derarota 02.06.10, 19:25 Mam pytanie czy depilujecie nogi?? Jak tak to jakimi sposobami i wogule wszystkie szczegóły. Dzieki za pomoc I prosze bez głupich komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izuunia55 Re: Pomożecie 02.06.10, 19:32 no ja mam depilator....ale wcześniej kupowałam sobie plastry z woskiem, a czasami goliłam sobie zwykła maszynką do golenia i nakładałam na nogi żel do golenia z avonu.............hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ ( ; 02.06.10, 19:37 Krem do depilacji. Myślę, że to jeden z lepszych sposobów. Ma trochę nieprzyjemny zapach, ale spokojnie dasz radę wytrzymać, poza tym zapach nie jest długotrwały. Nakładasz go na ok. 5 min. ( zależy jaki, napewno bd pisało na ulotce) Potem ściągasz szaptułką dołączoną do niego i jest dobrze. : ) Najlepiej potem przemyć nogi gąbką (na moim pisze, że wodą bez dodatku mydła, lecz ja najpierw przemywam wodą, czekam chwilę i myje żelem.) Jeśli jeszcze nie chesz eksperymentować z maszynkami i depilatorami polecam. ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Pomożecie 02.06.10, 19:37 aktualnie golę się maszynką , ale niedługo będę używać depilatora. Odpowiedz Link Zgłoś
derarota Re: Pomożecie 02.06.10, 19:46 jeszcze jedno pytanie boli depilacja woskiem i depilatorem ?? Macie jakies sposoby?? I podajcie nazwy jakis dobrych kremow do depilacji Odpowiedz Link Zgłoś
alessx Re: Pomożecie 03.06.10, 01:23 ja np. nie mogę uzywać kremów firmy Bielenda, jestem na ich wszystkie produkty uczulona, masakra! teraz kupiłam Eveline w zielonym opakowaniu i ejstem zadowlona ;] Odpowiedz Link Zgłoś
alessx Re: Pomożecie 03.06.10, 01:22 wcale nie głupie pytanie ;] ja uzywałam maszynki, ale mam po niej krostki i mnie to denerwuje. Depilatora sie masakrycznie boję, dlatego kupiłam ostatnio krem do depilacji i jestem zadowolona. Sprawdź w jakimś kosmetycznym obok siebie, łatwo się nakłada, jeżeli nei amsz wrazliwej skóry, to bedzie bez podraznien, wybierz odpowiedni dla siebie: tzn. dla skóry wrażliwej, normalnej etc. a jak chcesz golić maszynką to pamietaj, żeby nie robić tego na tzw. suchą skórę, czyli używaj pianki do golenia i bądź ostrożna zeby się nie zaciąć ;] Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Pomożecie 02.06.10, 19:50 więc depiluję nogi żyletką, która została kupiona przez moją mamuśkę. czyli jest różowa. wystarczy? wybacz, nie wiem jak ci mam opisać depilację moich nóg. najlepiej będzie jeżeli spytasz się mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Pomożecie 02.06.10, 22:09 no jasne, ze tak. inaczej bym z domu nie wyszla. wczesniej golilam golarka, a teraz depilatorem Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Pomożecie 02.06.10, 22:10 aaa. co do depilatora, pierwszy raz boli jak cholera,ze goilam jedna noge 1h, ale pozniej to juz nic nie boli Odpowiedz Link Zgłoś