storczyk 02.06.10, 21:59 Długo myślałam jaką sobie zrobię fryzurę,na zbliżającą się {ważną} imprezę; Myślę że taka fruzura jaką ma Ashley Tisdale będzie mi pasowała ale nie wiem jak zrobić takie cudo taki warkocz może wiecie jak można sobie tak włosy zapleść ??? z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luskaa Re: Czy wiesz jak można zrobić taką fryzurę ??? 02.06.10, 22:02 Przeplatasz włosy (przedzielone na dwie częsci) w wewnętrzną stronę (do środka) Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Czy wiesz jak można zrobić taką fryzurę ??? 02.06.10, 22:03 wystarczy ze wyprostujesz cale wlosy i zrobisz warkocz. chyba wiesz jak to sie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 02.06.10, 22:07 podziel sobie włosy jakbyś robiła dwa kucyki, każdy kucyk podziel też na pół, na początku zacznij je skręcać a w połowie zacznij pleść je w warkoczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen Re: Czy wiesz jak można zrobić taką fryzurę ??? 02.06.10, 22:06 nie wiem. ale potrzebna ci bd masa lakieru i cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Czy wiesz jak można zrobić taką fryzurę ??? 02.06.10, 22:10 nie ma za co ; ) Może jest troche nie wyraźne i nie tak bardzo jak chciałaś ale ciesz się przynajmniej tym ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Kłosek (( ; 02.06.10, 22:20 Jak bylam mała, moja ciocia mi robiła, bo mama nie umiała, teraz już nie robi, bo jestem za duża ;P . Niestety, nie umiem, ale wpisz se w google, po to to jest , c' nie.? Odpowiedz Link Zgłoś
storczyk Re: Czy wiesz jak można zrobić taką fryzurę ??? 02.06.10, 22:25 dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś