kotek.bieberka Re: papierosy 03.09.10, 21:56 nie rób tego, bo bede cie nawiedzać w nocy !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
exam. Re: papierosy 03.09.10, 21:57 mogą uzależnić. ja jeszcze nie paliłam. i nie wiem czy będę. spróbować chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: papierosy 03.09.10, 21:59 Jak zapalisz, jednego to później bedziesz chciała drugiego, trzeciego, czwartego... NIE POLECAM ! Chcesz mieć żółte zęby, byc brzydka, i w przyszłości zachorować na raka płuc ? Proszę bardzo, ale i tak cie bede nawiedzać !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
musicxstar taa.. -.- 04.09.10, 12:41 Po jednym papierosie się nie uzależnisz !! Ja palę okazyjnie i jeszcze się nie uzależniłam czy coś. Gdybyś paliła kilka razy dziennie to może po jakichś dwóch tyg byś mogła, ale tak to wątpie. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly_ . 03.09.10, 22:01 jeżeli jesteś pewna że na jednym poprzestaniesz to nic Ci się nie stanie : x Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia222 Tu! 03.09.10, 22:02 Nic ci nie będzie, ale ja bardzo odradzam, po jednym będziesz chciała więcej!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia2404 Re: papierosy 03.09.10, 22:03 nie powinnas, radze ci. moja kumpela w wieku 12/13 lat palila i sie uzaleznila, a poza tym miala anoreksje, ze ktorej jakos wyszla Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynka24 Re: papierosy 03.09.10, 22:03 niewiem bo nigdy nie probowalam .. ale radze zebys nie palila, bo szybko mozesz sie w to wciagnac a potem trudno jest sie oduczzyc Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia ej, laski wyluzujcie. 03.09.10, 22:06 niech sobie zapali i niech spróbuje. od jednego papierosa ci się nic nie stanie. ale gdzieś tak po 6 będzie cie to jarać i popadniesz w nałóg. osobiście nie lubię jak ktoś pali papierosy. ale znowuż trawka mi nie przeszkadza. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: papierosy 03.09.10, 22:13 haha,no umrzesz oczywiście!od jednej fajki ci się nic nie stanie,lol -.- Odpowiedz Link Zgłoś
marikova Re: papierosy 03.09.10, 22:14 od jednego nic Ci się nie stanie, aczkolwiek próbowałam i nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: papierosy 03.09.10, 22:14 zapalisz jeden raz, potem drugi, trzeci i nie będziesz mogła rzucić tego nałogu. Ale skoro chcesz...... Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: papierosy 03.09.10, 22:15 jak raz zapalisz to się nic nie stanie, ale jak będziesz częściej to się uzależnisz i będzie problem. tata ostatnio mi powiedział, że jak zacznę palić i on się o tym dowie kupi mi 10 paczek marlboro i będę palić dopóki się nie porzygam. dlatego uznałam, że palić nie będę i tobie też radzę nie próbować c; Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 nie nie bedzie .. ale moze sie krecic w glowie zn 03.09.10, 22:31 jak mocny bd czy cos. Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Re: nie nie bedzie .. ale moze sie krecic w glowi 24.09.10, 18:53 karolcika2205 napisał(a): > > > jak mocny bd czy cos. a ty laska chyba wgl. nie paliłaś ,że z takim komentarzem wyskakujesz ,ale luuz Odpowiedz Link Zgłoś
free_ Re: papierosy 04.09.10, 12:51 jak zapalisz jednego to nic Ci nie będzie. jak zapalisz dwa, to możesz wpaść w nałóg. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_28_94 Re: papierosy 04.09.10, 17:37 nie bedzie ci raczej nic najwyzej złapie cie kaszel tylko sie nie zaciągaj tak od razu a najlepiej to wogóle nie próbuj po co ci to? nie masz ochoty to nie pal bo później cięzko jest sie odzwyczaic. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. : 3 04.09.10, 18:08 Nie od jednego nic Ci się nie stanie, to chyba jasne : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
wika109 Re: papierosy 04.09.10, 18:19 raczej nic ci sie nie stanie ale sie morzesz u zalerznic i bedzie ci smierdziec z buzi dymem od petów Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: papierosy 04.09.10, 18:28 nic Ci się nie stanie i jak wiele osób pisze, nie każdy wpada w nałóg od jednego papierosa ! wiem z własnego doświadczenia, po za tym wszystko jest dla ludzi, a jeden raz zapalić każdy może ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
gazette Re: papierosy 04.09.10, 18:29 A po co zaczynać? Palenie to straszny nałóg. Niby się nic nie stanie jak zapalisz jednego ale potem będą następne namowy i będzie kolejny i kolejny Odpowiedz Link Zgłoś
wejde.oknem Re: papierosy 04.09.10, 22:43 jak sie nie zaciągniesz to nic ci nie bedzie. ja jzu pailam duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo razy i nic mi do tej pory nie jets i nałogowcme nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
qinna Re: papierosy 04.09.10, 23:46 Nie radzę, a nawet odradzam.Niby jeden papieros ale wiadomo później jeszcze drugi tak dla spróbowania i tka dalej ... twój wybór . Odpowiedz Link Zgłoś
jesswiollsx3 nie 05.09.10, 00:00 Nie. Będzie ci się kręciło we łbie [o ile bd się zaciągać] xD może Cię ciągnąc na wymioty jak zapalicie coś z "górnej półki" czyli jakieś mocne papierosy. A i smak papierocha w gębie gwarantowany na jakieś 3-4h. Jeśli chodzi o uniezależnienie to nad tym radzę ci się zastanowić. pomyśla nad swoim charakterem zanim zapalisz. Jedni ludzie zapalą 60 papierosów i dopiero ich wciąga, inni jednego i już chcą następnego. zastanów się jaki masz charakter i czy palenie cię "pociąga", bo jeśli tak to lepiej nie zaczynaj . NIE PAL JEŚLI ROBISZ TO TYLKO ZE WZGLĘDU CHĘCI TWOJEJ KUMPELI! to twoje życie , nigdy nic nie wiadomo. Z resztą KUMPELA chyba Powinna zostawić wybór tobie, nieprawdasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jesswiollsx3 jeszcze dodam... 05.09.10, 00:09 ... paląca dziewczyna raczej nie wygląda sexy, chyba że jest nią Jolie na okładce Vogue'a . Poza tym jak to mój brat mówi : "całować się z palącą dziewczyną to jak żuć przechodzonego trampka" A i nie pal więcej niż jednego, bo jak będziesz się zaciągać to nieźle ci od**bie faze. xD Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: papierosy 05.09.10, 00:12 Nic Ci nie powinno byc ale nie wiecej niz 1 papierosa , kazdy kolejny to krok do uzaleznienia sie .. A zreszta radze Ci nie palic Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: papierosy 05.09.10, 00:23 Nawet tylko jeden papieros szkodzi, ale Twój wybór . Nienawidzę jak ktoś pali tylko dla szpanu, ale jak chcesz to sobie pal -.- Odpowiedz Link Zgłoś