smykalka 31.05.10, 21:56 Dla mnie ten film jest straszny obejrzałam na YT tylko zakończenie to po prostu nie mogę tego widoku stracić z oczu.. Piszczie .! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutria Re: "Requiem dla snu " oglądaliście ? 31.05.10, 22:03 Nie, nie oglądałam. Moja kumpela, gdy go obejrzała dokładnie mi streściła i jakoś po jej opisie nie miałam odwagi go obejrzeć. Uwielbiam za to motyw muzyczny z tego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
natisek Re: "Requiem dla snu " oglądaliście ? 31.05.10, 22:07 ja też nie oglądałam. moje kuzynki oglądały i z grubsza mi streściły ten film. nie mam odwagi go oglądnąć. ;/ ale uwielbiam tę muzykę. ; - ) requiem rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
sylus155 "Requiem dla snu " oglądaliście ? 31.05.10, 22:10 Oglądałam.Jest boski muzyka jest doskonale dopasowana.Film wyraża prawdę i myślę że chodziło o to by pokazać to co się na prawdę dzieje z tymi którzy biorą itd. Tak aby im sięodechciało xD Odpowiedz Link Zgłoś
extraordinary "Requiem dla snu" 31.05.10, 22:04 Oglądałam, dobra rzecz. Wywarł na mnie niemałe wrażenie, Jared Leto też miał w tym udział. Ten film tylko umocnił moje zdanie o narkotykach,tabletkach,takich tam. Odpowiedz Link Zgłoś
jarelo mam ten film, 01.06.10, 18:21 ale jakos nie moge sie zabrac za obejrzenie go ale podejrzewam ze dobry Odpowiedz Link Zgłoś
matsuri Re: "Requiem dla snu " oglądaliście ? 31.05.10, 22:04 Nie widziałam, ale bardzo bym chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaa123 Re: "Requiem dla snu " oglądaliście ? 31.05.10, 22:05 żałosnee . właśnie oglądałam . dla mnie tu nie ma nic strasznegoo Odpowiedz Link Zgłoś
desires. Re: "Requiem dla snu " oglądaliście ? 31.05.10, 22:05 ja oglądałam , i zdecydowanie to mój ulubiony film . pokazuje prawdę , co naprawdę się dzieje . a nie wieczne szczęśliwe zakończenia .. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: "Requiem dla snu " oglądaliście ? 31.05.10, 22:26 Niestety nie, ale za chwilę sobie ściągnę ; ) Ale widziałąm trailer i zapowiada się ZAJEBIŚCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: "Requiem dla snu " oglądaliście ? 31.05.10, 22:37 zabieram się do oglądania jego od paru miesięcy . może w wakacje , ba napewno się uda : D Odpowiedz Link Zgłoś
xxsweetkimxx Re: "Requiem dla snu " oglądaliście ? 02.06.10, 13:20 nie jeszcze nie ;p mialam to ogladac juz dawno ale tak jakos wypada . xd za niedlugo obejrze;0 Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: "Requiem dla snu " oglądaliście ? 01.06.10, 15:20 Jest niesamowity, bardzo prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
nikaa_ Re: "Requiem dla snu " oglądaliście ? 01.06.10, 15:31 NIESAMOWITY! Jared Leto- po prostu genialnie! Odpowiedz Link Zgłoś
drezek Re: "Requiem dla snu " oglądaliście ? 01.06.10, 17:31 Straszny ? Nie powiedziałabym raczej pokazuje prawdę, o narkotykach, tabletkach i całym tym gównie. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: "Requiem dla snu " oglądaliście ? 01.06.10, 17:45 jeszcze nie oglądałam, ale z tego co wiem to jest to dramat, więc nie wiem co może być strasznego w tym filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
sayuri Re: "Requiem dla snu " oglądaliście ? 01.06.10, 17:48 oglądałam jest świetny naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
domi17 Re: "Requiem dla snu " oglądaliście ? 01.06.10, 18:02 film jest dla mnie genialny bardzo mi się spodobał muzyka świetna,obasada i wszystko . szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
domi17 Re: "Requiem dla snu " oglądaliście ? 01.06.10, 18:07 i jeszcze uwazesz ze ten film jest straszny skoro obejrzałaś tylko zakończenie ? on jest prawdziwy ukazuje prawde i skutki brania narkotyków Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: "Requiem dla snu " oglądaliście ? 01.06.10, 18:10 oglądałam, nawet mi się podobał . Odpowiedz Link Zgłoś
karoleczka Re: "Requiem dla snu " oglądaliście ? 01.06.10, 18:18 Nie oglądałam, ale obejrzę Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina mój...ulubiony...film...ever...! 01.06.10, 18:24 kochamkochamkocham to! <3 na końcu oczywiście płakałam jak Jared wołał `nie przyjdzie` i płakał. choc i tak bardziej ryczałam na `lord of war` kiedy on umierał Odpowiedz Link Zgłoś
helcia1198 Re: "Requiem dla snu " oglądaliście ? 01.06.10, 18:28 Ja oglądałam, rzeczywiście jest straszny NA poczatku jest wszystko ok, ale pozniej zaczyna sie pieklo , no a koncowka jest najgorsza!!! ogolem fajne , ale nie dla widzow o slabych nerwach POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza to jest film, bardziej dla ludzi.. 01.06.10, 18:43 .. którzy umieją zrozumieć sens tego filmu, i nie płaczą na byle romansie. trzeba to uwzględnić, mocne nerwy i psychika - wymagane. wg mnie to najlepszy film, jaki kiedykolwiek oglądałam. a o muzyce, to już nie wspomnę <3 Odpowiedz Link Zgłoś
negative Polecam 01.06.10, 18:58 według mnie świetny w każdym calu: fabuła, gra aktorska, muzyka. No i Jared Leto Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: Polecam 01.06.10, 20:31 cholera, nie mogę się doprosić kumpeli, żeby mi pożyczyła ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
smykalka Re: Polecam 02.06.10, 12:52 Mi się wydaje że on jest bardzo fajny ale się boje go obejrzeć .. sporo osób mi go polecało.. Odpowiedz Link Zgłoś