Dodaj do ulubionych

Pomożecie

02.06.10, 19:25
Mam pytanie czy depilujecie nogi?? Jak tak to jakimi sposobami i wogule wszystkie
szczegóły. Dzieki za pomoc big_grin I prosze bez głupich komentarzy tongue_out
Obserwuj wątek
    • izuunia55 Re: Pomożecie 02.06.10, 19:32
      no ja mam depilator....ale wcześniej kupowałam sobie plastry z woskiem, a
      czasami goliłam sobie zwykła maszynką do golenia i nakładałam na nogi żel do
      golenia z avonu.............hehetongue_out
      • mary_ ( ; 02.06.10, 19:37
        Krem do depilacji. Myślę, że to jeden z lepszych sposobów. Ma trochę nieprzyjemny
        zapach, ale spokojnie dasz radę wytrzymać, poza tym zapach nie jest długotrwały.
        Nakładasz go na ok. 5 min. ( zależy jaki, napewno bd pisało na ulotce) Potem ściągasz
        szaptułką dołączoną do niego i jest dobrze. : ) Najlepiej potem przemyć nogi gąbką (na
        moim pisze, że wodą bez dodatku mydła, lecz ja najpierw przemywam wodą, czekam
        chwilę i myje żelem.) Jeśli jeszcze nie chesz eksperymentować z maszynkami i depilatorami
        polecam. ( ;
      • karmel_ Re: Pomożecie 02.06.10, 19:37
        aktualnie golę się maszynką , ale niedługo będę używać depilatora.
        • derarota Re: Pomożecie 02.06.10, 19:46
          jeszcze jedno pytanie boli depilacja woskiem i depilatorem ?? Macie jakies sposoby?? I
          podajcie nazwy jakis dobrych kremow do depilacji big_grin
          • alessx Re: Pomożecie 03.06.10, 01:23
            ja np. nie mogę uzywać kremów firmy Bielenda, jestem na ich wszystkie produkty
            uczulona, masakra!
            teraz kupiłam Eveline w zielonym opakowaniu i ejstem zadowlona ;]
        • alessx Re: Pomożecie 03.06.10, 01:22
          wcale nie głupie pytanie ;]

ja uzywałam maszynki, ale mam po niej krostki i mnie to denerwuje. Depilatora
          sie masakrycznie boję, dlatego kupiłam ostatnio krem do depilacji i jestem
          zadowolona. Sprawdź w jakimś kosmetycznym obok siebie, łatwo się nakłada, jeżeli
          nei amsz wrazliwej skóry, to bedzie bez podraznien, wybierz odpowiedni dla
          siebie: tzn. dla skóry wrażliwej, normalnej etc.

a jak chcesz golić maszynką to pamietaj, żeby nie robić tego na tzw. suchą
          skórę, czyli używaj pianki do golenia smile i bądź ostrożna zeby się nie zaciąć ;]
    • idiotka_ Re: Pomożecie 02.06.10, 19:50
      więc depiluję nogi żyletką, która została kupiona przez moją mamuśkę. czyli jest różowa.
      wystarczy?

wybacz, nie wiem jak ci mam opisać depilację moich nóg. najlepiej będzie jeżeli spytasz się
      mamy.
    • lovelena Re: Pomożecie 02.06.10, 22:09
      no jasne, ze tak. inaczej bym z domu nie wyszla. wczesniej golilam golarka, a teraz
      depilatorem
      • lovelena Re: Pomożecie 02.06.10, 22:10
        aaa. co do depilatora, pierwszy raz boli jak cholera,ze goilam jedna noge 1h, ale pozniej to juz
        nic nie boli
    • katsuumi_17 Re: Pomożecie 02.06.10, 22:26
      Maszynką.
    • valhalla Re: Pomożecie 03.06.10, 01:04
      maszynką.
    • niesmaczna Re: Pomożecie 03.06.10, 01:24
      Tak. Maszynką do golenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka