proxy_ 28.05.10, 11:33 A więc na dyskoteke zakazali mi przygotować muzyke. A ja kąpletnie nie wiem co ściągnąć. Bo to ma być takie do tańczenia. Coś żywego, a ja nie słucham takiej muzyki. Pomóżcie mi proszę. Napiszcie swoje propozyję. Z góry dziękuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norrmalna Re: Dyskoteka/Muzyka. 28.05.10, 11:48 piosenki Keshy Rihanna-Rude Boy morris-desire alexandra burke-bad boys belmondo-club is mine belmondo-lady danny just like that akon sexy bith piosenki Innej kat deluna push kat deluna run the show dalej nie pamietam, ale mam pomysl, wejdz na strone eski i tam bedziesz miala rozne hity i bd mogla przesluchac kawalek, jak ci sie spodoba to sciagniesz Odpowiedz Link Zgłoś
lajlaj1 Re: Dyskoteka/Muzyka. 02.06.10, 15:18 hmm dużo jest no ale to bedzie tak : ke$ha : blah blah balh robert m feat .nicco -dance hall track david guetta feat .chris wills ,fergie &imfao -gettin over you jamal -policman jay sean feat lil wayne -down chelley -i took the night baltimore club music singkle ladies john legend feat .andre -grean light ke$ha dancing with a teras in my eyes Zero - bania u cygana Abradab - rapowe ziarno mam nadzije że pomogłam xD Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: Dyskoteka/Muzyka. 02.06.10, 15:29 Sobota- tańcz głupia Metro Station- Shate it Metro Station- Seventeen frever Weź też coś z disco polo typu czarne oczy, jesteś szalona, żono moja. Głupie, ale przy tym wszyscy się dadzą rozruszac i zaczną śpiewac ; D Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Dyskoteka/Muzyka. 02.06.10, 15:25 Ostatnio zaczęłam słuchać Hey Monday, ich piosenki są fajne i nadają się na dyskotekę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: Dyskoteka/Muzyka. 02.06.10, 15:58 Ellie Goulding. śledzę też nowe kawałki Bullet For My Valentine. Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Dyskoteka/Muzyka. 02.06.10, 15:33 Wisz w wyszukiwarkę na yt przypadkowe tytuły po angielsku i po polsku może coś fajnego znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
schab_na_goraco disco polo. 02.06.10, 15:44 tak, wiem głupie, ale najlepiej się tańczy. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Dyskoteka/Muzyka. 02.06.10, 15:47 włącz open.fm i tam poszukaj piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś