o gejach/lesbijkach. Odpowiedziałam, że są takimi samymi ludźmi jak my. Powiedziałam prawdę. My jako osoby , że kochamy inną płeć jesteśmy dla nich dziwnym stworzeniem [no cóż, może dla niektórych] , ale naprawdę szkoda mi tych ludzi którzy mówią, że geje czy też less. to są 'poje.busy' . Wytłumaczcie mi , dlaczego? Zrobili wam coś? Są zwykłymi ludźmi jak my, tylko kochają tę samą płeć. ~Ave. Odpowiedz Link Zgłoś