niunia5250 Re: Na kogo macie obecnie fazę? 09.08.10, 16:26 Adam Lambert od niedawna podziwiam go za to jaki jest no i oczywiscie ma niesamowity głos Odpowiedz Link Zgłoś
mileyyc ja sądze inaczej, przeczytaj .... 09.08.10, 16:35 ja myślę ze Slash jest lepszym gitarzystą i to na niego i na Duffa mam teraz faze. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyyc Jeszcze raz Slash, a tak wogóle to... 09.08.10, 16:42 ten hizimaki to transwestyta Odpowiedz Link Zgłoś
free .l 09.08.10, 16:53 Od jakiegoś czasu na obsadę Pretty Little Liars, od roku na Nine Dobrev ii Paramore od niedawna. <# Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Na kogo macie obecnie fazę? 09.08.10, 16:48 Nah nah, One Piece. ale raczej nigdy mi się to nie znudzi bo dalej wychodzi. i błagaaaam, niech trwa, trwa i trwa na wieki. epic. (tak w woli ścisłości: to manga) Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Na kogo macie obecnie fazę? 09.08.10, 20:10 RBD Forever <3. Oraz Evanescence i Avril Lavigne. Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Bright Eyes 10.08.10, 10:53 jak znam życie, to zdjęcie nie wejdzie. w każdym razie, to mój Bóg. i szczerze powiedziawszy dumna jestem z tego, że lubię country, jeśli tylko on będzie grał a jeśli mowa niekoniecznie o muzyce, to ostatnio zachwycam się też Lou Taylorem Pucci Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_angel Re: Na kogo macie obecnie fazę? 11.08.10, 00:22 Letni, Chamski Podryw < 3.! 3oda kru < 3.! Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia Re: Na kogo macie obecnie fazę? 11.08.10, 00:47 c2.api.ning.com/files/7t*kPBC9rR*bvIonrW32C8mJLBt2UC76AB95wkwQ6RQquKwCQZg2egVLd4RBvnXBkySmDRIURo67FqJ6QnoOBck5ul7MYJg4/KristenStewart000809JamesWhitePhotoshoot20081.jpg" border="0" alt="https://c2.api.ning.com/files/7t*kPBC9rR*bvIonrW32C8mJLBt2UC76AB95wkwQ6RQquKwCQZg2egVLd4RBvnXBkySmDRIURo67FqJ6QnoOBck5ul7MYJg4/KristenStewart000809JamesWhitePhotoshoot20081.jpg"> ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kolczyk Re: Na kogo macie obecnie fazę? 11.08.10, 01:04 Ja mam faze na mojego kolege który śpiewa o.~! a żaden z popularnych ludzi mnie nie kreci blee Odpowiedz Link Zgłoś
bbom Re: Na kogo macie obecnie fazę? 25.08.10, 00:13 Katie Melua xd . niewiem dlaczego . XD Odpowiedz Link Zgłoś
olsonka Re: Na kogo macie obecnie fazę? 25.08.10, 00:31 ja mam straszną fazę na afromental ,i ta faza się powiększa z dniem na dzień ,xd Odpowiedz Link Zgłoś
tokiohoteleczka Re: Na kogo macie obecnie fazę? 25.08.10, 00:44 No ja jestem....jak zwykle odmieńcem i jak od 2lat lubie TH!!!!!!!!!! No ale w między czasie doszły Lordi, Nefer itp.!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
candys Re: Na kogo macie obecnie fazę? 25.08.10, 00:48 Aktualnie mam fazę na jedno piosenkę Eve 6 "Think twice" i za nic nie mogę się od niej odczepić x D Odpowiedz Link Zgłoś
sickoflove Re: Na kogo macie obecnie fazę? 25.08.10, 02:19 Jonas Brothers Już dobre 3 lata ich słucham i jakoś mi się nie znudziło . ;dd + Przez ostatni miesiąc 30 second to mars . <3 Zakochałam się w piosenkce ' From Yesterday ' i tak jakoś chciałam przesłuchać inne . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Na kogo macie obecnie fazę? 25.08.10, 06:58 ja mam faze na tych co i miesiac temu a takze 2 Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Na kogo macie obecnie fazę? 25.08.10, 07:00 ja mam faze na tych co i miesiac temu a takze 2 Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Na kogo macie obecnie fazę? 25.08.10, 08:11 ja jak kogoś pookocham to nie ma tak, że mi minie jak wiekszosci / mam bziika na punkcie Sterlinga od .. ojj dłuugo xd Odpowiedz Link Zgłoś
