bieberek Re: 7 min 25.05.10, 20:51 Tak! Grałam w to na wycieczce klasowej...tylko my daliśmy 3min. w niebie,bo na pewno 7 byśmy nie wytrzymali!A jak miałabym mieć wymarzonego...to w ogóle się nie trafił...Ale w życiu to tak Jak byłam z takim chłopakiem w ciemnje szafie(Jasiek się nazywa-taki zbok,że nie da się opisać!)to on tak(chyba się domyślacie w ajki sposób)-"Oh,oh Zuzia!Nie tak mocno!" I w ogóle po nogach mnie macał i wszędzie!! żal gośćia! Ale poza tym było naprawdę świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
selly. Re: 7 min 25.05.10, 21:40 ja grałam tylko w zwykła butelkę i tak sie szczęśliwie złożyło, że zawsze wylosowałam swojego chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne a w słoneczko też grałaś 25.05.10, 21:50 bo te zabawy są na takim samym poziomie. Nie rozumiem jak można nie szanować siebie i to w taki sposób. Tak z byle kim? Nie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
pluviale_ Nie, mam lepsze sposoby na zabicie wolnego czasu. 26.05.10, 15:08 Było bodajże w Pamiętniku Księżniczki. Ach te polskie nastolatki upodabniające się do tych z amerykańskiej książki -,-' Odpowiedz Link Zgłoś
mewusia Re: 7 min 26.05.10, 15:25 słyszałam o tym "7 minut " a tak to nie grałam . Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: tu. 27.05.10, 20:59 Ja nie, ale moja przyrodnia siostra tak. Tylko tak się zdarzyło, że padło na jej chłopaka i nie musieli się ograniczać..ale nie wnikam co robili. ;d. Dla mnie to idiotyczne! * chyba, że trafisz na swojego chłopaka :] Odpowiedz Link Zgłoś