pinkax3 Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 13.06.10, 19:26 ooo fuu ... nigdy bym takich nie załozyła . sa straszne . Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_123 Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 13.06.10, 19:27 oo masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 13.06.10, 19:30 to chyba do smyka nie chodzisz, haha xDD! Przecież są buty z HSM, HM i Camp Rock .___. . Nie widziałaś ;x? Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliusia Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 13.06.10, 19:36 Kiedyś widziałam taką jedną, która miała różowe kozaki z Hannah Montana i to dopiero było straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 14.06.10, 16:51 zgadzam się!!!A ja czułabym się nie dobrze gdy bym wiedziała że ktoś mnie nosi na swojich śmierdzących stopach i jeszcze mnie blockiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 14.06.10, 17:02 To tak samo jakbym kupiła najtańsze buty np. za 5 zł i obkleiła naklejkami . Ale dzieciaczki dostają obsesji i mamusia lub tatuś kupić muszą . ;p A cena to już lekka przesada . Małe słodkie dziewczynki ubierają się tylko w Hannke Montanke . No ale cóż ;d Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_ Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 14.06.10, 17:02 Aaa! Hannah Montana mnie prześladuje! Oo. Czasami gdzie nie spojrzę, a tam nagle jej podobizna. Co do butów. Okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
oluusx Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 14.06.10, 17:08 ahahha, trzymajcie mnie c: jak dla mnie to porażka, no, ale każdy lubi coś innego . Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 14.06.10, 17:25 kiedyś byłam w mojej byłej podstawówce odwiedzić nauczycieli i widziałam jakieś dziecko mające te buty, no cóż jak widać dla niektórych to nie jest przesada i lubią to, więc się nie czepiaj, jeśli są zyski z tych butów to czemu nie, tu wszystko chodzi o biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
martyska1999 Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 14.06.10, 17:29 nielubie jej. a zdjęcia powinny byc na podeszfie zeby mozna bylo ją zadeptac XD : Odpowiedz Link Zgłoś
agzii14 Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 14.06.10, 17:30 yeah. jeszcze tylko majtki do kolekcji! *********** <3456789 -.- Odpowiedz Link Zgłoś
paulaa_xd Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 15.06.10, 17:10 nigdy bym takich nie kupiła Odpowiedz Link Zgłoś
milenka. mwhahahahaha , XDDD 16.06.10, 17:43 jak zobaczyłam z nią buty w deichman to myślałam że padne , Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: 16.06.10, 17:58 na tym polega komercja. przecież już nawet majty z jej ryjem są. Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 16.06.10, 18:02 moja siostra ma buty z haną. blah Odpowiedz Link Zgłoś
5 Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 16.06.10, 18:09 Znam osoby, które kupiłyby takie buty. Liczy się tylko zysk. Popularna wśród dzieci twarz na czymkolwiek gwarantuje owej rzeczy wzrost sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
kejtii Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 16.06.10, 18:15 myśle , że im sie poprostu nudzi ! prosze was , kto o zdrowych zmysłach powyżej 9 roku życia założyłby takie coś ? o.o sorry za jakie kolwiek błędy . XD Odpowiedz Link Zgłoś
xxxpeacexxx Szok !!! TUTAJ !!! 16.06.10, 18:21 Miley jest bardzo utalentowana i odniosła sukces na serialu Hannah Montana, ale buty z nią to lekka przesada. Masz rację, że koszulki, plecaki i karteczki do segregatorów mogą byc, a buty ???!!! SZOK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cheergirlz Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 16.06.10, 19:48 Ja wam powiem, że moja 5-cio letnia kuzynka ma majtasy z HM Odpowiedz Link Zgłoś
lucky109 pfff... oprawki do okularów 16.06.10, 20:27 W istocie, przesada. Aczkolwiek jedna dziewczyna od nas ze szkoły ma OPRAWKI DO OKULARÓW z hany montany Odpowiedz Link Zgłoś
didi14 Re: ; x 16.06.10, 20:55 Buty z Hannah Montaną widziałam jakiś rok temu w Deichmanie Ale te są jeszcze gorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
mycholandia Re: ; x 16.06.10, 21:02 didi14 napisał(a): > Buty z Hannah Montaną widziałam jakiś rok temu w Deichmanie > Ale te są jeszcze gorsze.. Ja też je widziałam!!! i zgadzam się z tobą!! Odpowiedz Link Zgłoś
mycholandia Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 16.06.10, 21:00 Zgadzam się to lekka przesada sory wielka przesada!! Nigdy w zyciu nie ubrałam bym ich! Ale siara!! Odpowiedz Link Zgłoś
aguus13 Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 16.06.10, 21:02 O MATKO buahahaha . xd moja kuzynka kupiła sobie z nią skarpetki i piżamę xd ciekawe co jeszcze z nią będzie może komputer z naklejką xd Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_97 Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 16.06.10, 22:41 do tego ze gwiazdy yego nie mialy to sie nie zgadzam bo tokio hotel na przyklad mialo. a i masz racje to jest troche przesada.... Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 16.06.10, 22:42 porąbał* ich do końca. Odpowiedz Link Zgłoś