alexis__ 30.05.10, 18:03 podoba wam się ta piosenka ? www.youtube.com/watch?v=Wee4TOi-mkc&feature=fvst bo mnie bardzo ____________________________________________ piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexis__ Re: Big Bang & 2NE1 - Lollipop 30.05.10, 18:17 jesteście ? hmm? piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
rihanna_ Re: Big Bang & 2NE1 - Lollipop 30.05.10, 18:35 nawet ,nawet. jakos nie przypadło do gustu ,ale najgorsze nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Uwielbiam ryć sobie tym mózg! 31.05.10, 13:37 To jest tak samo zjxbane jak SNSD, ale mimo to, gdy mam odjeba i lubię się poodmóżdżać, to włączam. Ogólnie, do odmóżdżania kpop jest najlepszy. xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Uwielbiam ryć sobie tym mózg! 31.05.10, 14:29 ;ooooooooo *zawał serca* nie. wolę Lollipop pt.2 ~~ bo ma słodszą melodię, tekst, Dusiek-oppa (tj. Dragon) i TOP- oppa świetnie tam wyglądają.. no i nie lubię 2NE1. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Big Bang & 2NE1 - Lollipop 01.06.10, 00:02 Lubię sobie czasem ją włączyć (jak wejdzie w głowę to przez cały dzień mi nie chce wyjść to głupie "Lolli lolli lollipop") ale nie jakoś nałogowo jak niektóre piosenki.. Odpowiedz Link Zgłoś