kukartka Re: Na kogo macie obecnie fazę? 25.08.10, 08:16 Nie nazwałabym tego 'fazą' bo to by była obraza dla tego zespołu i dla muzyki rock'owej <3 ale w tym momencie oczywiście chodzi mi tutaj o Nirvanę <3 niezmiennie mój ulubiony zespół chociaż uwielbiam wszystkie zespoły grające rock, a szczególnie te starsze <3 Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Na kogo macie obecnie fazę? 25.08.10, 08:31 wow. ej kurde, on wcale faceta nie przypomina. ;D np. taki xronix jeszcze w miarę wygląda jak mężczyzna, choć ludzie mówią inaczej.. ale tutaj stwierdziłam, że to musiała być kobieta. ;p a jednak nie. xd mniejsza.. ja dalej lubię zespół, jaki lubiłam od jakiegoś czasu. i na razie się to nie zmieniło. no jedynie jeszcze przyciągnęło mnie do siebie muse. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
rin Re: Na kogo macie obecnie fazę? 25.08.10, 08:32 Zdecydowanie na S/mileage Zespół pochodzi z Japonii, jest częścią Hello!Project i powstał ok. rok temu. Dziewczęta wykonują wesołe piosenki wykonując przy tym mniej lub bardziej skomplikowany taniec (taki typowy j-pop ale ja to uwielbiam ^^). A tu mała próbka: sayunii.files.wordpress.com/2010/08/keyvisual_smileage.jpg --->>> "Otona ni Narutte Muzukashii!!!" -PV (moja ulubiona piosenka) www.youtube.com/watch?v=pxieCqa0fEA --->>> "Yume Miru 15sai" pierwszy oficjalny singiel, wersja koncertowa Moim zdaniem zespół jest wart poznania, szczególnie, że jest dopiero na początku swojej kariery i już niedługo wyda 3 oficjalny singiel. Odpowiedz Link Zgłoś
rin Re: Na kogo macie obecnie fazę? 25.08.10, 08:34 www.youtube.com/watch?vfrrns6rhCg --->> właściwy link do "Otona ni Narutte Muzukashii!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
naturally. Re: Na kogo macie obecnie fazę? 25.08.10, 09:15 Na Iana Somerhaldera TVD Deana Winchestera : Supernatural. i jeszcze Niana Dobrev.TVD Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 JoBros 4eva 25.08.10, 09:43 biorąc pod uwagę ,że starzeje sie w tym samym tempie co Nick, to chyba będę ich słuchjać dopóki będą grać... Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Na kogo macie obecnie fazę? 25.08.10, 17:37 David Archuleta - cholernie mnie ciągnie do jego piosenek. Coś w sobie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_ Re: Na kogo macie obecnie fazę? 27.08.10, 19:07 Od sierpnia na wszystkich Azjatów. ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
itsjustmee Na Falubaz. ;) 27.08.10, 19:14 To moja ukochana drużyna sportowa. Można powiedzieć, że mam na nią fazę od małego. ;D Kocham żużel, kocham Zieloną Górę, kocham magię tego miasta i drużyny, kocham Falubaz, i niewyobrażalnie kocham każdego zawodnika żółto-biało-zielonych z osobna. ) Oczywiście, nie mam nic przeciwko innym drużynom żużlowym - jestem normalnym kibicem i nie zamierzam wszczynać jakichkolwiek bójek. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
liley Re: Na kogo macie obecnie fazę? 27.08.10, 19:25 Mi znowu powróciło uwielbienie do anime Vampire Knight, Dzisiaj właśnie skończyłam ogladaą to 2 raz, a także mam jeszcze jak to ujęłaś "fazę" na Harrym Potterze Odpowiedz Link Zgłoś