seneka4 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 26.10.10, 17:00 Co do tego ,ze jest gejem ie masz czego żałować i tak prawdopodobieństwo ,ze Go kiedykolwiek spotkasz jest równe zeru ,no chyba ,że pójdziesz na jakiś jego koncert. Więc raczej nie ma szans na nic więcej ,jak dla mnie nie jest jakiś zachwycający, z wyglądu wolę inny typ chłopaków. Co do jego muzyki to nie jest jakaś super, nie słucham Go ,mam do niego całkiem obojętny stosunek. Odpowiedz Link Zgłoś
grenade Re: Adam Lambert . Nietolerancja 01.01.11, 18:45 Szczerze mówiąc to nie interesuje mnie, czy dany artysta jest gejem czy bi czy hetero. Piosenkarz ma mieć talent i to się liczy. Adam go posiada i dlatego go lubię. Piosenki ma fajne, teksty dobre. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
mysky . 01.01.11, 18:48 Ja tam nie mam nic ani do niego, ani do gejów. Po prostu go nie lubię. Nie lubię jego muzyki i tego, że (według mnie) kopiuje Billa Kaulitza. MySky Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo -,- 02.01.11, 15:12 co ci po tym jak by był hetero ? i tak byś z nim nie chodziła. ja do niego, ani jego orientacji nic nie mam. robi świetną muzykę i na tym powinniśmy się skupić, a nie czy jest homo, bi czy hetero . Odpowiedz Link Zgłoś
werciak Re: Adam Lambert . Nietolerancja 02.01.11, 15:17 mi też w ogóle nie przeszkadza to . Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Adam Lambert . Nietolerancja 02.01.11, 15:21 nie lubię go bo nie podoba mi się jego muzyka to że jest gejem mam gdzieś . mi to wgl nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek1995 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 02.01.11, 15:25 ja też lubię tą piosenkę...mi nie przeszkadzałoby gdyby mój idol był gejem...orientacja nie ma znaczenia jeśli ktoś jest tak utalentowany ;D Odpowiedz Link Zgłoś