shevampire Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 09.08.10, 18:15 uwielbiam takie książki i chciałabym żeby saga zmierzch oraz historia o harrym potterze trwała w nieskończoność Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 10.08.10, 11:50 Kocham takie książki. <3 Właściwie to innych nie czytam. :p Najbardziej lubię: Ever, Zmierzch, Pamiętniki Wampirów, Czysta Krew, Szeptem, Dom Nocy, Naznaczona. Odpowiedz Link Zgłoś
selenka1996 tu. 10.08.10, 11:59 Saga Zmierzch była super, podobała mi się, moja ulubiona. Ale teraz mam już dość tych wszystkich wampirów i innych stworzeń. Nudzi mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 10.08.10, 11:59 Ja uwielbiam takie książki teraz kończę książkę Piękne Istoty, mówię ci jest świetna ;DD nie o wampirach no może troszeczkę ale bardziej o istotach magicznych . Kubię też Świat Nocy 1,2,3 , Błękitnokrwiści . Odpowiedz Link Zgłoś
obcas Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 06.09.10, 14:01 Ja bardzo lubię. W tym stylu są książki Melissy Marr: "Królowa lata", "król mroku" i teraz "Krucha wieczność". To seria, która opowiada o złych wróżkach, ale tak pięknych i uwodzicielskich, ze nie sposób się im oprzeć. Poza tym występują tu też zwyczajni ludzie uwikłani w akcje magicznego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
nexus Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 06.09.10, 14:21 lubie je czytać . ostatnio przeczytałam szeptem , upadli , po raz kolejny świat nocy , dary anioła , ever , teraz zaczynam czytać dom nocy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 06.09.10, 14:32 nie lubię niczego z wampirami;/ Odpowiedz Link Zgłoś
onenightonly. Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 06.09.10, 14:33 lubię, ale są już strasznie przereklamowane. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 06.09.10, 14:49 nie lubię wampirów. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex o Sookie <33 06.09.10, 14:51 jeżeli chodzi o wampiry to jestem wybredna : D najbardziej podoba mi się saga o Sookie Stackhouse. przeczytałam wszystkie 9 czy 10 części. Uwielbiam też nowy cykl pt. " Wampy " potem ... hm . no Naznaczona może być tylko wku...a mnie imię Stevie Rae. Nienawidzę przesłodzonych wampirów, takich jak w Zmierzchu, gdzie te wampy nic nie robią . a inne to. książki Stephena Kinga, Intruz i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 06.09.10, 15:02 Czytałam Zmierzch i bardzo mi się spodobał . ; ) . ! Mam zamiar teraz przeczytać "Intruz " , : ) Odpowiedz Link Zgłoś
vampirees Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 06.09.10, 15:15 Zmierzch <333 Odpowiedz Link Zgłoś
nikki15 Inne ?? ;) 06.09.10, 15:15 Ja tez lubie takie ksiazki i czytalam te co ty ale sa tez : trylogia anioly i demony : sa 3 : miasto kosci , miasto popiolow i miasto szkla sa super naprawde strasznie mi sie spodobaly sa swietne polecam Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 06.09.10, 15:21 wole filmy ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 06.09.10, 15:21 filmy o wampirach oczywiście ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
kolia_x3 Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 06.09.10, 15:21 kochaam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 06.09.10, 16:13 Ja kiedyś lubiłam, ale mi się znudziło. Teraz na każdym kroku wampiry i wampiry. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_zajety Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 16.11.10, 03:50 Pewnie, że tak. Chociaż Zmierzch nie przypadł mi do gustu. Wolę prawdziwe wampiry, te krwawe i te nieprzyjemne, jak w książce Wirus. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 18.11.10, 19:15 Jak widzę stawianie wampirów i tzw. "istot magicznych" obok siebie, to mnie krew zalewa. Ale może podsumuję to tak - prawdziwe wampiry od pani Rice czy pana Stokera już nie istnieją, pojawiły się kiczowate imitacje. I strasznie szkoda, że tak mało osób docenia dobrą fantastykę o "istotach magicznych". Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 18.11.10, 19:27 lubię o wampirach , najbardziej Sagę Zmierzch . Odpowiedz Link Zgłoś
ley Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 18.11.10, 19:29 prawdziwe książki o wampirach, to Dracula albo twórczość Anny Rice. i owszem, lubię czytać książki fantastyczne. choć ostatnio częściej zaczytuję się w kryminały. ogólnie, to różnie z tymi moimi książkami. Odpowiedz Link Zgłoś
nieprzytomna Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 18.11.10, 19:43 Ja też kocham takie książki. Są po prostu wspaniałe! U mnie to się zaczęło od Pottera . Dosłownie pożerałam te książki. Później był Zmierzch, a teraz Percy Jackson Odpowiedz Link Zgłoś
andziula2010 uwielbiam! a polecam: 18.11.10, 19:44 tak! uwielbiam! podoba mi się to, że dzięki nim przenoszę się w zupełnie inny świat. i on mi się podoba. u mnie też to się zaczęło od Zmierzchu. może dla niektórych to głupie, ale trudno. ja mam swoje zdanie i nie muszę lubić tego, co wszyscy. aktualnie czytam cykl ''Wampiry z Morganville'' i na prawdę polecam. w tej książce są takie zabobony, jak to że wampiry boją się krzyży (potem okazuje się, że tylko udają) albo wody święconej (wypala im skórę). słońce też im szkodzi. i to jest fajne. bo teraz w tych nowych książkach już są ''nowe'' wampiry które się tych rzeczy nie boją, a tu owszem. na prawdę polecam są serię. Odpowiedz Link Zgłoś
domelciaxdd Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 18.11.10, 19:52 oczywiście że lubie, a nawet kocham takie książki;* Odpowiedz Link Zgłoś
nikakol@buziaczek.pl Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 18.11.10, 19:56 owszem, lubię c: Odpowiedz Link Zgłoś
vampirzyca1995 yeahhhhh:* 18.11.10, 19:56 uwielbiam te książki: saga zmierzch dom nocy...naznaczona itd. niedługo zaczne czytac świat nocy i chce jeszcze przeczytać pamiętniki wampirów i błękitno-krwistych Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Czy lubicie ksiazki o wampirach i istotach ma 18.11.10, 19:57 Nie lubię książek dla nastolatek, śmieszą mnie. Ostatnio moja mama wzięła mi z biblioteki trzy książki dla nastolatek nie doszłam do drugiego rozdziału. Sztuczne życie każda dziewczyna jest śliczna, miła ,sympatyczna każdy chłopak gra w kosza i jest gwiazdą. No albo dziewczyna, która nie ma chłopaka i marudzi o tym przez przynajmniej 30 stron książki nagle znajduję wielką miłość. To nie jest życie. Ale prawdą jest ,że czytam dużo książek i artykułów. Moimi ulubionymi książkami jest Saga O Ludziach Lodu Margit Sandemo (saga liczy 47 tomów) jest w niej jakaś magia... ludzie są prawdziwi mają prawdziwe problemy... jest wspaniała. Najpiękniejsze książki jakie czytałam. Nigdy nie żałuję ,że poświęciłam na nie tyle czasu. Jak przeczytałam kilka piuerwszych tomów zmierzch ,który uwielbiałam stał się dla mnie śmieszną bajeczką. Odpowiedz Link Zgłoś