drabina 28.05.10, 14:21 Mam kolege który chce żebym do niego przyszła ale ja nie lubie do niego chodzić i zresztą nie przepadam za nim co mam zrobić żeby zostawił mnie w spokoju????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laurilla Re: Natrętny kolega 28.05.10, 14:31 powiedz mu stanowcze NIE,powiedz po prostu,że nie masz czasu,lub że Ci nie pasuje powinno zadziałać Odpowiedz Link Zgłoś
patibilendziak =] 28.05.10, 14:32 Grzecznie powiedz mu, że masz inne plany. Jeżeli cię lubi, to uszanuje twoją decyzję. Jeżeli chce tylko popisać się przed kolegami ile dziewczyn udało mu się poderwać, to jest on tylko zwykłym dupkiem. Jeżeli nie da ci spokoju to umów się z koleżanką, że będziecie wszędzie chodzić razem i jak on znów się spyta, czy chcesz z nim pójść to powiedz, że właśnie tego dnia nie możesz, bo np. idziecie na wspólne zakupy itp. xoxo patibilendziak Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: =] 28.05.10, 14:34 powiedzieć mu , że nie chcesz ?! to taki problem ? ... Odpowiedz Link Zgłoś
coco. Re: =] 28.05.10, 14:49 skoro go nie lubisz to jaki masz problem ? powiedz mu żeby się odpieprzył i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
patibilendziak Re: =] 28.05.10, 15:24 Yyyy.... Ale wy wiecie, że założycielka tego wątku ma 9 lat? Nie wypada jej mówić "Odpieprz się ode mnie!" Przecie to jeszcze dziecko...... Odpowiedz Link Zgłoś
mbieberowa Re: Natrętny kolega 28.05.10, 15:33 powiedz zeby sie od cb odwalil albo....i tu wymysl jakis argument ktory wedlug ciebie go zniecheci badz cos w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: Natrętny kolega 28.05.10, 15:34 Powiedz mu, że niechcesz, nie możesz, nie lubisz go, nie masz czasu. Cokolwiek, to nie trudne^^. Odpowiedz Link Zgłoś
silllver Re: Natrętny kolega 28.05.10, 20:50 Czy bycie z nim szczerym to dla ciebie problem ? Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Natrętny kolega 28.05.10, 21:18 Powiedz mu, że nic z tego, bo pewnie mu się podobasz. Odpowiedz Link Zgłoś