maal_utka. 22.05.10, 14:23 Ciągle padaa i padaa . xdd ale jest Okropnie . xd gorąco . xd Co roobicie g.Dy pada . ;p lub wam sie nudzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitty Re: Ciągle... 22.05.10, 14:33 u mnie nie pada. jest słonecznie. ale się nie cieszę, jestem chora i nie mogę wyjść. siedzę sama od czwartku. Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Ciągle... 22.05.10, 14:37 u mnie jest słonecznie, ale tak jak kitty tez nie wychodzę z domku bo jestem chora ;// Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa... Re: Ciągle... 22.05.10, 14:50 U mnie na szczęście nie pada i świeci słoneczko... Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Ciągle... 22.05.10, 14:36 U nas jest zaduch i zbliża się burza. Beznadziejnie... Odpowiedz Link Zgłoś
laura_ Re: Ciągle... 22.05.10, 14:37 A u mnie jest 20 stopni Jak pada to czytam książki lub się uczę. Odpowiedz Link Zgłoś
trooskaweczka ;/ 22.05.10, 14:40 Gdy pada, siedzę na necie...oglądam TV...czytam jakąś dobrą książkę... Ale fakt...też mnie to wkurza, że ciągle pada... Ale że jest gorąco, to akurat się ciaszę... W końcu wbiję w krótkie spodenki xD Odpowiedz Link Zgłoś
nata6626 Klik 22.05.10, 14:42 U mnie jest słonecznie! A jak padało, to chodziłam z paczką(1koleżnka,3kolegów) i skakaliśmy prze rzekę(nie była szeroka)! <33 Ja do niej nie wpadłam, ale koledze do niej rower wpadł ;D Musiał wejść. Brr... Przez rzekę skakaliśmy jeszcze przed szkołą w pt(było na 9)! Paczka była prawie cała mokra ;p A ja nie, tylko but ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
koaal u mnie .. 22.05.10, 15:05 .. wcześniej był b. ciepło , a aktualnie zbiera się na burzę. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: Ciągle... 22.05.10, 15:10 Gdy pada, bądź jest burza lubię czytac książki, albo rozmawiać z rodzicami ;D . Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Ciągle... 22.05.10, 15:11 A u mnie świeci wspaniałe i piękne słońce... Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Kocham deszcz . 22.05.10, 15:17 ale jak na złość u mnie akurat słoneczko świeci . zamienisz się na pogode ? Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Ciągle... 22.05.10, 15:17 u mnie jest słonecznie i cieplutko. no i duszno, za kilka godzin będzie padać. jak pada deszcz to jest fajnie, bo siedzę sobie w domku z herbatą i gram w simsy c: Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Ciągle... 22.05.10, 15:29 yyy. pospieszyłam się ..zaczęło padać ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
oluusx ajajaj . ;> 22.05.10, 15:40 no, umnie właśnie teraz zaczeło lać ;< a juwenalia się zaczynają o 16:30, ale na szczęście w oddali widze piękne białe chmury ! ;> tylko te grzmoty, awwr. ale wracając do tematu, kiedy pada zwykle siedzę na kompie, lub zanajduje sobię jakąś ciekawą książke i ją czytam. btw. wątek bodajże już był aczkolwiek nie jestem pewna ;-dd Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Re: Ciągle... 22.05.10, 20:14 czytam, gram na gitarze, chodzę po necie, oglądam filmu,, umawiam się z koleżanką Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Ciągle... 22.05.10, 22:02 Lubię deszcz, z umiarem oczywiście. Gdy pada to najczęściej siedzę na kompie oczywiście. Albo czytam książkę. Albo słucham muzyki. Albo bawię się z bratem. Albo oglądam różne głupie seriale. Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu ; D 22.05.10, 22:07 lubie deszcz ,ale niema co robić wiec wedy słucham muzyki albo siedze pod drzewem z kolegami i koleżankami. wole słoneczko można na rolkach pojeździć , albo na rower . osobiscie nie lubie upału, wole jak jest w sam raz ;x Odpowiedz Link Zgłoś