denessa Re: disco polo:/ 29.05.10, 18:39 dla mnie to nie obciach tylko że my raczej tego na jaja słuchamy . faze na disco polo ( tak że słucham tego seio ) miałam w wieku 11-12 . teraz to tylko dyskoteki ( chociaż ostatnio było za dużo i się wkurzyłyśmy z laskami i wyszłyśmy ) albo na jaja w autobusie śpiewamy . Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Nienawidzę tej durnej sieczki... 29.05.10, 18:46 Za moim miastem często są organizowane takie potańcówy disco-polowe... Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: Nienawidzę tej durnej sieczki... 29.05.10, 19:05 każdy mówi, ze nie słucha, ale jak przychodzi co do czego to każdy zna wszystkie teksty na pamięc mówcie co chcecie, ale trzeba przyznać, ze bez disco polo nie ma dobrej imprezy ;D i do karaoke też idealne. Jak nam na wycieczce w autobusie puścili 'wolność i swoboda' to był szał ciał ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tarja_jean Re: disco polo:/ 09.06.10, 11:12 ja nie słucham disco polo i chyba obciachem jest tego słuchać... ale przecież to zależy od gustu, każdy ma inny Odpowiedz Link Zgłoś
pocahontas DISCO POLO 09.06.10, 19:05 Jest takie bardzo znane i bardzooo mądre powiedzenie: ,,O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE'' Oczywiście niektóre piosenki disco polo są fajne i warte posłuchania... Jednak w każym rodzaju muzki są lepsze i gorsze kawałki. Ja osobiście nie lubię tego rodzaju muzki... Odpowiedz Link Zgłoś
andxz niby tak ale... 09.06.10, 19:08 .... jak jestem na imprezie to najlepiej mi się tańczy do kawałka ' Bo ja tańczyć chcę ' czy coś w tym stylu. ale ogólnie nie lubię tego. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: disco polo:/ 09.06.10, 19:12 hahahaha wybacz ale nienawidzę tego . te piosenki mają durne teksty jak i melodię . @ Odpowiedz Link Zgłoś
nikson Re: disco polo:/ 09.06.10, 19:12 EE , mi to szczerze mówiąc zwisa obok dupy ^^ , nie słucham ale też nie mam nic przeciw !! Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. dobra, dobra! 09.06.10, 19:13 Wszyscy tak się śmieją z disco polo, a jak przyjdzie co do czego to przy tej muzyce najlepiej się ludzie bawią! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_th Re: disco polo:/ 09.06.10, 19:13 nie lubie disco polo, ale to raczej nie obciach, każdy ma inny gust, ja na przykład lubie Toki Hotel, czego inni nie lubią. ale muszę Ci powiedzieć,że dużo osób z mojej klasy lubi disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: disco polo:/ 09.06.10, 19:24 jak ktoś lubi ,no to nie ma problemu. Jakoś mi to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: disco polo:/ 09.06.10, 19:29 ja nie moge tego sluchać . Nienawidze disco polo. xd Ale jak ktoś lubi to jego sprawa . Odpowiedz Link Zgłoś
candy21 Re: disco polo:/ 09.06.10, 19:25 jak dla mnie ta muzyka to totalna siara, bez obrazy dla niektórych. to jest dobre dla ludzi w wieku ok 40 lat, którzy tego słuchali mniej więcej w naszym wieku, ale mamy wolny kraj i każdy słuch czego chce. Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 buhahaha xd 09.06.10, 19:34 ja osobiscie nie lubie , i masz racje , duzo osob mowi ze to obciach i chyba w sumie tak jest . ale kazdy ma swoje gusta . ja lubie ruffneck i rock a ty disco polo ;p. tak juz jest xd Odpowiedz Link Zgłoś
ania040995 Re: disco polo:/ 09.06.10, 19:37 Ja nie lubię disco polo . Zresztą nigdy nie lubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: disco polo:/ 09.06.10, 19:37 Wszyscy co mówią że to obciach to ....... Ale jak na dyskotece puszczą Jesteś szalona to od razu chce się tańczyć, prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: disco polo:/ 09.06.10, 19:53 Słucham nie lubię, ale tańczyć- owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
colors . 09.06.10, 20:04 nie słucham na codzień , ale fajnie się przy nich bawi ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl . 09.06.10, 20:00 Co kto lubi tego słucha - i tyle mam na ten temat do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Chyba "Jesteś szalona" xD 09.06.10, 20:01 Nie, nie słucham disco-polo, wole h-h,rap, pop itd xD Odpowiedz Link Zgłoś
lady_secret. Re: Chyba "Jesteś szalona" xD 04.07.10, 12:19 dokładnie... ja nie słucham disco polo, bo ta muzyka moim zdaniem jest żenująca... Ja tym wolę ROCKA. ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
wielotematyczne Re: disco polo:/ 09.06.10, 20:04 kliknij ! kliknij ! kliknij ! kliknij ! kliknij ! Odpowiedz Link Zgłoś
miirinda666 Re: disco polo:/ 09.06.10, 20:06 Większość ludzi mówi, że nienawidzi disco-polo, a na imprezach, dyskotekach,zabawach, do nich tańczą i znają cały tekst na pamięć Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: disco polo:/ 09.06.10, 20:07 ja na co dzień nie słucham disco polo, ale na imprezach to najlepiej przy takiej muzyce, każdy w tedy się dobrze bawi Odpowiedz Link Zgłoś