anahi1 29.05.10, 09:00 tak jak w temacie czy obciach jest lubić disco polo?? ja szczerze lubie niektóre piosenki z disco polo... ale większość ludzi uważa że to obciach. a wy jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morphine_ Re: disco polo:/ 29.05.10, 09:04 O jaaa 3x Nienawidzę Disco-Polo! A czy to obciach? Sama nie wiem ;x Dla mnie taak.! Odpowiedz Link Zgłoś
bejbe95 Re: disco polo:/ 04.07.10, 11:36 jak u nas w sql na dysce póscili disco polo to wszyscy uszy zatykali ;// ja nie słu cham na szczeście Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: disco polo:/ 04.07.10, 13:43 Ja nie słucham, ale jak jest dyskoteka to cała sala bawi się w najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Re: disco polo:/ 03.07.10, 10:43 Lubie się przy disco polo pobawić na weselach. Ogólnie ja go nie słucham. To nie obciach. Dla Ciebie obciachem może być to, że ktoś słucha metalu. Nie przejmuj się opinią ludzi na tematy takie jak zainteresowania czy upodobanie. : o Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza klik. 29.05.10, 09:06 wszyscy mówią, że to obciach, ale na imprezach się najlepiej bawi przy "Jesteś szalona", czy "Bo ja tańczyć chcę" Odpowiedz Link Zgłoś
quenxd Re: disco polo:/ 29.05.10, 09:31 wszyscy mówią , że to obciach a ja tak nie sądzę . . . Bo ktoś ''zajeb*sty'' powiedział że to wieś i już wszyscy tego nie lubią . Muzyka taka jak każda . Muzyka disco polo ma rytm i to gwarantuje świetna zabawę . Tekstu może nie ma zbyt pouczającego itp . ale w tym too nie rożni się mocno od tych wszystkich 'pussycat dols''' i innych'' hanów montanów'' chociaż te to i nawet nie mają dobrego rytmu . Nikt disco polo nie lubi a niby przy czym najlepiej jest bawić się na dyskotekach i weselach . . . Bo najważniejsze to miec swoje zdanie i być tolerancyjnym . Może wypowiedź napisana nieco nie poprawnie aza to sory . pzdr ; * Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat disco polo:/ 29.05.10, 09:22 dla mnie to jest obciach . nie cierpię takiej muzyki, żadnych wartości ... a nie są lepsze kawałki klubowe ? są. a bardziej normalne i fajne . Odpowiedz Link Zgłoś
gb Re: disco polo:/ 29.05.10, 09:26 najlepiej się do nich bawi ale na co dzień myślę, że to obciach. Ale zależy od gustu Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 Re: disco polo:/ 29.05.10, 09:43 Zależy jak kto patrzy na to, jeśli ktoś ma własne zdanie i robi co chce to jest ok, ale i tak wszyscy wiemy, że najlepiej się do tego tańczy na dyskotekach Odpowiedz Link Zgłoś
pati123153 Re: disco polo:/ 29.05.10, 09:27 Disco Polo to normalny, jeden z wielu gatunek muzyki. Też lubie niektóre piosenki, fajnie się do nich na dyskotece tańczy. I moim zdaniem nie jest to żaden obciach słuchać takiej muzy, każdy lubi to co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Re: disco polo:/ 29.05.10, 09:30 Wszyscy mówią, że to obciach, ale tak naprawdę do nich można tańczyć - i często na dyskotekach szkolnych leci, więc nie ma się czym przejmować. Ludzie, którzy tak uważają pierwsi lecą na imprezę. Cała prawda Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: yuitza 29.05.10, 09:33 Dokładnie.I Tak właśnie jest,wszyscy krytykują,a na dyskotekach,gdy poleci JESTEŚ SZALONA szał jest od razu ; ) Ja lubie Disco Polo i się tego nie wstydze Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: yuitza 29.05.10, 09:38 dokładnie. może słowa nie są zbyt pouczające, ale gdy na dyskotece poleci " bo ja tańczyć chce", albo "pokaz jak się kręcisz" to wszyscy się bawią. lepiej jest tanczycprzy tym niz przt metalu np. Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: yuitza 04.07.10, 13:44 wlaśnie o to chodzi, a wszyscy go tak chwalą. tylko za co?? Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek disco polo:/ 29.05.10, 11:16 Nie widzę nic złego w tym rodzaju muzyki. Mam nawet specjalny katalog w telefonie z piosenkami z lat wcześniej. Jakoś nie widzę w tym siary... Słucham dziasiejszych piosenek, ale dp też kocham. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb nienawidzę. 29.05.10, 11:20 nie wiem, nienawidzę i tyle. nawet bawić się przy tym nie umiem, już wolę techniawę i umcumcumc ;x Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: disco polo:/ 29.05.10, 11:24 Na codzień nie słucham, ale na imprezach fajnie się do tego bawi Odpowiedz Link Zgłoś
amydenlee Re: disco polo:/ 29.05.10, 13:13 nie lubię tego.podobnie jak techno czy inne łup-łup Odpowiedz Link Zgłoś
scream_ nie nie lubie dp 29.05.10, 13:15 ale kazdy ma inny gust i nie powinno sie dzielić muze na obciach i lans Odpowiedz Link Zgłoś
madziusiaaaa Re: disco polo:/ 29.05.10, 17:13 Nie znoszę Disco polo!! A czy to obciach?? nie wiem każdy słucha taką muzykę jaką lubi Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: disco polo:/ 29.05.10, 17:17 No..dla mnie to obciach trochę..! Ale jesli ktoś lubi ,to nie będę mu wygadywać, żeby zmienił polubienia. Odpowiedz Link Zgłoś
pluviale_ Lubię, a co! 29.05.10, 17:26 Disco polo idealne do tańczenia i wygłupiania się ze znajomymi. Mam do siebie dystans i nie jestem na tyle wysublimowana, żeby twierdzić "och, ach, słucham tylko i wyłącznie górnolotnych piosenek, żadnych tam disco polo. ta muzyka to dno". Wybaczcie ludzie, połowa ludzi twierdzi, że disco polo jest żałosne i ani trochę nie bawi, ale jak puszczą na imprezie to każdy zna tekst, zaczyna się wygłupiać i w ogóle. Cóżż. Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 jeeesteś szalona ! :DD 02.08.10, 10:36 to zawsze u mnie w szkole leciało na jakiś dyskotekach itd . ale to to wszyscy sądzą że to obciach . Odpowiedz Link Zgłoś
andziuuuuus Re: disco polo:/ 29.05.10, 17:30 disco poloo jest najlepsze do zabawy ! nie wiem o co moze chodzic tym ktorzy mowia ze to obciach . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
silllver Re: disco polo:/ 29.05.10, 17:37 Wszyscy mówią, że disco polo jest do bani ale jak na dyskotece puszczają np "jesteś szalona" to każdy zna tekst na pamięć. oO Odpowiedz Link Zgłoś
fabienne Re: disco polo:/ 29.05.10, 17:42 Ja nieznoszę dosco polo. Mój kumpel w kółko tego słucha. Szczerze, to już mam tego dość. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 29.05.10, 17:51 nie mam nic do osób lubiących disco polo. każdy ma swój gust. ja osobiście nie lubię disco polo, bo mnie drażni. Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiotka Re: disco polo:/ 29.05.10, 18:01 Jeśli mam do wyboru klub disco, a super cool miejscówe z muzą w stylu hip hop, to zdecydowanie wybieram pierwszą opcję. Lubię disco polo i się tego nie wsydzę, acz chętniej słucham rocka i... uwaga: lat 80. Tak, też lubie i bardzo cieszę się z tego powodu, że się nie kryję z moim upodobaniami, tylko otwarcie o nich mówię Odpowiedz Link Zgłoś