krakus.mp 20.07.05, 22:45 www.1ro.de/dacia/tuning/logan-tuning-12.jpg www.1ro.de/dacia/tuning/logan-tuning-11.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakus.mp Re: Logan po tuningu 20.07.05, 22:52 www.automotorclub.com/articole/dacia_logan_tuning/dacia-logan_MotorShow175croped.jpg Dzisiaj obserwowałem typa w czerwonym Loganie, który na światłach stał koło mnie. Miał wszystkie szyby spuszczone i słuchał bardzo głośnej muzyki z pogranicza disco polo. Sprawiał wrażenie dumnego z posiadania tak wspaniałego auta. Odpowiedz Link
typson Re: Logan po tuningu 20.07.05, 23:04 > Sprawiał wrażenie dumnego z posiadania tak wspaniałego auta. to raczej dobrze ;) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Logan po tuningu 20.07.05, 23:21 Sprawiał wrażenie dumnego z posiadania tak wspaniałego auta. ...niestety nie wszystkich stać na Fokusa czy coś normalnego a w jego mniemaniu chodzi może o to, że nikt przed nim nie pierdział w fotele:)) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Logan po tuningu 20.07.05, 23:41 Nie mam nic do zarzucenia Loganowi.Nawet mi się podoba. Chciałem tylko opisać zachowanie typa, który dla zwrócenia na siebie uwagi opuścił wszystkie szyby i dał na full radio. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Logan po tuningu 21.07.05, 07:45 krakusie - stajesz na światłach NOWYM Loganem, dajesz czadu z Pawasonicsa poprzez głośniki no name i czekasz aż dziewuchy będą ściągały majtki przez głowę:)) Odpowiedz Link
pap10 Re: Logan po tuningu 21.07.05, 07:49 Hehe, widze Lexusie ze stary wyga z Ciebie jeesli chodzi o podryw :))))))) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Logan po tuningu 21.07.05, 10:18 pap10 napisał: > Hehe, widze Lexusie ze stary wyga z Ciebie jeesli chodzi o podryw :))))))) ....ma się tę klasę:)) Odpowiedz Link
bart.ez Re: Logan po tuningu 21.07.05, 23:39 lexus400 napisał: > krakusie - stajesz na światłach NOWYM Loganem, dajesz czadu z Pawasonicsa > poprzez głośniki no name i czekasz aż dziewuchy będą ściągały majtki przez głow > ę:)) Jaki pawasonics? Dacia Logan jest dostępna w limitowanej serii 'Pioneer' z odtwarzaczem CD :-)) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Logan po tuningu 22.07.05, 07:39 > Jaki pawasonics? Dacia Logan jest dostępna w limitowanej serii 'Pioneer' z odtw > arzaczem CD :-)) ....oooooo jasna dupa to w takim przypadku w promieniu 100m od właściciela Logana ulice będą oblane moczem a wszędzie będzie widać strzępy podartych majtek:)) Odpowiedz Link
nelu Re: Logan po tuningu 21.07.05, 08:21 Takie typki to widać w różnych "wypasionych brykach", z deka stiunowanych, obowiązkowo przyciemniane szyby, fotel na maxa do tyłu i ręka oparta nadgarstkiem na górnej krawędzi kierownicy. No ale żeby w Dacii? A swoją drogą ten Logan po tuningu całkiem, całkiem. Odpowiedz Link